Zánět dělohy
Re: Zánět dělohy
Moc mě to mrzí, držela jsem palce, ale nestačilo to. Betynko budeš nám všem moc chybět.
- P I T R Ý S K O V Á
- žabí královna/král

Vážení a milí Xerxovi,
zažila jsem to, co Vy teď zažíváte. Proto nemám slova, kterými bych dokázala utěšit. Já vím, ono to stejně nejde.
Vzpomínám na Vás i milou Betku. Měla jsem ji ráda, proto, že to byla opravdu velká dáma.
Na okně už svítí jedna ze dvou svíčiček. Bohužel, je to ta s modrým světélkem.
:brecim
zažila jsem to, co Vy teď zažíváte. Proto nemám slova, kterými bych dokázala utěšit. Já vím, ono to stejně nejde.
Vzpomínám na Vás i milou Betku. Měla jsem ji ráda, proto, že to byla opravdu velká dáma.
Na okně už svítí jedna ze dvou svíčiček. Bohužel, je to ta s modrým světélkem.
Betko, odešlas na objevitelskou výpravu, kam za tebou přijdou všichni takoví aktivisti, jako jsi byla ty. Sbohem.

- Zdena b.p.
- žabí královna/král

Celý den se úkoluju a vyhýbám PC, protože jsem takovou zprávu nechtěla číst. Já vím, nikdo není nesmrtelný, ale je to moc smutný. Ač nepsí, ráda jsem se probírala deníčkem. Vzpomínám na ty spousty nádherných fotek malé Betulí. Jak jste nepromarnili ani okamžik, protože jste si byli vědomi, že čas nepočká a zítra bude Betka úplně veliká. A nepromarnili jste snad ani den i když byla veliká. Ona byla i trošku moje. Beta měla skvělý život a úžasné páníky.

Zdena bez psa
Xerxová, ještě jednou, myslím na TebeXerxová píše:Dobojováno. Prohráli jsme - Betka spinká. Nic jí nebolí. Večer se vrátím a dodám chybějící kus vyprávění...
PetraK
Xerxová píše:všechny včerejší fotky l
Modelka a Kosatka až do posledního chlupu
PetraK
Nemáte ponětí, kolikrát jsem Betíček studovala, když jsem měla doma první štěně.Zdena b.p. píše:Celý den se úkoluju a vyhýbám PC, protože jsem takovou zprávu nechtěla číst. Já vím, nikdo není nesmrtelný, ale je to moc smutný. Ač nepsí, ráda jsem se probírala deníčkem. Vzpomínám na ty spousty nádherných fotek malé Betulí. Jak jste nepromarnili ani okamžik, protože jste si byli vědomi, že čas nepočká a zítra bude Betka úplně veliká. A nepromarnili jste snad ani den i když byla veliká. Ona byla i trošku moje. Beta měla skvělý život a úžasné páníky.![]()
![]()

Ach jo. Popravdě tohle jsem nepředpokládala.
Beti ať je Ti země lehká a za Duhou veselo. Xerxovým snad jen popřeju smíření se stavem věcí.
Co já se za poslední půlrok nabrečela u hadů.
Dneska se tu valej mračný duchny od západu, střídaj se se studeným lijavcem, kroupama vlezlým větrem a do toho semo tamo vykoukne jásavý slunce ve světlemodrým kanafasu - se asi za Duhou nestíhaj divit, kdo jim to tam přibyl.
Beti ať je Ti země lehká a za Duhou veselo. Xerxovým snad jen popřeju smíření se stavem věcí.
Co já se za poslední půlrok nabrečela u hadů.
Dneska se tu valej mračný duchny od západu, střídaj se se studeným lijavcem, kroupama vlezlým větrem a do toho semo tamo vykoukne jásavý slunce ve světlemodrým kanafasu - se asi za Duhou nestíhaj divit, kdo jim to tam přibyl.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
nedá mi to - lidičky, všem děkuji. Ale !! Nesmutněte - Beta byla báječná čuba a myslím, že měla s náma docela dobrý život. Na zítřek jsem napsala pár vět Dede na Zvířetník. Ale tady dám pár obrázků - jen s kratičkými popisky...
S tou první fotkou přišla ta památná větu "tu povahu si zamilujete" , druhá ukazuje, proč se jí od malinkata říkalo Kosatka dravá. Ne nebylo to barvou kožíšku, ale způsobem používání čelistí...

Vyrostla v krásnou holku, a byla to dáma zcestovalá. Projezdila s náma kus Evropy i kus zemí českých. Chovala se vždycky praštěně, ale na straně druhé mohla užívat svobody bezvodítkového psiska

Jizerky milovala - stála na všech tisícovkách, hledala viklany, prošla rašeliniště, průzkumničila, stopovala jeleny (ale nikdy nelovila - byla vzorná), strašila turisty (svým zjevem - ne chováním)...

a byla to šílená Kosatka dravá, která se chtěla prát a přetahovat a okusovat... kontakt s námi pro ní byl tou největší zábavou. Tolikrát jsem měli šrámy a modřiny... děti nee, k těm byla zlatá...

S tou první fotkou přišla ta památná větu "tu povahu si zamilujete" , druhá ukazuje, proč se jí od malinkata říkalo Kosatka dravá. Ne nebylo to barvou kožíšku, ale způsobem používání čelistí...

Vyrostla v krásnou holku, a byla to dáma zcestovalá. Projezdila s náma kus Evropy i kus zemí českých. Chovala se vždycky praštěně, ale na straně druhé mohla užívat svobody bezvodítkového psiska

Jizerky milovala - stála na všech tisícovkách, hledala viklany, prošla rašeliniště, průzkumničila, stopovala jeleny (ale nikdy nelovila - byla vzorná), strašila turisty (svým zjevem - ne chováním)...

a byla to šílená Kosatka dravá, která se chtěla prát a přetahovat a okusovat... kontakt s námi pro ní byl tou největší zábavou. Tolikrát jsem měli šrámy a modřiny... děti nee, k těm byla zlatá...

- ri
- žabí královna/král

Xerxová, to jsi hezky napsala
Xerxová, hezké vzpomínání, tak ať se jí za Duhou pěkně běhá.
- Jitča
- žabí královna/král

Krásná a milá vzpomínka, Xerxová
!
Milá Xerxová,
myslela jsem, že to Betka zvládne, ale co se dá dělat, udělali jste, co jste mohli. Vzpomínejte v dobrém, i já budu, i když jsem Betku osobně neznala - ale vlastně znala, z Tvého vyprávění. A nesmutněte příliš, jí už je dobře. Na dálku objímám.
myslela jsem, že to Betka zvládne, ale co se dá dělat, udělali jste, co jste mohli. Vzpomínejte v dobrém, i já budu, i když jsem Betku osobně neznala - ale vlastně znala, z Tvého vyprávění. A nesmutněte příliš, jí už je dobře. Na dálku objímám.
JJ 
Na té fotce ze žluté louky se moc pěkně objímáte 
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001