Palcodržna pro Rpuť

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Re: Palcodržna pro Rpuť

Příspěvek od Beda »

dobře že se vám už podařilo se s někým spojit, já jsem bulela do dvou v noci a teď jsem sama polomrtvá

lepší to bude ale s tou sousedkou, protože ta má klíče od baráku

jste hodní, já cokoli ( a moc ráda) udělám, ale nějak nevím co, mám jen představu, že vše vlastně pořeší pohřební služba, ale tu nemohu jako "cizí" osoba dost dobře oslovit - ale řešme to raději mimo Hady, tyhle technické věci

Rputinko, strašně moc mi chybíš, dokonce jsem si s tebou tady včera povídala :heart: :heart: :heart:
Obrázek
Asteris
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Asteris »

Já jsem Rpuť tak blízce neznala, jen přes Zvířetník a na živo jsme se viděly na nějakém setkání, možná na Křivonosce, ale stejně mi moc chybí její pohled na svět, její ráznost, vtip, její připomínky, glosy a tak vůbec. Mám pocit, jako bychom se znaly mnohem víc. Pořád se mi nechce tomu věřit, že už nebude rputit... Chtěla jsem ještě dodat, pokud bych mohla v něčem pomoci, ať už finančně nebo jinak, prosím dejte vědět!
Asteris
:dog:
evah
žabí slečna/mládenec
žabí slečna/mládenec

Příspěvek od evah »

Nikdy jsme si přímo nepovídaly, ale bude mi moc chybět. Její humor a pohled na život byl osvěžující.
Štětinka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Štětinka »

Jezis, co to ctu?
Obrázek
Štětinka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Štětinka »

Prosim ne! To je den, do pytle
Obrázek
Jitča
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jitča »

Ještě k Čičulíně - myslím, že je to ten typ kočičky, která si opět někoho adoptuje... A zavřená v bytě by chřadla - něco jako sousedovic Lízinka - ta se rozhodla, že bude bytová s vycházkovým režimem, a napotřetí se jí to podařilo :chi: . Původní rodina - sousedi - to sice akceptovali, ale chtěli si nechat i její kotě, a to ona odmítla - ona je typ kočky jedináčka, ostatní odhání. Takže se rozhodla (po svém vyléčení u nás - mnozí si tu anabázi ještě pamatují), že bude bydlet u nás . Jenže to jí nevyšlo, neb u nás jsou doma Mikulenky a ty jsou čistě domácí, takže Lízinku jsem sice poctivě přikrmovala a mazlila, ale k nám se nevetřela. I našla si další sousedku, cca ob čtyři domy a tam už jí to klaplo dle jejích představ - je jediná rozmazlovaná kočička s právem bez omezení využívat gauč u kamen, ale současně s kdykoli otevřenými dveřmi k jejím nočním toulkám. K nám a sousedům už chodí pouze na "zdvořilostní" návštěvu, pomazlí se, uždíbne z nabídnuté kapsičky a odkráčí středem silnice se vztyčeným ocáskem do svého nového domova... Je jako kulička a evidentně šťastná - a vypadá úplně stejně jako Čičulína. Takže pokud ta má i teď své, byť trochu laxní, doma, tak bych to spíš nechala na ní, než ji násilím někam přesazovala... :heart:
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

Šárko, Bedo, skype
HCHO
žabí slečna/mládenec
žabí slečna/mládenec

Příspěvek od HCHO »

Sbohem Rputi :svicka: :heart:
HCHO
Pavča
žabí slečna/mládenec
žabí slečna/mládenec

Příspěvek od Pavča »

Takové smutné zprávy se tu při pondělku dočítám :brecim:
I mně bude chybět, i když jsem ji znala jen virtuálně. Pro Rpuť :svicka:
A jestli jí dokážete splnit její přání ohledně dubu u říčky Smutné, jste neuvěřitelní :in_love:
(Ráda aspoň nějak trochu přispěju, dozvím-li se kdy a jak. Děkuji. )
RenataE
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od RenataE »

R.I.P. Rputi, měla jsem tě ráda a snad jsi to i věděla.
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

ten dub bude určitě - po dohodě s rodinou snad tak, jak si to Rpuť přála, ale i kdyby ne, tak jí ho vysadíme - to ti Rputinko slibuju :kiss:

fakt nechci, abys mě chodila strašit, jak jsi vyhrožovala :ghost:
Obrázek
zana
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od zana »

Rputi...
Ten dub - lidi, myslím, že jsme coby Zvířetník schopný pořídit pěknej, ne? :heart:
zana :vylet:
Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Xerxová »

dotaz praktický...
Chcete dubisko sázet s povolením?? A nebo "na divoko" ?? Pokud bude s povolením (nevím kdo je majitel, předpokládám že povodí), pak by mohl být doubek opravdu statný, kvalitně zasazený ... Pokud to oficiálně nebude, je riziko, že ho někdo zlikviduje...
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

Xerxová, teď v první fázi je důležité, aby nám rodina svěřila ten "hrnec" - vyjednáváme

pak na to vlastně nebude žádný spěch, klidně můžu mít Rpuť v obýváku (nebo i ložnici) třeba několik měsíců... důležitější bude, udělat to "pořádně", dobře to promyslet

tvoje výhrada je pravdivá a taky jsem na to už i sama myslela - nicméně se obávám, že úplně s povolením to spíš nepůjde než půjde
Obrázek
Jitča
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jitča »

Zkusím vysondovat od známých, jak to chodí... A pochopitelně, že je pod dubem Rputinka, to by muselo zůstat tajemstvím :chi: - zdůvodnění by muselo být jiné - buď např. strom "Na památku Rputi" či třeba "Strom Zvířetníků" či něco podobného... Ale různé spolky i jednotlivci stromy do krajiny sázejí, tak třeba se to nějak poddá a dojedná...
Odpovědět