DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Lika
žabí královna/král
žabí královna/král

Připomínám Aukci, začíná v neděli 2. 11.

Příspěvek od Lika »

Přátelé, Zvířetníci, opět připomínám: blížíme se ke startu, a pak bude následovat – nepochybně – opět fičák :-) V neděli 2. 11. se odpoledne nebo v podvečer otevře galerie, což bude povel ke startu, a závod skončí ve čtvrtek 6. 11. večer.

Přesnější časy a hlavně přesný návod, jak se do galerie dostat a jak si v ní počínat, abyste z AKCE taky něco měli, se objeví včas, nejpozději v neděli, a to na hadech a v e-mailech. Pozor, komu nepřijde mail, není vyloučen z účasti, to rozhodně ne – spíš jde o nedostatky v mé evidenci kontaktů :-) Když tak se mi ozvěte na zviretnik.lika@gmail.com.

Máme se na co těšit, v galerii je kolem čtyřicítky možností, včetně tradičních polštářků a tradiční betlémové hádanky :-) Nakukujte, rozmýšlejte, hodnoťte – a zúčastněte se. Cíl A(u)kce stojí za to :-)

Zdraví vás Lika, Radanova a Asteris
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Příspěvek od radanova »

Moc doufám, že se zvířetníci přidají :coffee: :tongue: :poke: :welcome: .... v hlavě vymeteno, ale jsem se zakoukala do Bediných smajlíků :D
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Lika
žabí královna/král
žabí královna/král

AKCE 2025 už běží

Příspěvek od Lika »

Více v příslušné neveřejné části nebo se mi ozvěte, pošlu Cestu k pokladu mailem. Těším se.
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
Odpovědět