DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Inka
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Příspěvek od Inka »

Jsou takové nehezké časy a tak bychom se tím spíš měli k sobě přimknout, tak nějak. Takové malé denní hlášení - Byl jsem tu - či - po dobu mé služby se nic nestalo.....Ale fakt je, že dřív to tu žilo mnohem intenzivněji.
Obrázek
Petrs01
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrs01 »

Většina chodí na Dedeník či Zvířetník, těžko hlásat na třech frontách. I v dřívějších dobách byli Hadopasi jen ne-tolik-veřejnou pobočkou Zvířetníku. Řešily se tu vlastně jen akce a účet.
Jajka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jajka »

No a také se na Hadech probíralo a probírá to, co bylo nebo je víc do soukromna a člověk s tím nechtěl a nechce plevelit na Zvířetníku.

Tak hlásím tady, že náš kocour po lednové mrtvici a záchraně na veterině stále pomaloučku zlepšuje ovládání svých končetin, po zvládnutí fontány na skříňce a běhu po schodech nahoru i dolů (stále poněkud nejistě...) přidal i vyskočení a spánek na židlích pečlivě přistrčených k jídelnímu stolu :vrti:
Jediné, co zatím nedá, je skok na kuchyňskou linku a příslušná inventura tamtéž :usmev:
Jana Bu.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jana Bu. »

Jajko, a to je sakra dobrá zpráva! :heart: :super:
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

:clap_hands: tak to mam radost...
Obrázek
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Sepsala jsi to Sharko skvěle. Já se kdykoli můžu účastním RiJakellových výletů a jsem zase třipsí. A trojkočičí. Když nahlédnu jednou za 10dní, tak je to hodně, nestíhám. A přitom bych měla s čím dobrým se podělit. To blbé mi jede na pozadí furt a nějak se mi to daří oddělovat a užívat života. V práci je toho pořád hodně. Každý volný den je potřeba pak nějak zaštupovat. Navíc mi to už tak nemyslí, to myslím vážně :D , a všechno mi trvá dlouho. Nejsnažší je opřít oči na FB a sem tam lajknout.
Pokusím se sepsat psosběr a kočkosběr z letošního jara

Znáte ten pocit, když jdete do témata, on se klikne na první stránku a připomene se Vám zakladatel? Jako by tu Rpuť, Beda, Karolína, Veram... pořád byly s námi

Jajko kocourovi držím pěsti, aby si brzy vyskočil kamkoli chce.

Edit: chyb jak máku :bang_head:
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Petrs01 píše: 29.06.2022 17:08:37 0 Většina chodí na Dedeník či Zvířetník, těžko hlásat na třech frontách. I v dřívějších dobách byli Hadopasi jen ne-tolik-veřejnou pobočkou Zvířetníku. Řešily se tu vlastně jen akce a účet.
Na Dedeník jsem přestala chodit, nějak nemám náladu na celou Ruščákovic rodinu.
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Já Dedeník nestíhám, nakouknu jen hodně málokdy a jen koukám co si vybrat za téma, je tam toho hodně a jsme ráda, že aspoň tam přibývají nový lidé. Většina témat je báječná. Mám v sobě pořád nedořešený roztrhnutí Zvířetník-Dedeník. Ale Dede i tak vnímám jako letitýho tahouna naší partičky. Ono máme každej něco, co druzí snáší jen složitě.
Já třeba jsem radilka ( krom jiných šmouh), však naši mi dali tohle jméno, že jo :) . Asi něco tušili :D . A kdybych tedy mohla radit, tak na hadech rádi názory učesanější :) . Proč vlastně do lidí prudit? Svět je složitej, život nelehkej. Alespoň jedním vláknem spřízněnou duši netřeba okopávat.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
alimo
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od alimo »

