Napadlo mě, že bych se mohla poohlédnout po okolí, najít nějakou starou babičku, co má problémy s venčením svého miláčka, a nabídnout jí své služby.
Tak abyste si nemyslely, že to byla jen planá slova - už venčím!!!
Jmenuje se Kubík, je mu asi deset, je to takový "kříženeček" (jak je vždycky nazýval láskyplně pan Srstka v Chcete mě) jezevčíka s - tipuji s kníračem nebo tak.
Moc milý a hlavně, upaluje, takže se opravdu rázně projdu! Na to jsem s tím naším lenochem nebyla zvyklá, posledních pár let jsme spíš prostáli na cestě u domu...
Včera jsem mu nabídla sušenku, to nechtěl, tak dnes jsem kontrovala růžovou náplastí,to ANO, to je to pravé!
Ale nebojte, koupím něco zdravého pro pejsky, to jen že jsem měla zbyteček doma.
Nepíšu to jako chlubení anebo abyste mě chválily, vždyť jsem byla teprve dvakrát a ještě se může něco zvrtnout (paní majitelce je přes 90 a má trochu sklerózu...).
SPíš kdybyste mi tak poradily, jak s cizím pejskem - mám trochu starost, je to větší zodpovědnost, než když máte svého - tento je jen půjčený a musím ho v pořádku vrátit!
Tak dělám bodyguarda, opět,v parku se rozhlížím dopředu, dozadu, vzala jsem si brýle na dálku, co nosím do auta, abych viděla na konec cest, jak velký pes k nám vyráží a zda je na volno či ne...
Dnes jsem volala do tmy "já mám cizího pejska, pozor"
No, do ledvinky jsem si dala pepřák a piškoty, snad tato kombinace "zlé" cizí pejsky zmůže (napřed po dobrém a když to nepomůže...).
Je to prima, pes je pes... tak ať mi to chvíli vydrží, moc to potřebuji.