9.12. - trochu problematické téma...

Moderátoři: Lika, radanova

oskarina
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: 9.12. - trochu problematické téma...

Příspěvek od oskarina »

No, nám to celá léta řešil náš stafford - teriéři, jak známo,moc kočky nemilují, pokud s nimi nevyrůstají ve smečce v bytě...
Sousedi na chatě si pořídili kočku, ta si přes zimu zvykla k nám chodit na zahradu, pak jsme prvně na chatě na jaře přespali, večer bylo slyšet takové zaječení... a klid. Kočka se už u nás neukázala, já si toho ani nevšimla, po pravdě mě to bylo jedno a měla jsem jiné starosti - kolem dětí, zahradu a tak, jaro na zahradě, kytky, záhony, vařit - prostě jsem nic neregistrovala.
Až po létech se mi sousedova dcera svěřila, že náš pes po kočce vylétl, ona se hnala přes plot pryč, on vyskočil a ukousl jí kus ocasu! :shock: Takže to od té doby byla půlocasá kočka a nepáchla k nám už nikdy.
Až teď, když už pes umřel a je to delší dobu, se možná zase osměluje... nevím,mně je to fuk.

Ale když doga není teriér... :wink:
Fallen DragonKin
žába/žabák
žába/žabák
Kontaktovat uživatele:

Re: 9.12. - trochu problematické téma...

Příspěvek od Fallen DragonKin »

xerxová, nám na zahradě kaká a jinak řádí kočka od sousedů, všude hovínka, celé jaro vyhrabávala sazeničky sotva vystrčily hlavičky ven, tak nic nevyrostlo. pejska ani tygra bhužel nemáme, protože se to v pronajatém domě nesmí, tak jsem prohledala internet a koupila sensor co vydával zvuky, a opravdu několik měsíců byl klid. pak si na to zvykla. ale dělají se i různé spreje, podívej se na amazonu na různé výrobky
"Everything works out okay in the end. if it hasn't worked out yet, then it's not the end"
Odpovědět