jéžiš, to je miminečko malušenkéJajka píše:takhle malé morče (údajně 6 týdnů)
Příležitostné téma - VÁNOCE
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Re: Příležitostné téma - VÁNOCE

- Karolína
- žabí královna/král

Ten je ale krásný, heboučký.
Tak hodně radosti s novým obyvatelem.
A co Alfík? Nechce ho ke svačině?
Tak hodně radosti s novým obyvatelem.
A co Alfík? Nechce ho ke svačině?
Veselá zpráva !
Za 18 dní bude po Vánocích!
Za 18 dní bude po Vánocích!
- Tečka
- žabí královna/král

A ještě veseĺejší:
Za 14 dní se zase začnem vracet ke sluníčku !
Za 14 dní se zase začnem vracet ke sluníčku !
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
pravda, tohle mě vždycky "pobaví", že už se vracíme - škoda že to ještě velmi dlouho nebude moc znát

Halladine, neštvi. Já mám Vánoce ráda. Jediným kazem na tom je návštěva u tchýně. Je to katastrofa vždycky, tentokrát ještě vynásobená tím, že stejně jako loni chtějí obě mé dospělé děti jít tancovat na Štěpánskou, což je 25.12., a jsou ochotny jet k babičce den poté, ale rozhodně ne dřív. Takže kvůli tomu bude řev a skřípot zubů.

Já se taky přiznávám k tomu, že mám vánoce ráda.
Ráda upeču cukroví, pokud mě to baví. Až mě to bavit přestane, přestanu péct.
Ráda dávám dárky.
Ráda trávím vánoce s rodinou, je to príma čas.
Prostě si ráda dělám vánoce hezký, klidný, bez stresů.
Nešílím s úklidem. Nešílím s dárky - mám? Dám. Nemám? Dám příště. Třeba při další návštěvě. Nebo tak.
Jediné, co nemám ráda, jsou davy lidí.
A tak už nelezu do obchoďáků, trhy si projdu jednou, max dvakrát a držím se spíš bokem.
Třeba v lese
Ráda upeču cukroví, pokud mě to baví. Až mě to bavit přestane, přestanu péct.
Ráda dávám dárky.
Ráda trávím vánoce s rodinou, je to príma čas.
Prostě si ráda dělám vánoce hezký, klidný, bez stresů.
Nešílím s úklidem. Nešílím s dárky - mám? Dám. Nemám? Dám příště. Třeba při další návštěvě. Nebo tak.
Jediné, co nemám ráda, jsou davy lidí.
A tak už nelezu do obchoďáků, trhy si projdu jednou, max dvakrát a držím se spíš bokem.
Třeba v lese
- Karolína
- žabí královna/král

Vánoce jsem milovala na své milované chaloupce. Dneska je vše jinak, takže je začínám nesnášet. Nejen tiše, to bylo loni, letos je nesnáším i nahlas.
Strávím je prací a nezbude čas na smutky.
Třeba se mi jednou ten krásný pocit z vánoc vrátí, ale obávám se, že už je tomu konec.
Strávím je prací a nezbude čas na smutky.
Třeba se mi jednou ten krásný pocit z vánoc vrátí, ale obávám se, že už je tomu konec.
Já ty Vánoce taky nemusím, ani poté, co máme holčičky. Ještě tak vymýšlení dárků pro děti a jejich schovávání a následný transport domů. Jednou jsme koupili Kubovi kajak a na Štědrý den jsme ho cpali do pokojíčka oknem. Byl to takový ten laminátový, dlouhý, práce děsná. Ale ta radost byla ohromná.
Jediné co na Vánocích miluju je volno. V každém mém zaměstnání jsem si mohla vzít volno až do nového roku a za pár dní dovolené jsem si maximálně odpočinula.
Letos budeme po 34 letech poprvé sami, pokud se nedostaví synek. Takže nebudu péct, nevím kdo ozdobí stromek, ale já to zcela určitě nebudu. Vánoční úklidy jsem vyrušila v době, kdy v naší ratejně cokoli namočeného zůstalo mokré několik dní. Pokud bude stále bláto a bláto, snad se mi podaří se konečně vyspat
Jediné co na Vánocích miluju je volno. V každém mém zaměstnání jsem si mohla vzít volno až do nového roku a za pár dní dovolené jsem si maximálně odpočinula.
Letos budeme po 34 letech poprvé sami, pokud se nedostaví synek. Takže nebudu péct, nevím kdo ozdobí stromek, ale já to zcela určitě nebudu. Vánoční úklidy jsem vyrušila v době, kdy v naší ratejně cokoli namočeného zůstalo mokré několik dní. Pokud bude stále bláto a bláto, snad se mi podaří se konečně vyspat

Hlásim sa do klubu, ktorý nemá Vianoce rád. Možno by som ich znášale lepšie, keby som nebývala u svokrovcov. Takto sa snažím nebrať si žiadnu dovolenku, tých voľných dní je už i tak dosť. A teším sa z dlhých nocí.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
já mám Vánoce taky ráda
- i když už to (samozřejmě) zdaleka nejsou ty intenzivní pocity z dětství
a ráda dávám dárečky

a ráda dávám dárečky