Palečky pro Bedu

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Re: Palečky pro Bedu

Příspěvek od sharka.68 »

V pátek se stěhují všechny Bediny kočenky k Dádě (i Zuzanka - já si pro ni dojedu) , zjistila jsem jednu velice příznivou zprávu..ta banda, co tak usurpovala Myšku, už u Maki není,takže bude v pohodě.....ale byla bych stejně ráda, kdyby našl anovej domov..ona totiž k Maki přišla jako nechtěňátko po zesnulé paničce a Beda ji tam chodila mazlit a když jí odešla Nynýška, tak ji odtamtud vysvobodila.... nikdo bohužel nečekal,že se stane, co se stalo a Myška přijde i o Bedu.... :brecim: :sad2:

Opravdu je nikdo nechcete? Udělaly holky velikej pokrok, choděj už vítat do předsíně Zdendu (Kačenčina manžela) všechny tři .....
Obrázek
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Apina píše:
sharka.68 píše:o to jsem chtěla pro Bediny kočky požádat i já, jestli bychom nemohli měsíčně posílat Dádě a Maki 1000,-Kč (celkem, na stravu,péči,stelivo... dokud budou kočenky u nich) , zamyslete se prosím a napište, co si o tom myslíte.
Dobrý nápad, ale neměli bychom zapomenout právě na Sharku. Už si vzala kočičku od Karolíny, teď ještě Zuzanku.

já nic nechci....jsou potřebnější... holky otáčej každou korunu a nikdo jim na to nepřidá (kromě nás a občasných malých sponzorů - kočkařů)
Obrázek
alimo
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od alimo »

Je mi to líto, ale já nejsem schopná zajistit potřeby Bedulky kočenek. Máme psa. Máme už jen jednu kočku, která by možná byla kamarád, ale rozhodně by nemohly být jen bytové. To prostě od jara do podzimu nedám. Navíc jsme u hlavní silnice a už na to doplatily obě Čerti děti, srazilo je auto :sad2: . Barák nepřestěhuju. A jezdí k nám vnoučata, Aňa už vcelku rozumná, ale Matěj je mimino, které poroste.. Moc ráda bych pomohla.
Apina
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Apina »

Bedulko, hoří za tebe svíčka.... a myslím na její Kačku a celou rodinu, je to těžký den... :brecim:
Apina
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

Rozloučení s Bedulkou bylo důstojné, dojemné a i když to zní zvláštně, bylo krásné. Síň byla zaplněná a kytiček byla spousta, převládaly bílé růže. Ty naše byly na čestném místě. Zazněly písně Karla Kryla a Zuzky Navarové a po celou dobu se na obrazovkách promítaly Bediny fotky. Od miminka až do posledních dnů. Některé jsem poznávala, Beda je občas dávala na facebook. Slzely jsme během obřadu, ale také jsme se potom shodly (Asteris, Bláža, Ela, Jajka, Jitča a já), že jsme se často usmívaly nad Bedou, která šťastně držela kočičku nebo měla přes sebou něco dobrého. Taky jsem mezi smutečními hosty viděla Lucynku a podle fotek známé kočkařky.
Mám fotku kytice a snažila jsem se udělat po obřadu fotku kytic, ale jen jeden snímek, tak strašně se mi příčilo cokoli fotit. Pak to někomu pošlu, aby to sem dal, pro mě je to šílená operace.
Obrázek ObrázekObrázek
YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od YGA »

Děkuju za důstojné zastoupení Zvířetníků na pohřebě (tobě i ostatním dámám). V duchu nás mnoho bylo s vámi. :heart:
dalmatin
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od dalmatin »

Ano, děkuji i za sebe. Myslela jsem na vás.
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

My jsme si pak mimo Ely, které spěchala do práce, sedly do kavárničky před hřbitovem a daly si kafíčko a čokoládu se šlehačkou a taky jsme hromadně snědly dva skvělé dortíky. To by nám Beda neodpustila, kdybychom je tam nechaly zahálet za sklem.
Myslím, že se Beda tam nahoře pobavila. Přijela jsem současně s Blážou. Odskočily jsme si a pak se vydaly podle šipky a vzpomínaly. Najednou jsme byly kdesi v kopci u zdi a podle mobilu hledaly cestu k obřadní síni. Pak jsme to braly zkratkou mezi hrobu rovnou dolů, no musel na nás být zajímavý pohled. A doma jsem zjistila, že mám jednu černou vzorovanou podkolenku (pod sukni) naruby. A tak dále. No prostě něco, co si Beda musela pořádně vychutnat. :usmev:
Naposledy upravil(a) Vave dne 23.10.2019 18:41:11 0, celkem upraveno 1 x.
Obrázek ObrázekObrázek
Alex
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Alex »

Děkuji vám všem, co jste byly na posledním rozloučení s Bedou. Byla jsem sice cvičit, ale myslela jsem na vás.
Apina
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Apina »

Děkuji za účast na dnešním rozloučení s Bedou. Jsem ráda, že jste tam byly a také, že jste šly na kafíčko a dort. Myslím, že to bylo důstojné rozloučení.
Apina
zana
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od zana »

Děkuju :heart: :broken_heart: :heart: .
zana :vylet:
Bláža
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Bláža »

No jo, Vave, já jsem spoléhala na to, že jsi říkala, že to tam znáš, tak jsem nedávala pozor ve svém rozpoložení na cestu a pak jsme slézaly z kopce jako kamzíci. Beda by se jistě bavila.
Já se přiznám, že jsem zákusek neměla, ale kapučíno jsem si dala.
Bylo to uvolňující posezení...
Naposledy upravil(a) Bláža dne 23.10.2019 20:20:01 0, celkem upraveno 1 x.
Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Vave »

No, neznám, byla jsem tam jednou. A jak jsme povídaly... ale že jdeme do takového kopce, to mi teda divné bylo. :usmev:
Obrázek ObrázekObrázek
Asteris
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Asteris »

Jak psala Vave, bylo rozloučení s Bedou velmi dojemné, člověk se musel skrz slzy usmívat - Beda vypadala na fotkách s kočenkama tak šťastně, bylo vidět, jak si to užívala...nebo spokojeně seděla nad kávičkou, nad dortem, tulily se k sobě s Kačenkou... A krásně ladily fotky s hudbou, ach jo. A pak jsme na ni ještě vzpomínaly v kavárně, no a už zase nevidím na klávesnici
Asteris
:dog:
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Já celej ten obřad probulela v kanceláři,že tam nemůžu být...ale nad Vaviným popisem,jak zabloudily s Blážou cestou ke Smuteční síni, jsem se teď musela usmát, protože Beda by se smála moc...a tou punčochou to Vave dorazila... ovšem ta cukrárna potom..důstojně jste se za nás všechny rozloučily a přesně podle Bedina vkusu.... děkuju :flowers:
Obrázek
Odpovědět