7.12.2014 Nákupy s Mladým mužem
Re: 7.12.2014 Nákupy s Mladým mužem
Matyldo, ano! do hospody i do roboty, všude se hoděj těžký boty ( až nahoru zavázaný)
akorát u nás je ten rozdíl, že Martensky, nejlépe v barvě " flamy" nebo vysoké černé klasické "desítky", toužím mít já
dítě nakupuje boty u Bati ( Baťa nebo jeho odnož Weinbrenner nebo Fluchos). taky má asi troje celkem. a hýčká si jako domácí obutí jedny prastaré zdravotní dřeváky a nechce se jich vzdát.
nepůjčíš mi Borůvku? předhodila bych jí je, neb urážejí můj krasocit 
Naši psi pantofle nehryžou, i ty kožený, co si Světluch od mala nosí do pelechu, když odejdu, jsou psím zubem netknutý.

to jsou zlaté pejsky! Akimek boty celkem ignoroval, zato Agísek ( střelená ušatá tramvaj) stihl za první měsíc svého pobytu v naší rodině rozdrbat bot za víc, než kolik sám stál od chovatelkyMatylda píše:Naši psi pantofle nehryžou, i ty kožený, co si Světluch od mala nosí do pelechu, když odejdu, jsou psím zubem netknutý.
Sportovní se občas dají sehnat ve velkých sportech (Intersport), ostatní na Žižkově ve speciální prodejně. Předpokládám, že časem budeme muset objednávat v zahraničí - stejně jako brusle.EvaB. píše:Mladý muž má vážně nohu velikosti 49??? a to jsem si myslela, že za 45kou našeho mladíka už jsou jen lodě. kde běžně kupujete boty?
Je to 32 cm a existují i větší. U nás se dá sehnat do čísla 50, max. 55, ale to už je zoufalství http://www.nadmerna-obuv.cz/
Tyhle jachty už se pak nakupují v Americe v obchodech pro basketbalisty
Tyhle jachty už se pak nakupují v Americe v obchodech pro basketbalisty
no jasně! basketbalisti mají určitě všichni nohu " extra extra extra extra extra extra extra extra larga", jak to říkali v jednom starém filmu:-) ti si zřejmě nechávají pro civilní příležitosti boty šít 
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
My jsme se normálně dohodli, že si navzájem nic kupovat nebudeme, když měly dětičky kolem šesti sedmi let. Nejdříve jsme to dělali tak, že jsme předali tetě dárky pro naše dítě a převzali dárky pro jejich děti, když děcka přestala věřit, tak už jsme to nedělali vůbec.karakal píše: Nějak nevím, jak rozetnout tu tradici, že děti dostávají od všech tet a strejdů. Nejen, že je to finančně vyčerpávající (letos jsme snížili průměrnou cenu daru, ale zase kupujeme o tři víc), ale hlavně zpět nám toho taky přijde na malý náklaďák.
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Hele, co je na nich praštěnýho??? Mně se zdají docela usedlé, to už jsem viděla mnohem divočejšíRenataE píše:
Kdyby někoho zajímaly ty praštěné boty, tak to jsou tyhle http://katalog.intersport.cz/product/38 ... r-season-m
Vzhledem k puristickému stylu Mladého muže (Levi´s 501 modré, triko černé nebo bílé, tenký hladký svetr do "V", černá kožená bunda, případně tmavě šedý oblek, bílá košile, dlouhý vlněný svrchník ) jsou ty boty značně extravagantníIvaP píše:Hele, co je na nich praštěnýho??? Mně se zdají docela usedlé, to už jsem viděla mnohem divočejší
Bohužel je to tak. Netrpělivě očekávám okamžik, kdy mu ty ploutve přestanou růst a pak mu klidně nechám boty ušít. Ale ještě mu není ani osmnáct a jeho otec do těch svých dvou metrů skokově dorostl až ve čtyřiadvaceti (a taky mu povyrostla noha z 46 na 48).EvaB. píše:no jasně! basketbalisti mají určitě všichni nohu " extra extra extra extra extra extra extra extra larga", jak to říkali v jednom starém filmu:-) ti si zřejmě nechávají pro civilní příležitosti boty šít
A kolik Mladý muž měří?
Ta noha, to je teda něco, to si vůbec nedovedu představit, náš mladík má stěží 44 (a velice se tím trápí, teda dřív trápil, teď už ho to přešlo), MLP má 45 a když vedle něj obutého stojím ve svých poctivých jednačtyřicítkách, mám nožku jak Popelka.
Jinak ohledně nákupů - děcka už si nakupují sami, já jim občas jen finančně přispěju, většinu si hradí ze svého.
Ta noha, to je teda něco, to si vůbec nedovedu představit, náš mladík má stěží 44 (a velice se tím trápí, teda dřív trápil, teď už ho to přešlo), MLP má 45 a když vedle něj obutého stojím ve svých poctivých jednačtyřicítkách, mám nožku jak Popelka.
Jinak ohledně nákupů - děcka už si nakupují sami, já jim občas jen finančně přispěju, většinu si hradí ze svého.
Mladý muž má momentálně asi tak 188 cm a 82 kg svalů
Nevím, jak to dělá, ale nemá žádný špeky 
Edit: Hm, asi to bude ten hokej šestkrát týdně
Edit: Hm, asi to bude ten hokej šestkrát týdně
-
Rput
Renáto, to voni tak bez těch špeků sami od sebe, lumpové nezvodpovědný! 
Taky bych řekla, že to voni bez těch špeků sami od sebe. Kuba skončil s karate, teda spíš s tím skončila jeho kolena, a momentálně jen jednou týdně 5 hodin a jednou týdně 2 hodiny tancuje. A taky je to jen trocha plochých svalů na kostře (183 cm/70 kg).