Palečky pro Bedu
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Re: Palečky pro Bedu
Bedě pro zasmání . https://www.facebook.com/lovemeowfanpag ... 171061255/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
jsem DOMA, jsem U KOČEK !!!!!!!!!!!!!!!! holčičky ani netrucovaly a jsou na mě jako nalepené
všem moc děluji za palce a veškerou podporu, je moc hezké to tady číst - děkuji!!!
a taky děkuji za to překvapení
, to se bude jistě všechno hojit samo - s dopomocí, kočenek živých
mám pár prvních domácích fotek, ale vše jenom v mobilu a na facebooku, sem to hned tak nedostanu, leda by si s tím někdo pohrál.... zatím jsem u počítače spíše výjimečně, ani sedět moc dobře nemůžu, to blbý břicho se moc mačká... nejvíc mě pořád trýzní značné bolesti, zákrok uvnitř byl docela velký a mnohahodinový, takže je tam toho hodně k hojení a já nemám nejmenší představu jak dlouho to může trvat
v pondělí bych se měla dozvědět víc o následných terapiích, takže aspoň tak občas ještě palečkem o dlaň šmrncněte prosím
všem moc děluji za palce a veškerou podporu, je moc hezké to tady číst - děkuji!!!
a taky děkuji za to překvapení
mám pár prvních domácích fotek, ale vše jenom v mobilu a na facebooku, sem to hned tak nedostanu, leda by si s tím někdo pohrál.... zatím jsem u počítače spíše výjimečně, ani sedět moc dobře nemůžu, to blbý břicho se moc mačká... nejvíc mě pořád trýzní značné bolesti, zákrok uvnitř byl docela velký a mnohahodinový, takže je tam toho hodně k hojení a já nemám nejmenší představu jak dlouho to může trvat
v pondělí bych se měla dozvědět víc o následných terapiích, takže aspoň tak občas ještě palečkem o dlaň šmrncněte prosím

- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Bedo 
Držím palce nadále

Tak hlavně že už jsi doma, moc přeju dobré hojení
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
- Petrs01
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
No sláva, konečně. Dobře se hoj, jsme pořád na značkách! 
Bedo, moc ta Tebe myslím! To je prima, že už jsi doma! Palce držím pořád!
Ahoj Bedo! Posílám pampelišky a přeji brzké zotavení. Vážně uvažuji o svíčkové, abych Tě ještě více motivovala

Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
Jsme tady!
Bedo, vítej doma a pospěš si s hojením! Myslím, že ani nemusím zduraznovat, že na tebe myslíme. Všechny/všichni.
Bedulko, moc a moc na Tebe myslím. Je fajn, že už jsi v domácím prostředí, to hodně pomáhá. Teď budeš potřebovat vnitřní klid a trpělivost. Na povrchu těla se všechno hojí lépe, než uvnitř. Ale neboj, pomalu se to bude lepšit, příroda je mocná. A následná terapie určitě zabere. Buď v klidu, nestresuj se (vím, ono se to řekne
), ale vidíš, že na Tebe myslí mnoho lidiček. To břicho raději moc nestlačuj, snaž se hodně ležet. Bedo, držíííím a myslím na Tebe.
Bedi, buď na sebe náležitě hodná, kočenky už jsou. To by bylo, aby se to dobře nehojilo. Palce a tlapky držíme stále.

Pořád držíme
, opatruj se, klídek a všechno bude dobrý 
- Olčava
- žabí princezna/princ

Bedo, držím palce dál, hezky se uzdravuj, nikam nepospíchej, ať se všechno zahojí tak jak má. Hlavně že už jsi doma