Karolina odešla za Duhu...
- Tečka
- žabí královna/král

Re: Karolina odešla za Duhu...
To je jak palicí po hlavě!
Teď jsem otevřela Hady a nevěřím! Psaly jsme si, naposled jsem jí psala někdy o víkendu a čekala jsem na odpověď. Psala jsem jí o Vivince, a jak se pěkně klube ze zakřiknuté kočičky.
To je tak nespravedlivé. Teď, když konečně získala domov, z kterého měla takovou radost. Nemůžu psát.
Chudinky kočičky, tak milující paničku měly.
Sharko, až něco budeš vědět, napiš prosím co se stalo. Cítila se dobře, na nic si nestěžovala.
Teď jsem otevřela Hady a nevěřím! Psaly jsme si, naposled jsem jí psala někdy o víkendu a čekala jsem na odpověď. Psala jsem jí o Vivince, a jak se pěkně klube ze zakřiknuté kočičky.
To je tak nespravedlivé. Teď, když konečně získala domov, z kterého měla takovou radost. Nemůžu psát.
Chudinky kočičky, tak milující paničku měly.
Sharko, až něco budeš vědět, napiš prosím co se stalo. Cítila se dobře, na nic si nestěžovala.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Achjo, život teda umí bejt nespravedlivej...
S kočkama moc nepomůžu. To víš na vsi jsou v létě věčně dveře dokořán a ty dvě černé obludky i kocourek Kubík si chodí sem a tam, jak se jim zlíbí. Takže jedině nějakou polovenkovní, co snese společnost psí i kočičí.
Je mi to tak líto...
Bubu

S kočkama moc nepomůžu. To víš na vsi jsou v létě věčně dveře dokořán a ty dvě černé obludky i kocourek Kubík si chodí sem a tam, jak se jim zlíbí. Takže jedině nějakou polovenkovní, co snese společnost psí i kočičí.
Je mi to tak líto...
Bubu
Sharko, kdyby se to nějak vyjasnilo a ty by jsi pohřeb zajišťovala, pomohu s financováním. Drž se, holka.sharka.68 píše:
Pohřeb - Ygo, to nevim, to zjiš´tuju,jaké máme možnosti,když nejsme rodina...Karol chtěla zpopelnit a rozptýlit na louce v Albeřicích pod chalupou.....rodinnou hrobku mají jinak ve Sloupnici- tam jsou rodiče a další příbuzní, pochovaní,ale tam nechtěla....
- Petrs01
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Dámy, já jsem o tom v noci dost přemýšlela, ono je to pro nás kruté, ale právě... byla spokojená - s bytem, s kočičákama, optimistická... Bylo to nečekané, snad opravdu rychlé - není to lepší než to časté "po dlouhé těžké nemoci"?
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Petro,ona byla nemocná, ale hledala se příčina nemoci, důsledek byl jasnej... o tom později....

-
Eva Schlitt
Karolina?!
Mohu nabidnout v ramci svych omezenych casovych moznosti a dojezdovych vzdalenosti z Drazdan odvoz / prevoz stredne velkym autem. Mam i jednu mensi prepravku.
Kolikrat pomohla znamym v ceste po Praze... Je mi to lito, ze uz neni. Starosti kolem pohrbu, pokud se chce postarat nekdo nepribuzny, si ani neumim predstavit.
Mohu nabidnout v ramci svych omezenych casovych moznosti a dojezdovych vzdalenosti z Drazdan odvoz / prevoz stredne velkym autem. Mam i jednu mensi prepravku.
Kolikrat pomohla znamym v ceste po Praze... Je mi to lito, ze uz neni. Starosti kolem pohrbu, pokud se chce postarat nekdo nepribuzny, si ani neumim predstavit.
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Evo mě to povidej,právě to teď řeším..kočky máme pro tuhle chvíli pořešené...
sharka.68@seznam.cz
sharka.68@seznam.cz

- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
aktualizuju vše vždy v té první zprávě na první stránce tohoto tématu, tak tam čas od času jukněte......

nemůžu uvěřit, to teda bolí
mám kocoura půl byt půl venek, odchází , když se jinej chce nastěhovat odchází, 2psy co kočky neřeší, ale na zimu asi feňuli co je otarvuje( nemorduje) hodil by se sem některý z Karolininých nemámteď sílu vše pročítat
to je strašlivý, Karolíno , to ne tohleto
mám kocoura půl byt půl venek, odchází , když se jinej chce nastěhovat odchází, 2psy co kočky neřeší, ale na zimu asi feňuli co je otarvuje( nemorduje) hodil by se sem některý z Karolininých nemámteď sílu vše pročítat
to je strašlivý, Karolíno , to ne tohleto
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
radanovo, nehodil - ti co možná,si oba bere LA, jsou na sebe fixlí.....

- Raven60
- žabí princezna/princ

Karolíno
bude nám po tobě smutno.
R.I.P.
R.I.P.
Proč?! Je mi smutno, Karolino.
Naposledy upravil(a) JanaBa dne 15.09.2018 16:38:46 0, celkem upraveno 1 x.
Sharko!!! Jsi pro Karol ta pravá ségra a já ti strašně moc děkuji, za vše , co děláš.sharka.68 píše:aktualizuju vše vždy v té první zprávě na první stránce tohoto tématu, tak tam čas od času jukněte......
- Jitča
- žabí královna/král

Teď jsem otevřela Hady a tohle tedy nemůžu rozdýchat.... Ach Karolíno, budeš nám chybět! Snad jediná útěcha je, že Tebe už nic nebolí... Přes slzy nevidím na klávesnici, měla jsem Tě holka moc ráda!!! Sbohem a R.I.P.