7.12.2014 Nákupy s Mladým mužem

Moderátoři: Lika, radanova

EvaB.
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: 7.12.2014 Nákupy s Mladým mužem

Příspěvek od EvaB. »

Matyldo, ano! do hospody i do roboty, všude se hoděj těžký boty ( až nahoru zavázaný) :-) akorát u nás je ten rozdíl, že Martensky, nejlépe v barvě " flamy" nebo vysoké černé klasické "desítky", toužím mít já :-) dítě nakupuje boty u Bati ( Baťa nebo jeho odnož Weinbrenner nebo Fluchos). taky má asi troje celkem. a hýčká si jako domácí obutí jedny prastaré zdravotní dřeváky a nechce se jich vzdát. :-) nepůjčíš mi Borůvku? předhodila bych jí je, neb urážejí můj krasocit :-D
Matylda
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Matylda »

Naši psi pantofle nehryžou, i ty kožený, co si Světluch od mala nosí do pelechu, když odejdu, jsou psím zubem netknutý.
Obrázek
EvaB.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od EvaB. »

Matylda píše:Naši psi pantofle nehryžou, i ty kožený, co si Světluch od mala nosí do pelechu, když odejdu, jsou psím zubem netknutý.
to jsou zlaté pejsky! Akimek boty celkem ignoroval, zato Agísek ( střelená ušatá tramvaj) stihl za první měsíc svého pobytu v naší rodině rozdrbat bot za víc, než kolik sám stál od chovatelky :-D kočkám se tak delikátní úkol svěřit nedá, jednak mladého páníčka milují wellmi a druhak s botou si dělají vláček, aniž by jí poškodily. :-)
RenataE
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od RenataE »

EvaB. píše:Mladý muž má vážně nohu velikosti 49??? a to jsem si myslela, že za 45kou našeho mladíka už jsou jen lodě. kde běžně kupujete boty?
Sportovní se občas dají sehnat ve velkých sportech (Intersport), ostatní na Žižkově ve speciální prodejně. Předpokládám, že časem budeme muset objednávat v zahraničí - stejně jako brusle.
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

kolik je to na centimetry???? :ask:

a existují ještě větší?? :ask:
Obrázek
RenataE
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od RenataE »

Je to 32 cm a existují i větší. U nás se dá sehnat do čísla 50, max. 55, ale to už je zoufalství http://www.nadmerna-obuv.cz/
Tyhle jachty už se pak nakupují v Americe v obchodech pro basketbalisty :D
EvaB.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od EvaB. »

no jasně! basketbalisti mají určitě všichni nohu " extra extra extra extra extra extra extra extra larga", jak to říkali v jednom starém filmu:-) ti si zřejmě nechávají pro civilní příležitosti boty šít :-)
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

karakal píše: Nějak nevím, jak rozetnout tu tradici, že děti dostávají od všech tet a strejdů. Nejen, že je to finančně vyčerpávající (letos jsme snížili průměrnou cenu daru, ale zase kupujeme o tři víc), ale hlavně zpět nám toho taky přijde na malý náklaďák.
My jsme se normálně dohodli, že si navzájem nic kupovat nebudeme, když měly dětičky kolem šesti sedmi let. Nejdříve jsme to dělali tak, že jsme předali tetě dárky pro naše dítě a převzali dárky pro jejich děti, když děcka přestala věřit, tak už jsme to nedělali vůbec.
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

RenataE píše:
Kdyby někoho zajímaly ty praštěné boty, tak to jsou tyhle http://katalog.intersport.cz/product/38 ... r-season-m
Hele, co je na nich praštěnýho??? Mně se zdají docela usedlé, to už jsem viděla mnohem divočejší :wink:
RenataE
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od RenataE »

IvaP píše:Hele, co je na nich praštěnýho??? Mně se zdají docela usedlé, to už jsem viděla mnohem divočejší :wink:
Vzhledem k puristickému stylu Mladého muže (Levi´s 501 modré, triko černé nebo bílé, tenký hladký svetr do "V", černá kožená bunda, případně tmavě šedý oblek, bílá košile, dlouhý vlněný svrchník ) jsou ty boty značně extravagantní :D
RenataE
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od RenataE »

EvaB. píše:no jasně! basketbalisti mají určitě všichni nohu " extra extra extra extra extra extra extra extra larga", jak to říkali v jednom starém filmu:-) ti si zřejmě nechávají pro civilní příležitosti boty šít :-)
Bohužel je to tak. Netrpělivě očekávám okamžik, kdy mu ty ploutve přestanou růst a pak mu klidně nechám boty ušít. Ale ještě mu není ani osmnáct a jeho otec do těch svých dvou metrů skokově dorostl až ve čtyřiadvaceti (a taky mu povyrostla noha z 46 na 48).
aida
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od aida »

A kolik Mladý muž měří?
Ta noha, to je teda něco, to si vůbec nedovedu představit, náš mladík má stěží 44 (a velice se tím trápí, teda dřív trápil, teď už ho to přešlo), MLP má 45 a když vedle něj obutého stojím ve svých poctivých jednačtyřicítkách, mám nožku jak Popelka.
Jinak ohledně nákupů - děcka už si nakupují sami, já jim občas jen finančně přispěju, většinu si hradí ze svého.
RenataE
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od RenataE »

Mladý muž má momentálně asi tak 188 cm a 82 kg svalů :) Nevím, jak to dělá, ale nemá žádný špeky :D

Edit: Hm, asi to bude ten hokej šestkrát týdně :D
Rput

Příspěvek od Rput »

Renáto, to voni tak bez těch špeků sami od sebe, lumpové nezvodpovědný! :D
Matylda
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Matylda »

Taky bych řekla, že to voni bez těch špeků sami od sebe. Kuba skončil s karate, teda spíš s tím skončila jeho kolena, a momentálně jen jednou týdně 5 hodin a jednou týdně 2 hodiny tancuje. A taky je to jen trocha plochých svalů na kostře (183 cm/70 kg).
Obrázek
Odpovědět