Karolina odešla za Duhu...
-
Abyt
Re: Karolina odešla za Duhu...
Karolino? Nemůžu, nechce se mi tomu věřit.
Sharko, díky jak se staráš.
.
Sharko, díky jak se staráš.
.
- Petrs01
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Apino, nepospíchej na to. Šárka řeší kočky, pohřeb, domeček,... Nechme pak Šárku vydechnout...Apina píše:myslím, že bychom se měly my Zvířetnice v nějaké dohledné době někde v hospůdce sejít a Karolínu uctít, zavzpomínat na ni.
Určitě nechci pospíchat, vím, že nyní je toho na řešení hodně, jen že si Karolína něco takového zaslouží, kdy a kde to bude, není až tak důležité. S autem případně dojedu i do Perníkovic.Petrs01 píše:Apino, nepospíchej na to. Šárka řeší kočky, pohřeb, domeček,... Nechme pak Šárku vydechnout...
Apina
Sharko - já určitě na pohřeb přispěju - pokud se proplatí z našeho účtu, pošlu peníze na něj, pokud budeš platit ze svého, pošlu ihned tobě. Jinak se ptám dál - a není třeba nějaké platby na kočičky? Prosím, napiš - my sami si ani neumíme představit, co všechno je třeba.
na účtě je rezerva (pohřeb se musí zaplatit rychle), na zviřoně v nouzi je tam taky částka poměrně vysoká (a tyhle kočky v nouzi jsou)... Takže se jistě dá poprosit Zana, aby zaplatila nutné výdaje... však se to zase na účet vrátí... o to se nebojím.
Tento víkend nepomůžu s ničím - zítra mám dálkaře a v neděli školní akci (sportovní vzpomínku na našeho bývalého děkana - a kamaráda... už je to 7 roků, co zahynul po pádu z kola)
Tento víkend nepomůžu s ničím - zítra mám dálkaře a v neděli školní akci (sportovní vzpomínku na našeho bývalého děkana - a kamaráda... už je to 7 roků, co zahynul po pádu z kola)
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
pohřeb j ev řešení a v objednání zpopelnění bez obřadu - na pondělí....

-
Anča z malé vesničky
Tzv. sociální pohřeb platí obec, ve které člověk zemřel, ne obec, kde měl trvalé bydliště.
dík z aopravu, pomotala jsem to s něčím jiným..ale v tom stresu ....
Pracuji na městském úřadu, kdybyste potřebovala nějaké informace o úředních záležitostech, tak napište.
Pracuji na městském úřadu, kdybyste potřebovala nějaké informace o úředních záležitostech, tak napište.
Šárko, jseš skvělá, moc děkuju. A na nezbytné výdaje samozřejmě přispěju, však už jsem Ti to včera říkala, když jsme si volaly. A drž se!
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Anča z malé vesničky píše:Tzv. sociální pohřeb platí obec, ve které člověk zemřel, ne obec, kde měl trvalé bydliště.
nemám kam, zapněte si prosím SZ ve svém profilu tady na Hadech.....
sharka.68@seznam.cz
Naposledy upravil(a) sharka.68 dne 14.09.2018 12:30:11 0, celkem upraveno 1 x.

- Petrs01
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Anča sem chodí jako nepřihlášená, musela by se registrovat. Nebo sem některá z vás napište svého mejla, ať si můžete psát mejly.
Já myslím spojit se a posbírat na poplacení, pochopitelně okamžité platby platit z "rezervy". No a pokud by něco zbylo, darovat na počest Karoliny jejím jménem na kastrační program, eventuálně na provoz těch útulků, odkud byla Lady a MelíšekII.

- Vave
- žabí královna/král

Sharko, moc Ti děkuju za všechno, co děláš. Souhlasím samozřejmě s proplacením potřebných kastrací/kastrace a s proplacením pohřbu. Přispěju na něj.
Od včerejška mi nejde Karolína z hlavy, vlastně už od jara.
Je mi to všechno tak líto.
Od včerejška mi nejde Karolína z hlavy, vlastně už od jara.
Je mi to všechno tak líto.

Taky finančně pomůžu, s kočkami bohužel ne, u nás je kapacita přeplněná též. Kdybych mohla pomoci jinak, pomůžu.