Palečky pro Bedu

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Apina
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Palečky pro Bedu

Příspěvek od Apina »

Nevím, jestli je to úsměvné nebo vlastně jaké... Před chvílí jsem brousila na Seznamu a přečetla jsem si, že dnes má svátek Beda... Já prostě Bedu vidím všude. Na druhé přečtení už to byla Beata.
Apina
jenny
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od jenny »

Apina píše:Nevím, jestli je to úsměvné nebo vlastně jaké... Před chvílí jsem brousila na Seznamu a přečetla jsem si, že dnes má svátek Beda... Já prostě Bedu vidím všude. Na druhé přečtení už to byla Beata.
No,představ si , že mně se to stalo taky,až jsem se podívala blíž, tak jsem poznala ten omyl. :brecim:
JanaNor

Příspěvek od JanaNor »

Díky Vave, že my, které nejsme na facebook moc hrr, jsme mohly na rozloučení s Bedou nahlédnout. Hezké aranžmá, dá-li se to říct o pohřbu. Jste hodné, že jste se zúčastnily i za nás.
Alena Bytomská
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od Alena Bytomská »

JanaNor píše:Díky Vave, že my, které nejsme na facebook moc hrr, jsme mohly na rozloučení s Bedou nahlédnout. Hezké aranžmá, dá-li se to říct o pohřbu. Jste hodné, že jste se zúčastnily i za nás.
Taky děkuju, Vave.
.
Alena Bytomská
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od Alena Bytomská »

JanaNor píše:Díky Vave, že my, které nejsme na facebook moc hrr, jsme mohly na rozloučení s Bedou nahlédnout. Hezké aranžmá, dá-li se to říct o pohřbu. Jste hodné, že jste se zúčastnily i za nás.
Taky děkuju, Vave.
.
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

Napadlo mě, že bych sem mohla překopírovat text, kterým Alice fotky na FB doprovodila:
Ahoj Bedulko - dušičko, dovolím si pár fotek z Tvého pohřbu. Poetičtější a smutnější rozloučení s milovanou bytostí jsem fakt ještě nezažila. Když tam šly fotky Tvýho loučení s kočičkami, Zuzankou, Myškou a Emičkou, tak to už brečel i Jíra. Máš úžasnou dceru. V noci, ve snu Ti všecko povím. Tak zatím, spinkej❤️
Obrázek ObrázekObrázek
Jitča
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jitča »

Pisu jen v rychlosti z mobilu hlaseni o Bedinych kocickach: Jsou stale spolu (a uz i zustanou, pokud se sami nerozhodnou jinak), nekolik dni stavkovaly, ale dnesni zprava je uz optimisticka: konecne zerou, pouzivaji zachudek, a dokonce se uz i nechaji pomazlit. Takze vse je na dobre ceste k pristimu pohodovemu zivotu :kiss: .
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

Děkuju za zprávu, Jitčo. Kačenka mi po smrti Bedy posílala fotky na kterých byly Bediny kočičky blízko sebe, pospolu. Myslím, že je dobře, že tak zůstanou i nadále. Zvykly si na sebe v posledních týdnech a měsících.
Obrázek ObrázekObrázek
PavlaH
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od PavlaH »

Pokud je zde někdo, kdo sem umí dávat fotky (já neumím), tak mohu poskytnout větší množství fotek mazlící se Zuzanky :)
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

PavlaH píše:Pokud je zde někdo, kdo sem umí dávat fotky (já neumím), tak mohu poskytnout větší množství fotek mazlící se Zuzanky :)
Pavlo, pokud jsou fotky na webu, není problém vložit. Pokud je máš jen v počítači nebo ve foťáku, tak je buď vlož třeba na rajče, pokud nemáš rajče, pošli mi je (ivazavináčmontdesoleil.net), udělám to a pak je sem vložím nebo dám odkaz.
PavlaH
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od PavlaH »

Ivo, poslala jsem mail :). Pokud by někdo chtěl na vlastní oči číst o Bedulkách a je na FB, tak ho mohu přidat do Montíkovy skupiny :)
Bláža
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Bláža »

PavlaH píše:Ivo, poslala jsem mail :). Pokud by někdo chtěl na vlastní oči číst o Bedulkách a je na FB, tak ho mohu přidat do Montíkovy skupiny :)
Já prosím! :)
https://www.facebook.com/lenka.blazolenka
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Bediny kočičky

Naposledy upravil(a) IvaP dne 03.11.2019 15:29:53 0, celkem upraveno 1 x.
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

Pavlo, prosím, přidej mě tam. Jsem tam jako Alena Vave Zemanová. Děkuju Ti. :flowers:

EDIT: https://www.facebook.com/Vave0" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek ObrázekObrázek
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

Děkuju za fotky. :heart:
Obrázek ObrázekObrázek
Odpovědět