Moji milí,
Re: Moji milí,
Holčičky, držte se. 
MaRi, upřímnou soustrast 
- Zdena b.p.
- žabí královna/král

Asteris a MaRi, hlubokou soustrast. Letošní podzim si vybírá opravdu krutou daň. Velice na Vás myslím- Upřímnou soustrast.
Zdena bez psa
Ach MaRi! Je mi to tak líto! Upřímnou soustrast!
MaRi, to je mi moc líto. Upřímnou soustrast. Tento podzim je opravdu nelítostný.
Mari upřímnou soustrast 
Upřímnou soustrast, milá MaRi! 
-
karolina
MaRi upřímnou soustrast.
Je mi to moc líto. Každý dobrý člověk bude chybět.
Je mi to moc líto. Každý dobrý člověk bude chybět.
-
Velká kočka
- žabí královna/král

Myslím na vás Asteris a MaRi. Upřímnou soustrast. Ať vám síly stačí unést tu bolest a smutek.

- Vave
- žabí královna/král

Milá Asterisko
a milá MaRi
, na Jardu a Petra si samozřejmě pamatuju, hrozně moc mě tyto smutné zprávy zaskočily.
Objímám vás obě a hladím po tlapce. Moc na vás myslím a zapaluju Jardovi a Petrovi svíčku na cestu za Duhový most.
Objímám vás obě a hladím po tlapce. Moc na vás myslím a zapaluju Jardovi a Petrovi svíčku na cestu za Duhový most.

-
Marička Crossette
- žába/žabák

Milá MaRi, upřímnou soustrast, je mi líto Tvé bolesti, kterou prožíváš nad ztrátou milovaného člověka ! Bože, tolik smutku v tak krátké době !!!
MaRi je mi moc líto Tvé ztráty, PeRiho si pamatuju jak z Daňkovic tak z Losinky, kéž máš dost sil k přežití těžkých časů. Kéž je mu země lehká.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight