Kvalitní potraviny

Moderátoři: Lika, radanova

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Re: Kvalitní potraviny

Příspěvek od sharka.68 »

YGA píše:Bedo - máš pravdu :doh: . Sice řecký jogurt je fakt dobrý, ale jestli nevíš, jestli je ten pravý pro tebe, tak kupovat celé kilo je kravina (s prominutím). Běž do normálního obchodu, kup si tam jeden řecký malý za normální cenu (no, je dražší) a ochutnej, ať víš, o co se jedná. Navíc si myslím, že kupovat kilové balení pro jednoho člověka je ... hmmm ... já bych to nekoupila, a to jsme na to dva. Cpát se do umdlení jogurtem, aby rozdělaný nezestařal v ledničce, není moje hobby :no: .
no vidíš Ege,a já si dneska kilovku koupila a do tejdne ji sním...

a ořechová chuť? No mě to sice s ořechama nejede..ale stačí nalejt ořechovej likér:-D a zamíchat

no a když Beda vypije skoro krabici mlíka denně, tak by to kilo jogurtu snědla rychleji než já ...kdyby jí ovšem ten řeckej chutnal..prootže kyselej teda není :wink2:
Obrázek
Mar-ska

Příspěvek od Mar-ska »

Si koupím klidně tři, když je seženu. Já jsem jogurtový maniak-ovšem Floriány a pod. neee
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Máří, ty jsi můj člověk....
Obrázek
AlenaŠ
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od AlenaŠ »

No holky, mně koupil brácha 2 kilovky, a když jsem říkala, že si potřebuji obalit nervy a možná ten jeden sežeru na posez, tak pravil, že to nevadí, že přinese klidně další. :slunce:
Mar-ska

Příspěvek od Mar-ska »

IvaP píše:Ygo,ono to zase taková pálka za tu kilovku není. A nemáš pravdu, každý výrobce má ten jogurt trochu jiný, stejně jako obyčejný bílý chutná od Hollandie jinak než třeba od Olmy...Jinak rozdělaný v ledničce vydrží určitě víc než týden, u nás tedy nee, my ve třech bez problémů zvládneme tříkilový, výzvou byl desetikiláč, ale ani z něj se nic nezkazilo :wink:
Já se musím taky držet, jsem jogurtová a 300g bych snědla k večeři. Ale smetanový nebo řecký. Domácí marmelády mám hafo a ne nacpanou cukrem ale poctivou ovocnou. Já jsem jogurtožravec.
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Ege, tady teď mají ZORBA jogurt, styl-řecký jogurt, kilovka i s keramickou jogurtovou miskou za 71 kaček....výrobce: Mlékárna Stříbro.
Obrázek
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Marsko,
já si ho opepřím, přidám trošku česneku a přistrouhám okurku....bylinky...

ze sladkých verzí jen s čerstvým ovocem, ale slanou verzi mám radši...
Obrázek
Mar-sko

Příspěvek od Mar-sko »

sharka.68 píše:Ege, tady teď mají ZORBA jogurt, styl-řecký jogurt, kilovka i s keramickou jogurtovou miskou za 71 kaček....výrobce: Mlékárna Stříbro.
Snad se u nás taky někde ukáže- já mám i keramické misky ráda. /a Máří se mi líbí/
YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od YGA »

sharka.68 píše:Ege, tady teď mají ZORBA jogurt, styl-řecký jogurt, kilovka i s keramickou jogurtovou miskou za 71 kaček....výrobce: Mlékárna Stříbro.
No počkej, kilo včetně misky za jedenasedumdesát kaček? A je to vůbec jogurt z mlíka za tu cenu? :hmm:
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Máří,
nám ho vozej do kantýny..dodává ho společnost Alimpex, která vlastní tu mlékárnu...jsem se zeptala naší kantýnské....ale nabídku maj jen ve velkoobchodě, jinak dělají i sýry Blaník atd...
Obrázek
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

YGA píše: No počkej, kilo včetně misky za jedenasedumdesát kaček? A je to vůbec jogurt z mlíka za tu cenu? :hmm:
Hele, dělala jsi někdy doma jogurt? Na kilo potřebuješ 1litr mléka a 50-70 g sušeného mléka ...To máš 18 + 12 kaček, v maloobchodních cenách, takže možné to je.
Tečka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Tečka »

Tak už se mi 2x stalo, že se mi neodeslala zpráva.
My jsme kdysi jezdívali na dovolenou do Stříbrné u Kraslic, do Kraslic vozívali právě stříbrské jogurty a já se na ně celý rok těšila.
Někdy jsem do nich přidávala lehce rozvařené přezrálé ostružiny, které rostly na stráni za chatou, jindy zase třeba brusinky. To se jogurty jedly z polévkových talířú a to se přidávaly skoro všechny děti.
Kdeže ty krásné časy jsou ...
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

YGA píše:
No počkej, kilo včetně misky za jedenasedumdesát kaček? A je to vůbec jogurt z mlíka za tu cenu? :hmm:
je to ze smetany a ze sušeného mlíka, mléčné bílkoviny a z jogurtových kultur... koukám na složení ...já škrobový sračky nekupuju a nám kantýna ceny nenasazuje s marží 100%, já ti objednám na SETKÁNÍ, chceš?
Obrázek
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

IvaP píše:
YGA píše: No počkej, kilo včetně misky za jedenasedumdesát kaček? A je to vůbec jogurt z mlíka za tu cenu? :hmm:
Hele, dělala jsi někdy doma jogurt? Na kilo potřebuješ 1litr mléka a 50-70 g sušeného mléka ...To máš 18 + 12 kaček, v maloobchodních cenách, takže možné to je.

:super: máš pravdu,předsedo :-D
Obrázek
YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od YGA »

IvaP píše: Hele, dělala jsi někdy doma jogurt?
Ano, já se kaju - jogurt jsem fakt doma nedělala ... nemusím umět všecko, a navíc jogurt není to, kvůli čemu bych šla světa kraj ... i když zrovna jakýs řecký do sebe tlačím :chi: Vidím, že já a beda jsme mezi vámi bílé vrány - jogurty neděláme, kilovky nekupujeme ... zato je u nás léto stav duše ... sakra, jestli mi nejsme dvojčata?!
Odpovědět