IvaP píše: 30.06.2022 9:43:11 0
Petrs01 píše: 29.06.2022 17:08:37 0 Většina chodí na Dedeník či Zvířetník, těžko hlásat na třech frontách. I v dřívějších dobách byli Hadopasi jen ne-tolik-veřejnou pobočkou Zvířetníku. Řešily se tu vlastně jen akce a účet.
Na Dedeník jsem přestala chodit, nějak nemám náladu na celou Ruščákovic rodinu.
Dobře, to je tvoje volba. Já tam zas chodím ráda, občas se něčemu přiučím, občas něco připodotknu, taky občas něčemu vůbec nerozumím, takže nemám co dodat, s něčím nesouhlasím, řadu věcí bych bez váhání podepsala. Takový je život. Jak říkám, tvoje volba, nikdo tě přece nenutí.
alimo
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od alimo »

Šárka to napsala skvěle, souhlasím s ní.
Ono je to také možná - to je, prosím, můj názor, který nikomu nevnucuju, že jsme milé dámy jaksi zastárly :D a přece jenom těch pozitivních věcí už není tolik, o negativech se nikomu psát nechce. A mladá generace má svoje fóra a o nás tady nemá ani potuchu. A mají jiné problémy, než jsme měli my před 20 lety...
jenny
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od jenny »

sharka.68 píše: 29.06.2022 18:34:06 0 :clap_hands: tak to mam radost...
Jajko, já taky, jako Sharka! Pohlazení kočičákovi!
jenny
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od jenny »

Jajka píše: 28.06.2022 8:48:39 0 Sharko, je to tak, jak píšeš :heart: :in_love:
Připojuji se k Jajce. Sharko, jak píšeš. Sama chodím málo sem ale nestíhám, roky jsou tady a co si budem povídat, jedna je pomalá,všechno mi trvá,psice potřebují své a pan S. taky. jako každý chlap doma, čím starší,tím lepší, že?! Až něco bude zkusím se zúčastnit,za ostatní všem aktivním musím jen poděkovat. Tož tak, dokud žijem né!?
Apina z mobilu

Příspěvek od Apina z mobilu »

Tak jsem po delší době tady a pročítám poslední stránky. Arinky je mi líto, ale za Druhou se všechny nemoci vyléčí. Je mi to líto.
Velká kočka - vím, že to nemá snadné, naše rady nemohou pomoci, pokud je ten druhý nechce a dnes asi ani nedokáže akceptovat. Já také radila a vše zůstalo při starém. Vidím na FB, že hodně řeší Pufa. Puf evidentně velmi těžko chodí, má léky na bolest, syn jeho stav těžce snáší, ale VK Pufa zatím nechce nechat utratit, což jí má syn za zlé. Nepíšu nic, co by nebylo na FB. Tohle si musí přebrat oni dva. Jen jí občas pošlu like, ale nereaguji.
Sharks, vidím, že i u Tebe jsou nějaké trable, je mi to líto. Kdyby bylo nějaké to Záření nebo Dubení, určitě by to řadě lidí udělalo radost. Vzpomínám na Tvůj perfektní výklad o odboji.
Mně je také líto, že se rozbil původní Zvířetník, ale co naděláme. Občas se podívám na Dedenik, pokud chci, něco nekonfliktního napíšu, případně ty stránky zase zavřu.Takže asi tak.
JanaBa
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JanaBa »

Díky Apino za zmínění Velké Kočky. Je to těžké s ní a těžké se psem. Syn to nemá lehké. Ale v určitém okamžiku by měl vzít člověk rozum do hrsti, proto ho má a přestat myslet na sebe. Na svou bolest při ztrátě zvířete. Myslet na bolest jeho a být rád za možnost ho nechat jít. Za ty radosti, které nám celý život dávali, si tuhle naši pomoc určitě zaslouží!
Mar-ska

Příspěvek od Mar-ska »

Je to velká bolest se s pejskem rozloučit když je nemocný, o to horší je když se to stane ze dne na den :brecim: a :brecim:
Odpovědět