3.2.2015 Ducání

Moderátoři: Lika, radanova

Rpuť
žabí královna/král
žabí královna/král

3.2.2015 Ducání

Příspěvek od Rpuť »

Dělají to všechni kočičáci, je to vrozené, umí to už i maličká koťátka. Ovšem musím konstatovat, že Evelín v tomto dosahuje netušeného vrcholu mistrovství!
Hlavičkou, nebo hřbítkem, ovládá obojí a nepromešká jedinou příležitost!

Je lhostejné, po čem sahám, jestli je to konvice na zalití kytek, olej na smažení, či hrnek s kafem. Evelín je vždy na blízku a příležitost nepromešká. Poněvadž tuším, snažím se uniknout z dosahu a už předem cákám a rozlévám.

Nejkritičtější situace nastane, když se chci napít kafe. Přiložím hrnek ke rtům, Evelín vystřelí jak raketa, ducne, mě zaskočí, horká káva se řine po čistém tričku a rozcákne se po zemi. Dusím se, sáhnu po kapesníku, udělám krok a noha mi po tom kafetovým cákanci sjede a já se se zaduněním řítím k zemi!

Přemýšlím, jak zločince ubezdušit, zatímco tento na mne užasle hledí kulatýma očima ze skřínky: "To jsem, paničko, netušil, že má vyznání citů bude mít na tebe tak brizantní účinky!"
:blob:
Karolína
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: 3.2.2015 Ducání

Příspěvek od Karolína »

Rputinko to je moc krásné téma.
Ducání miluju. Ducal Melíšek, ducal Ríšánek, ducá Bělinka i to mrně, Zrzínek moc ne.
Melíšek když koťátkuje, tak mi ducáním málem vyrazi zuby. Cecilka ducá s urputností tak dlouho, dokud mě neprobudí. Bělinka ducá do ruky a pak kousne. Tedy tak jemně stiskne kůži, ne že by mě hryzla jako plyšovou myš. Ríšánek byl v ducání taky přeborník - ten ducal něžně a vrněl přitom jako motorek.
Lika
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Lika »

Náš kocour to začal dělat až v 8 letech, kdy k nám přišla nová kočička a ta je v tom mistryně. Odkoukal to až od ní, a jak rychle. Má dost velkou palici, takže je to jak rána beranidlem a Rputi tu historku věřím od á až do zet!
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
Inka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Inka »

No, Felínek se spíše vtírá a na oba se smí sahat jen velmi opatrně -jak říká Bimbo, jsou to bezdotykoví mazlové. Ale já jsem radši, že si udržují odstup, pokud chtějí lítat venku.
Obrázek
YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od YGA »

No copak, když ducá hlavičkou kocourek - to je jenom o rozlití kafe. U nás ducá i Brooke a to je o převrácení se s fotelem.
Matylda
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Matylda »

Psi na to kašlou, ducá jen Maceška- ale s razancí bombardéru, takže už mi párkrát pěkně cvakly zuby.
O víkendu jsem chořela. Lehla jsme si na pohovku, že v ložnici mě to už nebaví. Přišly psice a jedna s emi natáhla přes břicho a druhá přes stehna. Dohromady 18 kg živé váhy an 8 packách, které se musí třikrát zatočit, než si lehnou. Přišla Maceška a lehla si mi na kotníky. To už jsem zvládala pohybovat jen rukama a nic prudkého a zvažovala jsem, jestli je mi fakt tak zle, že bych musela ležet...
Obrázek
Soňa
žabí děvče/chlapec
žabí děvče/chlapec

staré autolékárničky

Příspěvek od Soňa »

OT: víte prosím někdo o útulku, který potřebuje obsah ze starých autolékárniček?
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

já MILUJU když kočička ducá !!!!!!!!!!!!!

teda, mně se vlastně hrozně líbí už i to slovo samo o sobě :oops: :oops: - DUCÁ :heart: :heart: :heart: :heart:

u nás ducá Zuzanka - asi proto, že přišla od Rputinky, která ji v tom náležitě vycvičila :mrgreen: ... dobře si pamatuju, jak psala, že kotě jí neustále strká hlavičku pod bradu... jéééé to je hezké téma :heart: :heart: :heart: , teď nemám čas, ánžto mizím (pro změnu) k doktorovi, ale třeba mě do odpoledne ještě něco napadne :yes: :usmev:

díky Rputinko, za krásné téma :in_love: :kiss: :flowers:
Obrázek
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Matylda píše:Psi na to kašlou, ducá jen Maceška- ale s razancí bombardéru, takže už mi párkrát pěkně cvakly zuby.
O víkendu jsem chořela. Lehla jsme si na pohovku, že v ložnici mě to už nebaví. Přišly psice a jedna s emi natáhla přes břicho a druhá přes stehna. Dohromady 18 kg živé váhy an 8 packách, které se musí třikrát zatočit, než si lehnou. Přišla Maceška a lehla si mi na kotníky. To už jsem zvládala pohybovat jen rukama a nic prudkého a zvažovala jsem, jestli je mi fakt tak zle, že bych musela ležet...
Tak ony tě přišly léčit a ty se vofrňuješ,jo??? :wink2:
Obrázek
Clea
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od Clea »

Naše Rozárka ducá, ale jemně, jemňounce, čumáčkem na nos. A nejkrásnější je, že takhle ducá i psy, velké Bafině (zlaťanda) jen do hrudníku, ale trpaslíkovi jezevčíkovi směle do hlavičky, on vždycky stojí jak přitroublík a mohutně vrtí ocasem :D Pak jí chce lásku oplatit, olízne jí hlavu, dostane od kočky lepanec a zase čumí - proč dostal facku, když jí tak miluje :nevim:
EvaB.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od EvaB. »

tady tato chtěla asi taky ducat, i když to není kočička :-D http://hradec.idnes.cz/zabehnuta-krava- ... zpravy_pos" onclick="window.open(this.href);return false;
týna
žabí slečna/mládenec
žabí slečna/mládenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od týna »

O tom mi chvilku povídejte. Předevčírem si blonďák Jája ducnul tak, že mi tím hrnkem urazil kousek zubu. Nebolí to, ale jak je tam ostrá hrana, tak mám jazyk obroušený. Ještě, že v pátek budu v dosahu své úchvatné zubodravky.
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

co se dělá s uraženým kouskem zubu? v dospělosti, kdy už žádný jiný nenaroste?? :ask: :hmm:
Obrázek
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

jo, a nic mě nenapadlo ani do odpoledne, ani do večera, ale celý den (ještě pořád) jsem naprosto uchvácená tím tématem... šiš, DUCÁNÍ - to je božíííííí :heart: :heart: :heart: :heart:

ehm, já vím, jsem lehce infantilní.... :oops: :oops:
Obrázek
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Beda píše:co se dělá s uraženým kouskem zubu? v dospělosti, kdy už žádný jiný nenaroste?? :ask: :hmm:
Závisí to na tom, který zub to je - pokud si ulomíš kus stoličky a zbytek je ještě dostatečně velký, tak ti zubař zub zaplombuje za pomocí takového chlívečku, v podstatě dodělá chybějící část z amalgámu/jiné hmoty. Pokud si uvalíš moc velký kus, nebo je zub už moc poškozený, múžeš na něj dostat korunku. Pokud si ulomíš jen kousíček předního zubu, tak ti to zubař zabrousí, větší část se domodeluje a přilepí nebo udělá korunka.
Odpovědět