Sražené těsto

Vše, co se týče jídla, potravin i pochutin

Sražené těsto

Příspěvekod Bláža » 05.07.2018 18:36:02 0

Co je příčinou sražení těsta při pečení "mokrého" koláče? Pekla jsem v improvizovaných podmínkách v remosce cuketový hrnkový koláč a těsto se mi zdrclo. Jak tomu příště zabránit?
Naposledy upravil Bláža dne 06.07.2018 7:24:50 0, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Bláža
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1009
Registrován: 04.12.2006 17:16:16 0
Bydliště: Praha

Re: Sražené těsto

Příspěvekod IvaP » 05.07.2018 21:04:46 0

Nezapomněla jsi do něj něco dát?
Uživatelský avatar
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
 
Příspěvky: 2156
Registrován: 23.11.2010 13:49:48 0
Bydliště: Přerov

Re: Sražené těsto

Příspěvekod Bláža » 06.07.2018 7:24:35 0

Určitě nezapomněla.
Jestli to nebude změnou teploty, po upečení jsem sundala to horké víko, neměla jsem ho tam nechat na remosce vychládat?
Uživatelský avatar
Bláža
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1009
Registrován: 04.12.2006 17:16:16 0
Bydliště: Praha

Re: Sražené těsto

Příspěvekod sharka.68 » 10.07.2018 5:42:45 0

starej prdopeč nebo moc mokrá cuketa, sundáním víka z remosky to nebude... nebo jsi ho mohla nakrájet moc horkej.....
Obrázek
Uživatelský avatar
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
 
Příspěvky: 7701
Registrován: 12.08.2010 6:56:19 0
Bydliště: Perníkovice


Zpět na Kuchařský koutek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník