Také bych se za to přimlouvala, když na člověka padnou chmury, rád si znovu přečte vtipné glosy s dobrým koncemXerxová píše:asi nejdou zcelit jednotlivé Najtí kusy ?? Začínalo to "jak se hledá štěně - nebo jak se to jmenovalo v dubnu 2014 - a je tam celý "proces" plánování a cesty za štěníkem. Ondá jsem v tom listovala a docela se bavila. A pak byl Night několikrát "odsunut" do archívu... Ale pokud to nejde či je to moc práce, tak se na to vybodněte...
Úklid fóra - prosinec 2015
- Jitča
- žabí královna/král

Re: Úklid fóra - prosinec 2015
Bedo - dík, já trefím. Spíš mi šlo o ten úklid... Tím, že se dřív archivovaly kusy po zhruba dvou měsících, tak některá fóra nemají začátek. Třeba Najťoun... Ale jak říkám, nejde-li to snadno, tak se svět nezboří 
-
Hana Říhová
Přispívám teď málokdy, ale čtu denně
.Tak
bych tu byla ráda i nadále.Díky 
-
Hana Říhová
Proč mě to jako Fallowu nechce? Co zas dělám špatně? 
-
Mar-ska
Já bych se také přimlouvala za ponechaného Najtíka vcelku v archivu. Ráda se na něho dívám a čtu. Má slabost jsou velicí psi. Najtí obzvlášť, on je tak zajímavý
Na Hadech mě to už vůbec nechce, jen jako návštěvníka. Takže vás asi pět let navštěvuji, jenže se říká, že host a ryba třetí den .....
Na Hadech mě to už vůbec nechce, jen jako návštěvníka. Takže vás asi pět let navštěvuji, jenže se říká, že host a ryba třetí den .....
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
při vší úctě - pokud správně zadáváte heslo, myslím že fórum vás přijme do své laskavé náruče 
např. Fallowu už zrovna teď vidím přihlášenou
např. Fallowu už zrovna teď vidím přihlášenou

-
Mar-ska
Bedo, mě to už půl roku říká, že mě nechce, že jsem překročila počet pokusů i když opravdu nevím proč, když jste mi poslali zapomenuté heslo. Už se ani nepokouším, přihlásím se součtem a hotovo
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
no ano, počet pokusů překročíš, když myslím třikrát zadáš CHYBNÉ heslo - prostě heslo znát musíš (jinak by ses probůh nedostala např. ani do mailu)
na heslu se můžeme bez problémů domluvit na řešení my dvě, ale pak si ho ty nastavíš na svoje - a prostě si ho musíš nadále pamatovat, jinak to bohužel fakt nejde
na heslu se můžeme bez problémů domluvit na řešení my dvě, ale pak si ho ty nastavíš na svoje - a prostě si ho musíš nadále pamatovat, jinak to bohužel fakt nejde

-
Mar-ska
I když jsem si zadala heslo které vy mě vygenerujete tak mě to do Hadů nepustí.: protože emajlová adresa už je zadaná, počet pokusů překročený a pod. A tak když se chci např. přesvědčit zda moje platba přišla v pořádku, na vyúčtování se nedostanu a musím obtěžovat Zanu . Ale mě to moc nevadí protože jsem většinou mlčící čtoucí jen mi to je divné. To víš jsem stará větev a počítačům rozumím jak koza petrželi.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
to jo, to vygenerované heslo většině lidí nějak záhadně nefunguje
, ale můžeme to zařídit kouzlem přese mě
... pokud máš zde funkční mail, ozvu se ti

Prosím nevyhodte ma !!!!! 
Já bych prosila zachovat také WWWčkoviny. děkuji.
Ano prosím, je to balzám na dušu...kkote píše:Já bych prosila zachovat také WWWčkoviny. děkuji.