DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Příspěvek od radanova »

Nenech se dusit. Kdyby jeden věděl o všem utrpení světa, neměl by sílu vůbec existovat.
Mantra .....dej mi sílu smířit se s tím co nemůžu změnit, odvahu změnit co změnit můžu a rozum abych od sebe ty situace rozeznal ......je jedna z nejchytřejších co znám :)
Lidi co krmná místa ničí jsou krátkozrací a myslí si, že vyhnáním potřebníčků se něco vyřeší. Rozum si nevybíráme, můžeme ho podpořit učením, ale mít ho a nemít je prostě dáno. A Ti nejhloupější nejvíc a nejčastěji rozhodují , nemají o svých rozhodnutích pochyby a tak se lépe usazují v rozhodovacích pozicích...

Popisuju všeobecný fakta jako bych je vymyslela...to vím, že nevymyslela, ale pomáhá mi si je nechat proběhnout hlavou :wink:

Dnes dětem začínají prázdniny, kéž je mají hezké
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Tak teď už se můžu smát vlastní blbosti, protože to dopadlo dobře, jen mě to poučení stálo tři stovky.

To si tak dám inzerát na FB na Marketplace. Ozve se někdo, že má zájem, a že by to chtěl poslat přes Balíkovnu. že to i přes ni zaplatí předem, pošle mi číslo na podání balíku a přijde mi mail, kde potvrzují, že zaplatil a pak napíšu, kam to má Balíkovna převést. Neznám systém Balíkovny, takže jsem souhlasila. Asi jsem byla moc unavená nebo totální zatmění, ale nevšimla jsem si, že adresa mailu je podivná a že vlastně je to vše blbost, že aby mi někdo poslal peníze, tak se nemusím přihlásit do banky... Po několika kliknutích a SMS, mi přišla SMS, že jsem si právě aktivovala Smartbanking. WTF, vždyť jsem nic takového neudělala. Telefonát synkovi, jestli neví, co s tím - jediná rada, najdi si číslo hotline a zavolej tam. Po pár slovech mě pán na druhém konci (mimochodem Slovák, takže jsem se dost vyděsila, kam jsem se to vlastně dovolala) ujistil, že to byli podvodníci a už to jelo - vaše RČ, bydliště, ověřěna totožnost, zablokování účtu, karet... Stihla jsem to dřív, než mi vybílili účet. Vše vypadalo jako originál - Balíkovna, banka... Druhý den na pobočce jsem strávila dvacet minut, vše se muselo nastavit jinak, žádost o nové karty...
Pán v bance říkal, že už to viděl, a že jsou opravdu dobří - dokonalá čeština, naprosto dokonalý vzhled jak mailu od Balíkovny, tak ksicht, kterým se člověk "přihlašuje" do banky.
Takže se všichni zasmějte, jak někdo může být tak blbý, ale hlavně BUĎTE OBEZŘETNÍ, stejní šmejdi operují na Bazoši a jiných internetových tržištích, dneska jsem jednoho poslala do špic. Jen ty blbé boty asi neprodám.
Jajka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jajka »

Uf, hlavně že jsi nakonec byla pohotová a rychlá :oddech:
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Jajka píše: 01.07.2023 22:17:00 0 Uf, hlavně že jsi nakonec byla pohotová a rychlá :oddech:
No, nepřej si tu noc, to se mi to v hlavě pořád točilo, i přes ujištění pána na hotline, že z toho účtu nic neodešlo...
Nechceš skvělé boty k vodě?
Jajka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jajka »

Moc si umím představit, občas se mi to povede i kvůli blbostem... :blbej:
Skvělé boty k vodě... když já mám velikost 42,5. Tak nějaké botky mám 42 a nějaké 43... Záleží na tom, jestli mi může přečuhovat palec či pata :bzik:
Naposledy upravil(a) Jajka dne 02.07.2023 16:11:28 0, celkem upraveno 1 x.
Jajka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jajka »

Účtů mám u banky víc a na tom běžném hlavním jen tak nějak na měsíční nákupy. Ale i to by mě mrzelo. Přebytky mám na dalším účtu, z kterého se nic platit nedá, musím si to vždy převést na ten běžný. Vše dělám přes internetové bankovnictví pouze a jen z domácího PC.
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Jajka píše: 02.07.2023 10:27:42 0 Noc si umím představit, občas se mi to povede i kvůli blbostem... :blbej:
Skvělé boty k vodě... když já mám velikost 42,5. Tak nějaké botky mám 42 a nějaké 43... Záleží na tom, jestli mi může přečuhovat palec či pata :bzik:
Tak to máš nohu větší ještě než já, useknout palec bych si musela :haha:
Tora
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Tora »

Mně minulý týden kdosi volal, že na mém bankovním účtu jsou podezřelé pohyby. Protože už o těchto praktikách vím, tak jsem ho zastavila a řekla mu, ať mi teda řekne číslo účtu, kde jsou ty pohyby podezřelé. Že mám účtů víc a že chci vědět, o který jde. Začal se vykrucovat, že to nejde, protože je hovor monitorován a to že oni čísla říkat nemůžou. Tak jsem ho rázně uťala, že s podvodníkama se nebavím a hovor ukončila. Ani jsem nestihla odložit mobil a to samý číslo! volalo znovu a začal do mě hustit, že spolupracují s Ušetřeno.cz a jestli nechci - no to už jsem ho poslala poměrně sprostě tam kam slunce nesvítí, znovu hovor típla a zablokovala číslo.
Pak jsem teda ještě pro jistotu volala do banky na takovou tu linku, kam se má volat v těchto případech, tam se mnou prošli účet, že se tam opravdu nic neděje. Pán mě ujistil, že podobných hovorů mají každý den plno (a to je určitě ještě spousta lidí, co tam nevolá), ale občas že se bohužel opravdu stane, že jim na to někdo skočí.
Takže opatrně. Ostatně kdo neznáte na youtubu kanál Jirka vysvětluje věci, tak nakoukněte na video
https://www.youtube.com/watch?v=1WeoczQ ... ev%C4%9Bci
nebo
https://www.youtube.com/watch?v=bre2eJs ... ev%C4%9Bci

Pokud to znáte, omlouvám se. Ale každý, kdo si tohle prohlídne, už bude vědět.
aida
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od aida »

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

já si pořád říkám, že to není možný..vždyť byla jen o rok starší jak já... :sad2: :broken_heart:
Obrázek
aida
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od aida »

Včera večer a dnes přes den jsme byla velice překvapená, kolik mých kamarádů (mužských) bylo upřímně zdrcených a říkali jen jedno "Ona mi umřela". No, snad už je jí líp a netrápí ji nic.
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

jo, ten můj to řekl taky..
Obrázek
Tečka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Tečka »

Podle toho, co jsem o tom četla mi těžce připomněla Karolínu.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Bláža
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Bláža »

Vloni přibližně touto dobou mi natekla voda do ateliéru, který mám v suterénu, když byl přívalový déšť a kanál před vchodem do domu se ucpal a nestačil tu vodu pobrat. Promáčená byla jedna stěna.
Letos v bytě nad ateliérem praskla voda u WC a všechno proteklo stropy, stěnami, skrz zásuvky... voda absolutně všude.
Nenudím se, to fakt ne...

radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

To je tedy nadělení. Přeji brzké vysušení.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Odpovědět