hmmmm, a jak se ti lidé dovolají???Fallen DragonKin píše:protoze mam porad vypnuty zvuk
24.5.2015 - Ono není pondělí????
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Re: 24.5.2015 - Ono není pondělí????

- Fallen DragonKin
- žába/žabák

- Kontaktovat uživatele:
bedo, blbe.
ale ja v nemocnici ten zvuk mit vypnuty musim, my ani ty telefony teoreticky nemame nosit u sebe, i kdyz na to kazdy kasle. no a jak jsem to kdyzi furt prepinala mezi pobytem v praci a doma, tak jsem zapominala a bud mela v praci zapnuty a doma vypnuty a tak ruzne v tom byl neporadek, pak jsem si tak nejak uvedomila, ze stejne mam tak jeden hovor tydne, vsechno vyrizuju emailem co jde, tak jsem to nechala a na zvuk kaslu. stejne na nej porad koukam, takze kdyz zmeskam hovor jednou za ten tyden, do pul hodiny nejdyl to zjistim, a vetsinou se mi jenom nekdo snazi cosi prodat, kdyz si potom vygoogluju to telefonni cislo, tak jsem rada, ze jsem to zmeskala. a za druhe pokud mam zaply zvuk na zvoneni, tak mi oznamuje i prichozi emaily, a to mi desne leze na nervy, protoze mi imrvere chodi cosi kazdych pet minut.
ale ja v nemocnici ten zvuk mit vypnuty musim, my ani ty telefony teoreticky nemame nosit u sebe, i kdyz na to kazdy kasle. no a jak jsem to kdyzi furt prepinala mezi pobytem v praci a doma, tak jsem zapominala a bud mela v praci zapnuty a doma vypnuty a tak ruzne v tom byl neporadek, pak jsem si tak nejak uvedomila, ze stejne mam tak jeden hovor tydne, vsechno vyrizuju emailem co jde, tak jsem to nechala a na zvuk kaslu. stejne na nej porad koukam, takze kdyz zmeskam hovor jednou za ten tyden, do pul hodiny nejdyl to zjistim, a vetsinou se mi jenom nekdo snazi cosi prodat, kdyz si potom vygoogluju to telefonni cislo, tak jsem rada, ze jsem to zmeskala. a za druhe pokud mam zaply zvuk na zvoneni, tak mi oznamuje i prichozi emaily, a to mi desne leze na nervy, protoze mi imrvere chodi cosi kazdych pet minut.
"Everything works out okay in the end. if it hasn't worked out yet, then it's not the end"
-
Yezi1
Pamatuju takovou příhodu s mámou před lety. Našla jsem ji odpoledne v ložnici nataženou pod postelí. Myslela jsem, že vytahuje nějaký bratrovy krámy z pod postele, ale jak jsem na ni mluvila, tak najednou vylítla, běžela do kuchyně, koukla na hodiny a začala šílet, že zaspala a že musí být v šest v práci. Dalo mi hodně práce jí vysvětit, že není půl šesté ráno, ale odpoledne a usnula pod postelí při úklidu a do práce fakt nemusí ... Musím přiznat, že poslední dobou kolikrát taky nevím, co je za den a která bije

- Fallen DragonKin
- žába/žabák

- Kontaktovat uživatele:
no a právě jak já pořád koukám na ten mobil, tak mi ukáže co je za den, jaké je datum, počasí, kde jsem, a hned jsem orientovaná v prostoru i čase!
"Everything works out okay in the end. if it hasn't worked out yet, then it's not the end"
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
no , já koukla na to ,kolik je hodin , i na datum..ale neseplo mi,že je neděle..a kdybych nepotkala dole toho souseda, co měl stejnej nápad - jít v neděli do práce, protože měl taky pondělí, tak by mi to možná seplo dřív... no možná taky neseplo