Voni sou ale hlava, pane vachmajstrInka píše:No, já bych radu měla, ale nemlátit do hlavičky - dát na záhon jen tolik, kolik sníme. Když bude horší rok, tak holt mít nebudeme. Já bych je brala, musím kupovat a to je hodně velký chuťový rozdíl
Vám se to povedlo? Já jsem to kdysi zkusila a okurky byly jak hadry, chuť nic moc.radanova píše:Taky jsme se jeden rok topili a protoze jsme nechteli aby se to kazilo a uz vsichnj znamy odjizdeli s okurkama a vsichni byli syti, zacali jsme je strouhat na kolecka,davat do sacku (rikame jim americky,s drazkou a protikusem,opakovane pouzitelny)a mrazit.A reknu Vam v zime jsme meli skvelej okurkovej salat.Chut jako v lete.
IvaP píše:Voni sou ale hlava, pane vachmajstrInka píše:No, já bych radu měla, ale nemlátit do hlavičky - dát na záhon jen tolik, kolik sníme. Když bude horší rok, tak holt mít nebudeme. Já bych je brala, musím kupovat a to je hodně velký chuťový rozdíl![]()
![]()
My jich máme stejně jako loni, ale teplotně jim to letos vyhovuje, loni byly studené noci a okurkám se nedařilo a okurek bylo málo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků