Zánět dělohy
Re: Zánět dělohy
Pokračuju v držení palců. Moc jsem na Betu myslela, i když jsem tu nebyla. A moc děkuju za seznámení s problematikou, přiznám se, že věděla jsem, že existuje tohle onemocnění, ale nějak mi nedocházelo, že je tak nebezpečné. Vzhledem k tomu, že mám nekastrovanou fenku, tak je to dobře, že vím, co případně sledovat. Pevně věřím, že Betka to s Xerxovou zvládnou, hodně síly přeju jim oběma.
Asteris

Dobojováno. Prohráli jsme - Betka spinká. Nic jí nebolí. Večer se vrátím a dodám chybějící kus vyprávění...
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Xerxová, je mi to moc líto...

Ach jo, hladím po tlapce 
Ovej
Je mi to moc líto.
Dobrou noc, Beto....
Je mi to moc líto.
Dobrou noc, Beto....
Betuško, stejně jsi byla ohromný formát
A xerxová je formát taky, v jejím rozhodnutí je spousta lásky.
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
Spinkej Betko a tam za duhou se zase protáhni a rozeběhni, co ti nohy dají - tam už to zase půjde 
Tak tohle jsem nečekala, nějak jsem měla pocit, že Betka všechno zvládne. Je mi to moc líto. :brecim
Jindro, tohle přeci není prohra
. Měla velikou kliku Kosatka dravá, puga moravská, s povahou zamilováníhodnou, že chytla takovýhle báječný páníky, kteří jí dopřáli nejen úžasnej horalskej život, ale taky důstojný odchod, když už nebylo možno jinak.
Chjo, další zvířetnická legenda... Tak šťastnou cestu, Betko, pozdravuj za Duhou. A páníkům simtě rychle přihraj patřičného nástupce
.
Chjo, další zvířetnická legenda... Tak šťastnou cestu, Betko, pozdravuj za Duhou. A páníkům simtě rychle přihraj patřičného nástupce
Je mi to moc líto a přeju jí hezké chvíle za Duhou. Páníkům děkuji za to, že ji nenechali trápit a doufám, že to brzy přebolí a na Zvířetníku bude vyrůstat nová Xerxovic slečna

slova nemám