DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Jana Bu.
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Příspěvek od Jana Bu. »

Tak držíme dál palce, ale vypadá to nadějně!
Také mám pocit, že v poslední době jsou někteří hooodně drazí. A sází na city. Když jsem byla s kocourem, a po půl dni stráveném v čekárně a na vyšetření jsem odmítla tam s ním být další dvě hodiny na kapačce (věděla jsem, že není nezbytná), tak se na mě koukali dost špatně, jako kdybych ho nechtěla uzdravit..... a z účtu se mi protočily panenky :(
Naštěstí máme "svoji" veterinářku, která je srdcařka, zvířata miluje a ceny jsou normální.
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Jana Bu. píše: 01.10.2022 14:34:56 0
Naštěstí máme "svoji" veterinářku, která je srdcařka, zvířata miluje a ceny jsou normální.
Náš srdcař měl dovolenou. A protože mi bylo jasné, o co jde, tak jsem nemohla čekat další čtyři dny. Vždy se něco s prominutím posere, když je v čudu.
Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Xerxová »

tak hlavně ať to babča dá - a za ty prachy ať je ve formě hodně dlouho :heart:
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Xerxová píše: 01.10.2022 19:33:37 0 tak hlavně ať to babča dá - a za ty prachy ať je ve formě hodně dlouho :heart:
Tak zatím to vypadá nadějně. Od včera sežrala půl kuřete, 30 deka vepřové kýty, rýži, a teď vařím další kuře.
Jana Bu.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jana Bu. »

[/quote]Náš srdcař měl dovolenou. A protože mi bylo jasné, o co jde, tak jsem nemohla čekat další čtyři dny. Vždy se něco s prominutím posere, když je v čudu.
[/quote]

Bohužel, zákon schválnosti funguje neomylně, taky to známe....
JanaBa
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JanaBa »

Ivo, malá útěcha, norští veterináři jsou stejně chamtiví. Scotta míváme pojištěného do 50.000, no a letos už jsou spotřebované! CTéčka, rentgény, injekce, honoráře, teď už začínáme platit ze svého. Co naděláme, za ta léta, co je s námi jsme jeho dlužníky. Naše slušná, jak emoční, tak fyzická kondice, je jeho zásluha!

Držím palce, aby se Aira dala rychle do pořádku!
Alena Bytomská
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od Alena Bytomská »

Tak přemýšlím, co když na ty šílený peníze u veta někdo opravdu, ale fakt nemá. To musí bejt běs.
A taky mám pocit, že dříve těch "vetů srdcařů" bývalo neúměrně víc, že kdo šel na veterinu, tak měl k zvířatům vztah jaksi obecně. Nechci paušalizovat, nyní mívají spíš kladný vztah k penězům.
A Ivo, držím vám furt palce. :super:

.
JanaBa
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JanaBa »

Máš pravdu, Abyt, celá společnost jako taková se dost rychle mění. Snad veti s jednou malou ordinací ještě cítí jinak, ale vetší společnosti, většinou nadnárodní jsou úplně jinde. Kdysi jsem se ptala, co když někdo na ošetření nemá. Pokrčení ramen, že poslední injekce, nebo si lidi půjčí. Očekávala jsem, no nějak se to udělá, třeba splátky, ale to v odpovědi nebylo. Tak nevím. Vlastně tuším, ale pěkné to není.
Dobročinnost nejde dělat jako standard, ale těch případů insolvence myslím není hafo a já si představuji, že bych se v určitých případech dokázala vzdát honoráře a nechala zaplatit jen materiál. Ale nejsem veterinář a abych nebyla nespravedlivá - třeba se to může stát. :hmm:
Alena Bytomská
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

