Malej Kočka, řečený Miňák, odešel ....
Re: Malej Kočka, řečený Miňák, odešel ....
Čtu až dneska, je to moc smutné, ale zároveň krásné, že nakonec přišel k Tobě...měl se u Tebe krásně, byl spokojený a netrápil se. 
Asteris

- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Děkuju, pomohlo mi to...jsem ráda, že Vás mám..ještě si pobrekávám..ostatní kočky to nějak přijaly..asi to vědí líp jak my...

Kočky ví vždy dřív jak my, co se s jejich zvířecím kamarádem děje a jsou ohleduplné, mám ověřeno.... drž se.
-
Alena Bytomská
- žabí princezna/princ

-
Apina z mobilu
Sharks, je mi to moc líto, Minak měl ale s tebou krásný život a ještě přišel k tobě i naposledy. Drž se, tohle moc a moc bolí

- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Já vím, dík ..zjistit na konci jeho cesty,že mi věřil, to bylo krásný a teď to prostě musí přebolet..chybí mi .. 

Měl se báječně a to se počítá. Sharko, je mi to líto, ale víš, jak to je....

-
Velká kočka
- žabí královna/král

Ach Šárko!!!

Sharko, je mi to moc líto! Však víš! Já sem moc nechodím,tak jsem to teď náhodně přečetla.

- Tečka
- žabí královna/král

Já taky, uvědomila jsem si to, co jsi kdysi o tom psala, když odcházel Damíšek.Jana Bu. píše: 12.10.2022 7:45:52 0 Kočky ví vždy dřív jak my, co se s jejich zvířecím kamarádem děje a jsou ohleduplné, mám ověřeno.... drž se.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Holky kočičí se srovnaly..už vytáhly hračky a zase chytaj myšky,motejla a hrajou hokej špuntem z šampíčka...jen mě chybí ten pohled a těch 9 kilo,co se mi tulilo k břichu...přejde to..já vím, těch 8 je v pohodě a já budu taky...

Uvidíš, Sharko, že zbylá osmička tě z toho dostane - jen to jedno místečko v tvém
bude už navždy Miňákovo. 
-
Marička Crossette
- žába/žabák

Milá Šarko, už jsem si všimla tvé zmínky na ZV, nestihla se zeptat, zda tomu správně rozumím. Dnes jsem byli celý den u moře a teď po návratu jsem nakoukla sem, zda o tom náhodou nepíšeš tady. Píšeš, je to tak a je mi nesmírně líto, že tvůj kočičí harém přišel o krásného "pašu" Miňáka
Tohle jsou velice bolestivé ztráty, člověk se s nimi nakonec nějak smíří, ale nikdy nepřebolí, i po letech vzpomínky dojímají (mne tedy stále). Holt velmi bolestná daň za chlupaté miláčky, kteří naše životy trvale obohatili, aniž si toho byli vědomi. Upřímnou soustrast a posílám pohlazení 
-
Mar-ska
Naposledy oživil Anonymous v 12.05.2025 11:04:58 0