Brainstorming
Re: Brainstorming
Dlužím odpověď, nakonec se to bude jmenovat Z džungle, což vlastně sedí, specializuje se na tropické kytky, resp. kytky z deštného pralesa.
To je dobrý název!
Už má i zaregistrované domény. A s džunglí zápasí zrovna teď, jsou s kamarády "na chalupě" ve VM a dělají tam pořádek. Potřebujeme to tam kapku zcivilizovat, přotože tam 15. srpna budeme mít večírek pro Energii lékařům, jako poděkování za vše (vařit bude michal-Hugo), už se těším.
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
O džungli a zcivilizování mi povídej. Když jsem si před dvěma lety zlomila to koleno, tak vše v zahradě zůstalo bez prořezání. Loni jsem zvládla jen část, bylo toho moc a noha nebyla na 100%. Letos jsem to ostříhala všechno
, pěkně ručně, jen skalku (levandule a talovíny) a tisy malým plotostřihem. Sousedi si nechávali zahradu stříhat, on je poněkud líný a ona ještě víc. A pak to ponechali víceméně svému osudu. Před čtrnácti dny jsem už na souseda řvala, jestli by si laskavě nemohl ostříhat svůj plot z ptačího zobu, který dosáhl pětimetrové výšky, od nás jsem to stříhala v podstatě už u nich za plotem, abych mohla ostříhat naše keře (máme je metr od plotu). Ty se táhnou za světlem, díky tomu ignorantovi. Včera u sousedů nastoupili "profesionálové". Chápu, jsou to mlaďoši, kteří začínají, ale místo nůžek používají nějakou hobby motorovou pilu za pár stovek, bez výkonu, takže to pořád túrují a mají tupý řetěz... Seřezávají s tím i keře, hluk celý den, jak kdybychom byli v kalamitním lese při těžbě. 
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Jen abyste to mohli uskutečnit, začíná se to znovu rozjíždětaida píše:Už má i zaregistrované domény. A s džunglí zápasí zrovna teď, jsou s kamarády "na chalupě" ve VM a dělají tam pořádek. Potřebujeme to tam kapku zcivilizovat, přotože tam 15. srpna budeme mít večírek pro Energii lékařům, jako poděkování za vše (vařit bude michal-Hugo), už se těším.
No, to se taky bojím. Uvidíme.