JanaBa píše: 02.10.2022 12:13:22 0 Máš pravdu, Abyt, celá společnost jako taková se dost rychle mění. Snad veti s jednou malou ordinací ještě cítí jinak, ale vetší společnosti, většinou nadnárodní jsou úplně jinde. Kdysi jsem se ptala, co když někdo na ošetření nemá. Pokrčení ramen, že poslední injekce, nebo si lidi půjčí. Očekávala jsem, no nějak se to udělá, třeba splátky, ale to v odpovědi nebylo. Tak nevím. Vlastně tuším, ale pěkné to není.
Dobročinnost nejde dělat jako standard, ale těch případů insolvence myslím není hafo a já si představuji, že bych se v určitých případech dokázala vzdát honoráře a nechala zaplatit jen materiál. Ale nejsem veterinář a abych nebyla nespravedlivá - třeba se to může stát. :hmm:
No jasně, nemůže být každý dobroděj, spíš jaksi tu etiku jsem měla na mysli. Tady kousek od nás provozuje praxi v garáži mladá veterinářka. Na žádost majitelky utratila mladého zdravého psa,( krásnej veselej labrador mmj) , protože paničku přestal pes bavit. Když jsem se té majitelky ptala, proč ho aspoň nenabídla útulku, řekla, že by tam měli spoustu blbejch keců. Taky jsem se ptala, držela jsem se dveří, abych jí jednu neflákla, kolik že zaplatila, zhnuseně pravila, že paní vet si řekla o dvojnásobnou částku oproti sazebníku. MŇo, spokojeny byly obě, že.

.
Jana Bu.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jana Bu. »

Tak utratit mladého zdravého psa je protizákonné, bohužel paní doktorka si do karty napsala určitě nějaké odůvodnění - selhání ledvin atd. Kdybych se o tom dozvěděla, tak za prvé bych si ji totálně přestala vážit jako člověka a za druhé bych se jí postarala o takovou pověst, že by sbalila fidlátka!!!!
JanaBa
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JanaBa »

Alena Bytomská píše: 02.10.2022 12:33:01 0
Taky jsem se ptala, držela jsem se dveří, abych jí jednu neflákla.
Ehm, těch dveří jsi se měla pustit!!
Alena Bytomská
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Jana Bu. píše: 02.10.2022 12:37:51 0 Tak utratit mladého zdravého psa je protizákonné, bohužel paní doktorka si do karty napsala určitě nějaké odůvodnění - selhání ledvin atd. Kdybych se o tom dozvěděla, tak za prvé bych si ji totálně přestala vážit jako člověka a za druhé bych se jí postarala o takovou pověst, že by sbalila fidlátka!!!!

Věř tomu, JanoBa, že na tom svědomitě a odhodlaně pracuju. :blob:
A ještě zaujatěji šířím tyto informace o oné majitelce, když už jí teda nemůžu dát přes hubu. Škoda. Za toho milýho veselýho přátelskýho psa. :hammer:

.
Jana Bu.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jana Bu. »

Aleno, jestli mohu být nápomocna, ráda pomůžu, tyhle lidi mě neskutečně vadí! A snad ještě víc než ta k...a majitelka mi vadí ta lékařka, která mohla psíka zachránit!!!! Bolí mě z toho srdce ..
Alena Bytomská
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Jana Bu. píše: 02.10.2022 13:52:39 0 Aleno, jestli mohu být nápomocna, ráda pomůžu, tyhle lidi mě neskutečně vadí! A snad ještě víc než ta k...a majitelka mi vadí ta lékařka, která mohla psíka zachránit!!!! Bolí mě z toho srdce ..
"""
Díky. Ta veterinářka je nanapadnutelná, jak psala JanaBa, do záznamů dozajista zanesla něco jiného. "Jen" vyinkasovala neprokazatelný úplatek za usmrcení zdravého psa. Tu svou ordinační garáž už sice oficiálně zavřela, ale stále ordinuje přes telefon, nyní už soukromé číslo. S tím už nic nezmůžu, bohužel. No a dodatek, ona majitelka si pořídila nové štěně. Tentokrát francouzského buldočka. Tak tu bych fackovala do bezvědomí.

.
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Drzte se obe..a ty doufam jis a pijes nornalne...👍👍👍👍
Obrázek
Odpovědět