Mně taky nee, ale ty potvory mi vylezly dvě celé (jedna se trhala před třemi lety), jedna nevylezla a čeká na příležitost, čtvrté vylezla jedna špička, která se ulomila a začala dělat paseku. A protože nemám, hubu jak Lucka Bílá, tak mám docela pohmožděnou tvář, jak měli problém se k té osmičce dostat. Už když jsem z tama šla, tak manžel konstatoval, že vypadám jak po drsné hospodské rvačce.Xerxová píše: 08.10.2022 18:43:02 0 ufff - hlavně ať jsi brzy bez bolesti... Ještě že osmičky nemám (ani založené) - moudrost holt mi dána nebyla![]()
DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
no to je nářez..Osmy..drž se ..a´t to brzo pomine....

- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Dík, stále mám pocit, že jsem se srazila minimálně s nosorožcem.
Ivo taky mi po vyndání osmy bolel hrudník a sanice mi přišla vykloubená. Potíže tak den, dva, pak dobrý. A ještě dneska se mi chce řehtat, když si vzpomenu, jak se jdu objednat na vyndání osmy. To musíte k chirurgovi paní, řekla zubařka, co už jí naštěstí nenavštěvuji. Naštěstí proto, že ta další je moc fajn. Já došla k chirurgovi, měla jsem to po cestě do práce a nedařilo se mi dovolat. V čekárně potkám drobného araba a prý co chci. Jo osma! Prý, mám teď chvilku, jestli máte čas. Já to odkývla.
Za 2minuty mi sestra držela zezadu hlavu, zubař se mi opíral o hrudní kost a páčil. Byla to chvilička. Přišla jsem do kanclu vyvalená, s pocitem, že mi jde huba šejdrem a narazil do mě... nosorožec
Přeju ať Tě ty nepříjemnosti brzy přejdou. Pejsková je ok, viď?
Za 2minuty mi sestra držela zezadu hlavu, zubař se mi opíral o hrudní kost a páčil. Byla to chvilička. Přišla jsem do kanclu vyvalená, s pocitem, že mi jde huba šejdrem a narazil do mě... nosorožec
Přeju ať Tě ty nepříjemnosti brzy přejdou. Pejsková je ok, viď?
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Radko, Aira už je OK, dokonce je čilejší než dřív.
Se zubem bylo blbý to, že nebyl vylezlý, totálne shnilý a rostl křivě, takže se muselo sekat. Lepší se to, ale dobré to asi nebude ještě dlouho.
Se zubem bylo blbý to, že nebyl vylezlý, totálne shnilý a rostl křivě, takže se muselo sekat. Lepší se to, ale dobré to asi nebude ještě dlouho.
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Asi mě klepne - Aira má deset dní vytažené stehy a pořád si drala břicho, takže musela mít nadále límec. Máme odrané dveře, zdi... a dneska jí to zase mažu betadinou a koukám, že jí tam doktor zapomněl jeden steh. No divočila tam, ale přehlédnout steh, to by se takovému "extra" doktorovi stát nemělo. No tak jsem jí ho vytáhla a snad už bude pokoj.
Viděla jsem video, že už se prodávají nebo se dají půjčit límce ušité z molitanu, jsou pro psy daleko příjemnější a neomezují je tak.
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Právě že je neomezují, ona po větším úsilí překoná i ten plastový. I vet konstatoval, že je vidět, že to zpracovávala...Jana Bu. píše: 20.10.2022 12:32:49 0 Viděla jsem video, že už se prodávají nebo se dají půjčit límce ušité z molitanu, jsou pro psy daleko příjemnější a neomezují je tak.
no tam jde o to, že si jich prakticky nevšímají tím. že nemají "válec" okolo hlavy a očí, ale každý pes je jiný.....
Dobrý den,
pokud byste měl někdo zájem a zatím se k vám ta informace nedonesla, tak moje další knížka (tentokrát tedy fantazy, přesněji něco jako městská fantazy - tedy elfy, trpaslíky, čaroděje apod. nečekejte, ale pár příšer tam bude), už vyšla.
Jmenuje se Strážci rozhraní - Hrozba z minulosti a lze ji zakoupit buď v knihkupectvích, nebo přes e shopy, třebas tady:
https://www.albatrosmedia.cz/tituly/800 ... minulosti/
Díky za přízeň.
pokud byste měl někdo zájem a zatím se k vám ta informace nedonesla, tak moje další knížka (tentokrát tedy fantazy, přesněji něco jako městská fantazy - tedy elfy, trpaslíky, čaroděje apod. nečekejte, ale pár příšer tam bude), už vyšla.
Jmenuje se Strážci rozhraní - Hrozba z minulosti a lze ji zakoupit buď v knihkupectvích, nebo přes e shopy, třebas tady:
Díky za přízeň.
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
To je příjemná zprava. Ať Aira ještě dlouho žere kocourům granule!
Už je doma a už je přečtenáTora píše: 24.10.2022 15:32:06 0 Dobrý den,
Díky za přízeň.
Alimo, zatím nejsem s vydavatelstvím dohodnutá. Možná bys ten dotaz měla spíš směřovat na Fragment než na mě
já už na dalším díle pracuji.
Ale jestli vyjde, a kdy, to zatím netuším.
Ale jestli vyjde, a kdy, to zatím netuším.