Brainstorming
Brainstorming
Děvčátka krásná, mám velikou prosbu. Dcera (Aneta) si chce zřídit malinkou firmu na prodej pokojových květin, chce v malém přeprodávat vlastní výpěstky. Nenapadl by vás nějaký štěpný název firmy? Vše, co se nabízí, už je obsazené (viz Kvítka v bytě, Pokojovky, Květiny od Anny, atd. atp.). Nenapadlo by vás některou něco vtipného? Ideálně aby tam bylo nějak zakomponované i to její křestní jméno. Ale ničemu dalšímu se nebráním. Prostě aby to bylo vtipné a krátké a úderné. Může to být i anglicky. Díky moc předem i zadem.
P. S. Můj návrh "Plants are friends" neprošel, prý by to mělo být kratší.
P. S. Můj návrh "Plants are friends" neprošel, prý by to mělo být kratší.
Re: Brainstorming
Šla bych buď po latinských názvech (existuje např. květinářství Azaleia) nebo mě napadla Kvítka od Anetky. Pokud to není nóbl květinářství, které vozí růže z Ekvádoru a Kolumbie, tak je zdrobnělina namístě. V Praze tedy máme nezdrobnělé Kytky od Pepy, ale to je dvoumetrovej hromotluk
Moje oblíbené květinářství se jmenuje Květinky od Verunky (Verunka má dost přes metrák, ale kytky má nádherné).
Ty latinské názvy jsme taky zvažovali, ale zatím nás nic štěpného nenapadlo.
Chtěla by prodávat jen to, co sama doma vypěstuje, žádné dovozy. Její úhlavní kamarádka má firmu Zahradní kvítí, pěstuje takové ty normální běžné české kytky, dělá z nich kytice k narozeninám, na svatby atp., moc pěkné.
Chtěla by prodávat jen to, co sama doma vypěstuje, žádné dovozy. Její úhlavní kamarádka má firmu Zahradní kvítí, pěstuje takové ty normální běžné české kytky, dělá z nich kytice k narozeninám, na svatby atp., moc pěkné.
Domov plný květin?
Domov plný kytek?

Domov plný kytek?
- Olčava
- žabí princezna/princ

A co třeba KytkyAnet
nebo KvětinÁček (původně mě tedy napadlo KvětinAnet, jakože se jménem?)
nebo KvětinÁček (původně mě tedy napadlo KvětinAnet, jakože se jménem?)

- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
KytkAneta nebo FlorAnet
Naposledy upravil(a) IvaP dne 12.06.2020 9:50:47 0, celkem upraveno 1 x.
Od Anet na parapet.... ale to je asi hodně střelené, což? 
Co Anetinky - Ane(tiny kvě)tinky?
ale to by šlo! velký nápis Anetinky a pod něj menším písmem Anetiny květinky...Jajka píše:Co Anetinky - Ane(tiny kvě)tinky?
Děkuju všem za nápady, jste hodné. Vše předám k úvaze. A snažte se dál, ono to půjde a něco vymyslíme. Díky moc všem.
Anekytka
nebo Anekvítka
asi blbost, ale jen jsem nakoukla a už zas letím, přijede mi rodina za chvíli a nestíhááám, ale potřebuji si chvíli dáchnout.
asi blbost, ale jen jsem nakoukla a už zas letím, přijede mi rodina za chvíli a nestíhááám, ale potřebuji si chvíli dáchnout.
V návaznosti na Matyldu .... Floranetka, Flor-anetka.
Ale teď koukám, že FlorAnet už tu je Ivo
Ale teď koukám, že FlorAnet už tu je Ivo
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight