DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)
-
Marička Crossette
- žába/žabák

Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)
To je mi líto a tak ať se Tobíčkovi lehce ťape na druhé straně duhy !
Raven60 píše: 21.09.2022 20:46:27 0 Bígl Tobík v pondělí přešel Duhový most. Zradilo ho srdíčko. Chci se zeptat, nepotřebujete někdo pro své zvířátko, ledvináře, AminAvast. Mám jedno celé a část druhého balení.
Pejsek ledvinář mě nenapadá. Což je vlastně dobře
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Máváme Tobíkovi za Duhu, vždycky je to smutné.

- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem musela nechat Airu u veta na operaci - má zánět dělohy, skoro třináct let. Biochemka vyšla celkem dobře, krevní obraz je ovlivněný zánětem. Doufám, že babulka přežije operaci, teď je možná na stole. Je mi docela úzko.
Jsou to nervy, ještě mám v živé paměti, když loni v červnu operovali Denise - tak držím ze všech sil, ať je Aira v pořádku.

- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Podávám zprávu - operaci přežila, zítra, pokud přežije noc, si pro ni jedeme. Tak snad..., v pondělí ji přišlo 24 kg granulí, tak je musí sníst.
Ivo, moc držím palce!
- Tečka
- žabí královna/král

Tahle představa, že nechávám parťáka u veta mě vždycky děsí. Čtu tady, že operace dopadla. Tak mohutně držím palce pro dnešní noc.
Babičko chlupatá, drž se.
Babičko chlupatá, drž se.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
-
Mar-ska
Ivo, držíme palce aby to pejska zvládla. Máš je v dobré kondici tak to snad bude v pořádku.
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Už jsme doma, hodně pije, je problém do ní něco dostat, jedině šunku vzala na milost, snědla dva plátky. Ale ještě není ani 24 hodin po operaci, tak snad se to zlepší. A moc se mnou nemluví, protože JÁ jsem ji tam nechala.
To bude dobré, pije a chuť k jídlu se taky dostaví, držím palce dál, ať se dobře zotavuje
Asteris

Ivo, loni jsem si to vyzkoušela se skoro dvanáctiletou Majdou, ta nechtěla dva dny po operaci jíst, dávala jsem jí vývar a rozmixované maso. Držíme palce, ale ono se to zvládne.

- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsme byli na kontrole, dostala ATB do kožuchu, s sebou v tabletkách a prášky od bolesti. Hodně pije a čůrá, jen crbne, asi si tu infekci přenesla i do močáku. Včera jsem do ní postupně dostala čtvrt kuřete s rýží, dneska je fujhnus, ale sežrala čtvrt kila jemně nakrájené syrové vepřové kýty. No bude to s ní boj. Ale zaplaťpánbůh, že sežere aspoň něco.Inka píše: 01.10.2022 6:41:15 0 Ivo, loni jsem si to vyzkoušela se skoro dvanáctiletou Majdou, ta nechtěla dva dny po operaci jíst, dávala jsem jí vývar a rozmixované maso. Držíme palce, ale ono se to zvládne.
Jen tedy ta nenažranost veterinářů je hrozná, v podstatě rýžují neskutečné peníze na emocích, protože nechat umřít fenu, které do jejích skoro třinácti let nic nebylo, to bych opravdu nedala.