AUKCEEEEE!!!!!
Re: AUKCEEEEE!!!!!
Matyldo nebo Zano, kotas má dotas: když jsem připisovala částky k jednotlivým ZU, mám je na účet odeslat rovněž každou zvlášť?
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
krásná akce. Děkuju!!!!

- Vave
- žabí královna/král

Paráda, milá Matyldo a milí Zvířetníci, děkuju moc a jsem hrd a pyšen.
Letos jsem si aukci skvěle užila. Sic mi utekl amulet i obrázek, ale co se dá dělat. Budu doufat, že napřesrok se třeba něco podobného zase objeví.
A doufám a věřím, že se Matylda opět ujme vedení aukce, zvládla to letos skvěle.
Letos jsem si aukci skvěle užila. Sic mi utekl amulet i obrázek, ale co se dá dělat. Budu doufat, že napřesrok se třeba něco podobného zase objeví.
A doufám a věřím, že se Matylda opět ujme vedení aukce, zvládla to letos skvěle.

Pre Bedu:
Asi mala mama pravdu,ke´d nahovorila:idete žiť do toho Česka,deti moje,českí muži sú dobrí,sú to väčšinou podpantofláci,navaria,upeču,deti postražia,ale na Češky si dávajte pozor.No a mám to.sem patrí chechtajúci sa smajlík,Bedulka chápeš,že?(veď sme elita,chi chi/
Asi mala mama pravdu,ke´d nahovorila:idete žiť do toho Česka,deti moje,českí muži sú dobrí,sú to väčšinou podpantofláci,navaria,upeču,deti postražia,ale na Češky si dávajte pozor.No a mám to.sem patrí chechtajúci sa smajlík,Bedulka chápeš,že?(veď sme elita,chi chi/
Nikoli, to pošleš se zprávou "číslo předmětu (je u popisu) plus ZU" asi tak nejlépe, pokud se Zana nevyjádří jinak.Lika píše:Matyldo nebo Zano, kotas má dotas: když jsem připisovala částky k jednotlivým ZU, mám je na účet odeslat rovněž každou zvlášť?

-
PetraJ.
jééééé, já nestihla večerní boj, a přitom mám polštářek?
Cítím se trošku provinile, ale nebojte, bude u mně jako v bavlnce

- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
přidávám se k Vave, taky jsem si to letos mimořádně užila
raději to ani nechtějte vědět - měla jsem rajče otevřené ve ČTYŘECH oknech, tři "svoje" položky a ve čtvrtém celé, prorože jsem si nechtěla nechat ujít ani ostatní komentáře, takže jsem sledovala veškeré souboje... no, nestíhala jsem obnovovat okna
... nakonec jsem švestičky přepustila, protože bylo jasné, že LJ je u kompu přítomen a na sichr se lze soustředit pouze na jednu věc - no a prioritou byl svícínek, já se na něj taaaak těším

a o ponožky překrásné žluto-oranžové
se kupodivu nikdo se mnou nepřetahoval - ale to už se mi stalo jeden rok, pořád nikdo nic, a druhý den ráno jsem zjistila, že mi to vyfoukli 
raději to ani nechtějte vědět - měla jsem rajče otevřené ve ČTYŘECH oknech, tři "svoje" položky a ve čtvrtém celé, prorože jsem si nechtěla nechat ujít ani ostatní komentáře, takže jsem sledovala veškeré souboje... no, nestíhala jsem obnovovat okna
a o ponožky překrásné žluto-oranžové

Pro ty, co vydražili bola- jsou na cestě ke mně, kdyby kolem toho měla počty kecy, tak ať to vyřídím najednou, pak přepošlu.

Na Pražení nebudu (fňuk), snad někdy příště - a moc ráda!! Adresu Ti napíšu na mail. Pokusila jsem se Ti poslat zprávu na SZ, ale jsem lama lamoucí, takže nevím, jestli jsem to udělala správněVave píše:Takže levandulovou má Lída - je tu někde? Budeš na Pražení? Pokud ne, tak mi musíš pošeptat svou adresu, pošlu Ti ji.
Pro vydražitele kočky kočkaté vitrážovaté - prosím o napsání adresy do mailu nebo SZ, naposled pohladím, urovnám fousky, zabalím a pošlu - díky všem, kdo ji dražili, jsem ráda, že se koška líbila.
A buďte mi tam na ni hodní, je to duše křehká!
A buďte mi tam na ni hodní, je to duše křehká!
Toro, vitráž vydražila Epulka- do USA se s tím neposílej, nech to na prosinec, kdy Epulka dorazí do Brna. Na Brnění jí to můžeš předat z ruky do ruky nebo kdyby se ti to nehodilo, tak se s někým domluvíš a předá se to tak.

Za chvíli budu vyrážet na Pražení a nechám se překvapit, jestli se potkám s Ri i s polštářkem.
Těším se na něj moc!
Na venčení nevím jestli budeme, nejspíš ne, přednosta se brání.
Na venčení nevím jestli budeme, nejspíš ne, přednosta se brání.
Matylda píše:Toro, vitráž vydražila Epulka- do USA se s tím neposílej, nech to na prosinec, kdy Epulka dorazí do Brna. Na Brnění jí to můžeš předat z ruky do ruky nebo kdyby se ti to nehodilo, tak se s někým domluvíš a předá se to tak.
Ano, ano, moc se na Brneni tesim. Do Brna prijedu 1o. Prosince, saly prijedou se mnou a hned budou rozeslany . Od Ivany uz adresu mam, prosim druhou uspesnou aukcni bojovnici o adresu, kam salu poslat.
Matylda píše:Toro, vitráž vydražila Epulka- do USA se s tím neposílej, nech to na prosinec, kdy Epulka dorazí do Brna. Na Brnění jí to můžeš předat z ruky do ruky nebo kdyby se ti to nehodilo, tak se s někým domluvíš a předá se to tak.
No páni, tak koška fakt poplave... to jsem nějak ani netušila, že až tak daleko. Tak dobrá, na Brnění se chystám, pokud se nic nestane, předám tam a ráda
Pozdravujem na Pražení.-Hneď večer podajte hlásenie,prosím.Ale presne od začiatku,kto tam prišiel,čo mali ženy oblečené,čo zvieratá-asi len psi,nie?ako sa správali,či sa niekto porafal/ľudia,psi/čo ste jedli,o čom ste sa bavili a tak ďalejPekne dopodrobna,prosím.Aby sme z toho mali pôžitok aspoň sprostredkovane. A FOTKY!!!! A dajte prosím upozornenie,kde/pod akým článkom/ to je.Za kladne vybavenie mojej úctivej prosby vopred dakujem a zostávam s pozdravom:Za svetový mier.
Kruciš ,pamätáte sa?Takto sme končili úradné listy a ten pozdrav nejaký musel byť a "umazať" sme sa chceli čo najmenej.
Kruciš ,pamätáte sa?Takto sme končili úradné listy a ten pozdrav nejaký musel byť a "umazať" sme sa chceli čo najmenej.