1.12.2014 - Uneseniny
- Jitča
- žabí královna/král

Re: 1.12.2014 - Uneseniny
A ještě sem přidám dnešní kočičí scénku: Ráno si chystám snídani, holky už pojedly a motaly se mi kolem nohou, když jsem si vzpomněla, že jsem nechala mobil ležet v patře na skříňce před koupelnou. Šla jsem si pro něj, ale holčičky vyhodnotily, že to asi nebude nic vážného a rozhodly se šetřit si tlapičky - doprovodily mě jen do chodby pod schody a tam si sedly a čekaly, co bude - zda bude stát za to ty schody vyběhnout, nebo ne, protože jsem se obratem vracela, vstaly, a Adélka volným krokem zamířila přivřenými dveřmi do obýváku, Babetka seděla o něco déle, a pak se tryskem rozběhla za Adélkou a jak jsou zvyklé (a Bedě jsem o tom už vyprávěla) ji chtěla ve dveřích přeskočit... Jenže, zrovna v ten moment se Adélka také rozběhla, a tak jí Babetka po skoku přistála přesně na zádech - a ani jedna to vůbec nečekaly
! Rozplácly se více méně obě pěkně na sobě jako sendvič
. Ale hned vyskočili a pokračovaly do kuchyně a děsně se divily, co mi je tady k smíchu
!
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Jitčo, to se jmenuje POLAS..
je to velké jablko v něm napíchané špejle na kterých je sušené ovoce (jablka,hrozinky,švestky,meruňky, datle) a sem tam kynuté pečivo.. do zbytků jablka je zapíchaný buxus....jde to i do pomeranče nebo grepu...v nouzi do polystyrenový koule...
když to visí,je to úžasný a krásně to voní...přijde návštěva,nabídne si ...k čaji ...ke gročku...
je to velké jablko v něm napíchané špejle na kterých je sušené ovoce (jablka,hrozinky,švestky,meruňky, datle) a sem tam kynuté pečivo.. do zbytků jablka je zapíchaný buxus....jde to i do pomeranče nebo grepu...v nouzi do polystyrenový koule...
když to visí,je to úžasný a krásně to voní...přijde návštěva,nabídne si ...k čaji ...ke gročku...

- Raven60
- žabí princezna/princ

Jitčo, všechno nejlepší k svátku 
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
mám pocit, že Bibinka u Karolíny jezdila na zádech komusi ze strýčkůJitča píše:v ten moment se Adélka také rozběhla, a tak jí Babetka po skoku přistála přesně na zádech
Jitčo, ty se jim směješ?????????? to bych si teda nedovolila

- Karolína
- žabí královna/král

Jo, Bělinka jezdila na Zrzínkovi.
Teď už by jí neunesl, váží tak o kilo víc než on.
Teď už by jí neunesl, váží tak o kilo víc než on.
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
tak to u nás Miňák ještě Majolenku občas povozí.... jen Bezulka ji už vozit nechce 

- Karolína
- žabí královna/král

No, u nás to zkouší ten prcaslík, co tu je na měsíc na "stravu a byt".
Zjistila jsem, že je to kočka a ne kocourek, což mi Beda při návštěvě našeho zvěřince potvrdila, takže místo Avatar obdržela madam od Bedy "pracovní" jméno Cecilka.
Cecilka je poděs prvního řádu. Bělinka byla divoch, ale to, co předvádí tahle pruchatá mrňavá potvora je prostě úžas. Šplhá mi po nohách až na ramena, vleze naprosto všude, otravuje "dospěláky", hraje si s nimi až brutálně - od Bělinky nikdy žádný neměl šrám na čumáčku, zato od Cecilky už jich schytali víc.
Je to ušaté nohaté torpédo, vypadá jak traktor - zadní nohy vyšší o dost, nežli přední. Dloooouhý ocásek a všetečné tlapičky.
No, měsíc uteče, snad se kamarádka vrátí v půli ledna a tohle nadělení si odveze.
Zjistila jsem, že je to kočka a ne kocourek, což mi Beda při návštěvě našeho zvěřince potvrdila, takže místo Avatar obdržela madam od Bedy "pracovní" jméno Cecilka.
Cecilka je poděs prvního řádu. Bělinka byla divoch, ale to, co předvádí tahle pruchatá mrňavá potvora je prostě úžas. Šplhá mi po nohách až na ramena, vleze naprosto všude, otravuje "dospěláky", hraje si s nimi až brutálně - od Bělinky nikdy žádný neměl šrám na čumáčku, zato od Cecilky už jich schytali víc.
Je to ušaté nohaté torpédo, vypadá jak traktor - zadní nohy vyšší o dost, nežli přední. Dloooouhý ocásek a všetečné tlapičky.
No, měsíc uteče, snad se kamarádka vrátí v půli ledna a tohle nadělení si odveze.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
PRCASLÍK ???? já nemůůůůůůůůůůůůžu
potvrzuji, že drápečky má Cecilka jako jehličky, přesně takové ty kotěcí
, i já jsem z palce na ruce vyronila několik docela dost krůpějí - a to nikoli potu... hm, šplhání
... no jo, chtěla jsem si ji pochovat a ona se mi sápala po nohavici
, tak jsem jí pokynem ruky naznačila, jakože "sem, nahoru, polez" ... hned to pochopila, beruška, v tu ránu vyšplhala až nahoru jako veverka, tak jsem ji moooooc chválila

je opravdu nááádherně PRUCHATÁ, má sice ve střední části těla na zádíčkách i nějaké tečky, ale na většině těla je prostě jako zebra - rovnoměrné úzké šedo-černé proužky, do hněda není vůbec, je čistě šedá (jo ale bříško, to má teda zase naopak puntíkaté)... nejlepší jsou zadní nožky, fakticky zebra, uzoučké proužky jako podle pravítka
... hehe, anebo jako vězeňské pyžamko 
fotky Cecilenky mám bohužel pouze z mobilu

potvrzuji, že drápečky má Cecilka jako jehličky, přesně takové ty kotěcí
je opravdu nááádherně PRUCHATÁ, má sice ve střední části těla na zádíčkách i nějaké tečky, ale na většině těla je prostě jako zebra - rovnoměrné úzké šedo-černé proužky, do hněda není vůbec, je čistě šedá (jo ale bříško, to má teda zase naopak puntíkaté)... nejlepší jsou zadní nožky, fakticky zebra, uzoučké proužky jako podle pravítka
fotky Cecilenky mám bohužel pouze z mobilu

- Karolína
- žabí královna/král

Dik Bedo!
Nejen, že nezhasínáš, ale ještě poňoukáš toho prťouse, aby se učil lézt po kalhotách nahoru!
Proto vypadám jako když jsem prošla trním.
Už aby byla Jana zpátky a toho kočičího cvoka si zase odebrala. Je nás tu nějak moc!
Nejen, že nezhasínáš, ale ještě poňoukáš toho prťouse, aby se učil lézt po kalhotách nahoru!
Proto vypadám jako když jsem prošla trním.
Už aby byla Jana zpátky a toho kočičího cvoka si zase odebrala. Je nás tu nějak moc!
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
hehe, prťouse netřeba poňoukati - poňoukne se i sama
jiná otázka je, že mně se to (přiznávám) líbí

jiná otázka je, že mně se to (přiznávám) líbí