Palečky pro Bedu
Re: Palečky pro Bedu
Též držím palce, ať to snášíš dobře a hlavně ať zabere.
taky držím 
Držíme stále a pořád

-
Apina z mobilu
Bedo, drž se. Doprovázím mámu už přes půl roku, dá se to zatím vydržet. Ale asi musíš počítat s různými komplikacemi. Hlavně pozor na jakékoli nachlazení nebo nemoc. Je oslabená imunita a tak se i normální nemoc snáší hůř. Také se nech informovat o nemocech tvých blízkých, mohou tě nechtěně nakazit, když sami onemocní a může to vést k ukončení chemoterapie. Nám se to málem stalo, tedy kromě jiných komplikací.
-
Marička Crossette
- žába/žabák

Milá Bedo, také na tebe myslím. Vím od několika lidí (kteří chemo úspěšně prošli), že pokud je reakce hodně nepříjemná, dá se buď na chvíli udělat pauza, nebo dávky dočasně snížit (sice se to celé trochu prodlouží, ale lépe snáší). Jsi velká bojovnice za dobro a práva koček, teď jsi na řadě ty, bojovat za sebe. A určitě do toho dáš vše čeho jsi schopná. Držím moc a moc palce.
Taky držím palce moc moc, ať léčba zabírá tak, jak má, a ať ji snášíš dobře.
Drž se, bude líp!
Posílám
pro štěstí!
Posílám
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
děkuji za veškeré palcodržení i za pampelišky
vybavili mě dvojími blinkacími léky, na ty druhé ani nedošlo (zatím??? je možná i opožděná reakce???) protože jsem prostě neblila, jupíííííí
... taky silnějšími analgetiky ale po těch (nebo po té chemo?? je to možné???) jsem byla děěěěěsně spavá tak si je trochu šetřím 
zatím je plán takový že trojí systémové chemo (vždy po 21 dnech, takže příští 17.5., třetí 7.6.). potom nějaké ozáření a ještě chemo
teď mám - zřejmě pravidelnou, díky bohu za ten port - kontrolu krevního obrazu s návštěvou kočdocentky
společně v pondělí 6.5.
vybavili mě dvojími blinkacími léky, na ty druhé ani nedošlo (zatím??? je možná i opožděná reakce???) protože jsem prostě neblila, jupíííííí
zatím je plán takový že trojí systémové chemo (vždy po 21 dnech, takže příští 17.5., třetí 7.6.). potom nějaké ozáření a ještě chemo
teď mám - zřejmě pravidelnou, díky bohu za ten port - kontrolu krevního obrazu s návštěvou kočdocentky

Bedulko, ať léčba zabírá a Tobě se ulevuje. Bude to trvat, ale bude líp. Musí! 
Tak to je supééér, že léčbu dobře snášíte
no ono tohle období trochu prospat v mírném "rauši" ... proč ne
Bedo palce držet nepřestávám a věřím, že léčba zabere a bude brzy líp
Bedo palce držet nepřestávám a věřím, že léčba zabere a bude brzy líp
-
Velká kočka
- žabí královna/král

Milá Bedo, nevim nic o pampeliškách a tvém vztahu k nim.
Ale tady ve Švédsku se lidem, kteří prošli těžkostmi aniž to z nich udělalo lidí zlé, říká "pampeliščí děti". Třeba děti vyrůstající v nefungující rodině a nakonec v životě dosáhnou něčeho velkého. Jestli je pampeliška nějaký tvůj symbol tak sis vybrala dobře.
My tady na severu na tebe myslíme a dál držíme palce. Ať léčba funguje bez velkých nepříjemností.

Ale tady ve Švédsku se lidem, kteří prošli těžkostmi aniž to z nich udělalo lidí zlé, říká "pampeliščí děti". Třeba děti vyrůstající v nefungující rodině a nakonec v životě dosáhnou něčeho velkého. Jestli je pampeliška nějaký tvůj symbol tak sis vybrala dobře.
My tady na severu na tebe myslíme a dál držíme palce. Ať léčba funguje bez velkých nepříjemností.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Velká kočko, nahoře mi je poslala Xerxová

symbol ne, ale mám je moc ráda a dost "se" to už o mě ví

symbol ne, ale mám je moc ráda a dost "se" to už o mě ví

Bedo, všechny pěsti a drápky pro Vás, baba a zvěř Vůbec se nebojte spát, to posiluje a kočky mají v popisu práce léčebný proces s výborným efektem
- Tečka
- žabí královna/král

Beda píše:Velká kočko, nahoře mi je poslala Xerxová![]()
symbol ne, ale mám je moc ráda a dost "se" to už o mě ví![]()
Ode mě tam máš taky, ale je to trochu níž.
A to je co říct, víš jak já ty obrázky bastlím.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...