Přihlašování na Zvířetník ke 14. 10. 2019 včetně vysvětlení
- Tečka
- žabí královna/král

Re: Přihlašování na Zvířetník ke 14. 10. 2019 včetně vysvětl
Beru zpět, zřejmě překlep v heslu, musím si ho nastavit natrvalo. Tdaa, jsou to nervy, sakra. 
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
No, tak jsem napsala panu Kočičkovi. Dala jsem si záležet. Za chvilku jsem měla anglickou zprávu, plnou šifer a čísel, že adresní místo takový mail nebere, protože ono to má nastavené tak a tak a tak a já zase onak a onak a onak, takže maucta poklona.
Rodiče "vynaložili celý jmění na mý vychování", ale asi brzo začnu používat nepublikovatelných slov.

Rodiče "vynaložili celý jmění na mý vychování", ale asi brzo začnu používat nepublikovatelných slov.
- Tečka
- žabí královna/král

Baty, on používá Outlook, mě po všech těch aktualizacích přestal fungovat, tak jsem to vzala přes mail na Seznamu a normálně s ním komunikuju.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Já z mailu na seznamu z dobrých důvodů nechci a z gmailu mi to nevzalo. Když spustím takovouhle obrovskou kádrovací akci, tak jsem snad univerzálně na příjmu, být mafrou.
- Tečka
- žabí královna/král

Baty, když si uděláš nový mailový účet na Seznamu, tak to můžeš napsat z něj, ten svůj, z kterého to psát nechceš, se nikde nezobrazí. Odpoví ti na ten nový a propojí ti ho jako přihlašovací.
Tak to zkusím, včera jsem si zkoušela udělat na seznamu nový mail a nějak jsem to nedokázala, jsem lama lamoucí, za posledních pětadvacet let jsem dělala s MSDOS, Windowsy a teď mám ubuntu a taky z toho v hlavě už guláš 
Já si psala s panem Kočičkou normálně přes gmailovou adresu, na kterou mi píšete všichni...
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
Liko, napsala jsem Ti soukromou zprávu tady přes hady.
Zkusila jsem to poslat před chvílí znovu, se stejným výsledkem jako v poledne. Dopečic, v roce 2006 stačilo napsat do diskuse něco ve smyslu "jste moc fajn, můžu tady s váma bejt, i když nemám zvíře?", pár lidí řeklo jo a bylo to.

Zkusila jsem to poslat před chvílí znovu, se stejným výsledkem jako v poledne. Dopečic, v roce 2006 stačilo napsat do diskuse něco ve smyslu "jste moc fajn, můžu tady s váma bejt, i když nemám zvíře?", pár lidí řeklo jo a bylo to.
Baty, když se chce někdo přihlásit do diskuse jako nový, jde to lehce jako dřív - jak cituji pana Kočičku ve svém prvním příspěvku.
Bohužel nejsem ajťák, podívám se na Tvou SZ.
Bohužel nejsem ajťák, podívám se na Tvou SZ.
Lika
-
Alena Bytomská
- žabí princezna/princ

Už ani nadávat se mi nechce, došlo mi sil. Přihlásila jsem přes Moje Id, přes tři Piny, mailem /novým/, SMS a písemně, naskočilo - váš účet je plně aktivován. No a co myslíte?baty píše: Rodiče "vynaložili celý jmění na mý vychování", ale asi brzo začnu používat nepublikovatelných slov.![]()
![]()
To ani nejde přesně a pregnantně zformulovat, kam je teda posílám.
.
Abyt, podle mě tam dochází k některé z kolizí, o kterých píše pan Kočička v úvodu tohoto vlákna.
Je to vstřícný a vlídný člověk, prosím napiš mu.
A prosím: NEPIŠTE E-MAILOVÉ ADRESY VELKÝM PÍSMEM! Leda je adresát sám takto uvede. Velké zde není totéž co malé.
Je to vstřícný a vlídný člověk, prosím napiš mu.
A prosím: NEPIŠTE E-MAILOVÉ ADRESY VELKÝM PÍSMEM! Leda je adresát sám takto uvede. Velké zde není totéž co malé.
Lika
Tak teď jsem dostala Kočičí odpověď na svůj včera přece jen dráty po úpravě adresy procpaný mail. Prý všechno obnoveno a přidáno a mám se přihlásit. Tak až seberu odvahu, zkusím to a dám vědět. 
Držím palcebaty píše:Tak teď jsem dostala Kočičí odpověď na svůj včera přece jen dráty po úpravě adresy procpaný mail. Prý všechno obnoveno a přidáno a mám se přihlásit. Tak až seberu odvahu, zkusím to a dám vědět.
No, tak nic.
Hlásí mi to "špatný login nebo heslo". Jsou tam dva chlívky, jeden na mail, jeden na heslo, zkoušela jsem tam dát staré heslo, nick i telefon, vždycky to bylo špatně. 
To je divné.baty píše:No, tak nic.Hlásí mi to "špatný login nebo heslo". Jsou tam dva chlívky, jeden na mail, jeden na heslo, zkoušela jsem tam dát staré heslo, nick i telefon, vždycky to bylo špatně.
Mail musíš dát ten, ze kterého jsi psala Kočičkovi. Alespoň já jsem to tak měla.
Heslo jsem použila to své staré, naštěstí jsem měla poznamenáno, že to jsou malá písmena a bez diakritiky. Pak mi tam naskočilo v dalším okně i telefonní číslo (podle mně v jiném formátu, než jsem mívala, ale na to jsem nesahala. Dala jsem přihlásit a povedlo se.
Není problém někde v nějaké mezeře navíc? Můžeš to zkusit i v jiném prohlížeči?
Kdyžtak napiš Kočičkovi znovu.