Palečky pro Bedu

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
jenny
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Palečky pro Bedu

Příspěvek od jenny »

Děkuju všem, které i za mne učinily. Probrečela jsem včera celý den a teď zas. Je toho na mne moc a pořád mazlím kočky od Karol, to by se Bedulce líbilo.
Lidunka si už taky chodí sama pro mazlení. Však jsme si o tom s Bedou psaly. :heart:
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

moc bych si přála najít bydlo pro Bedinu kočičí trojku
vypadá to nemožně, všude koček mnoho ( nevím, jestli jsem to říkala, pozoruji tady poměrně dobrou péči o kočky bezprizorní, snahu o kastrování, kočičí kavárnu, péči Šance i útulku, pejsky bezprizorní nevidět, prostě v Liberci je zvířátek mnoho a řekla bych, že liberečáci jsou na ně vesměs hodní)
tak prozatím alespoň odkaz na článek, co by Bedě asi udělal radost https://www.armyweb.cz/clanek/jak-stovk ... -internetu" onclick="window.open(this.href);return false;
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

Pár fotek z pohřbu, které dělala kočičí kamarádka, jsou na fb u Bedy https://www.facebook.com/bedam1" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek ObrázekObrázek
JanaBa
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JanaBa »

Děkuji za snahu podívat se na rozloučení s Bedou, ale na facebook se nechci přihlašovat. Proč taky!
kytka2007

Příspěvek od kytka2007 »

Nemám Facebook a tak netuším zda fotky uvidím. Odkaz mě hodí na stránky Bedy a tím končím. ??? :prosim:
aida
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od aida »

Mám facebook, ale Bedu jsem neměla v přátelích, takže nevidím nic.
Marička Crossette
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Marička Crossette »

Božínku, taková smutná zpráva :brecim: :brecim: Ano věděla jsem, že nemoc zřejmě Béda neporazí, přesto jsem nečekala, že vše nabere tak velice rychlý konec. Ale řeknu vám, že u těch tří fotek Bedy s kočkami jsem se prostě tak rozbrečela, že jsem ani nemohla chvíli číst dál :brecim: Děkuji, že tu jsou zveřejněny, ale tohle loučení muselo být pro Bedu nepředstavitelně bolestivé a přesto se dokázala na svoje miláčky usmát (možná doufala, že je úsměvem "oblafne"). Vědomí, že svým milovaným kočičkám, jedné po druhé, dává poslední podrbání, poslední pohlazení, poslední pusinku ... prostě poslední sbohem. Ta bolet, v ten moment jistě byla větší, než opravdová bolest z nemoci. Ano, věděla, kam kočičky půjdou, ale ONA od nich odchází navždy. To musel být tak srdcervoucí pocit :brecim:

Milá Bédo, bohužel jsi tu musela zanechat svoje pražské kočičky, ale za duhovým mostem budeš mít kolem sebe tolik kožíšků , až Tě budou bolet dlaně, ze snahy všechny kočičky poctivě pohladit. A jistě jsi už mezi nimi našla i svoji malou Zuzanku I., všechny Karolíniny číči, možná jsi poznala i ty moje "alabámské" a vůbec všechny zvířetnické kočky, které nás tam předešly. Tvoje Kačenka přišla o milovanou maminku a my tady o další věrnou Zvířetnici. Budeš nám chybět, bude se nám po Tobě stýskat. Sbohem Bedulko!
IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Vave píše:Pár fotek z pohřbu, které dělala kočičí kamarádka, jsou na fb u Bedy https://www.facebook.com/bedam1" onclick="window.open(this.href);return false;
Vave, ale ty fotky nejsou veřejné, takže je vidí jen "přátelé"
Alex
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Alex »

Vave, díky, že jsi upozornila na fotky na FB. Moc a moc jsem ve středu vzpomínala. Tak nějak jsem pořád rozhozená :brecim: . Pozdravuj Kačku, odchod rodiče je vždy těžký. To co píše Marička, jak to muselo být těžké pro Bedu, loučit se se svými milovanými kočkami..... musím končit s psanîm :brecim:
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

nemám z těch fotek pocit,že se loučila, ale že se s nimi vítala....
Obrázek
Bláža
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Bláža »

Tak to musím se Sharkou souhlasit.
MaRi
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od MaRi »

Taky jsem četla z fotek: Holky, už jsme zase spolu... :heart:
EvaB.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od EvaB. »

MaRi píše:Taky jsem četla z fotek: Holky, už jsme zase spolu... :heart:
a budeme spolu vždy... a navždy :heart: kočky to samozřejmě věděly, že panička odchází. kočky vědí všechno. i to, že duše je nesmrtelná a vrátí se. Beda nemůže být v dalším životě ničím jiným než kočkou - nejspíš velkou bílomourkou s tečkou na nosánku ( co se jí tak líbila na naší Luisičce :wink: )
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

Bylo plánováno ještě víc návštěv Bedulky u kočiček, nikdo netušil, že to vítání je vlastně loučení. Šlo to nečekaně rychle.
Obrázek ObrázekObrázek
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

Na pohřbu Bedy fotila Alice Oppová, která také dala fotky na FB. S jejím souhlasem jsem fotky z FB stáhla a dala na rajče pro ty, který nemají možnost je na FB vidět. Současně mě Alice požádala o číslo účtu, aby mohla na Bedu, resp. pro její kočičky přispět. Alice je kočičí člověk od Berounky.
https://vave-ri1.rajce.idnes.cz/Pohreb_Bedy_23.10.2019/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek ObrázekObrázek
Odpovědět