Rputi zarputilá...
Palcodržna pro Rpuť
- Tečka
- žabí královna/král

Re: Palcodržna pro Rpuť
Tolik let jsem tě znala, i když jsme se nikdy neviděly.
Rputi zarputilá...

Rputi zarputilá...
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Chytrá a statečná, jeden z pilířů starého Zvířetníku, už jsme jich ztratili tolik... 
Nikdy jsme se nepotkaly, ale bude mi moc chybět.
Rputi R.I.P.

Rputi R.I.P.
Presne takhle Te Rputi vidim a vnimam.Pozdravuj u Kance a poohlidni se mi tam po Danovi....Popravde mi bude chvilku trvat - uverit.Ach jo.baty píše:Chytrá a statečná, jeden z pilířů starého Zvířetníku.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
no jo, slíbila mi to ukázat před tím tejdnem - říkala jsem jí, aby mi nechala na lednici mapuHalladin bez hesla píše:Už jsem koukal, pod zámkem se vlévá do Lužnice
Rpuť píše:Neboj, podrobně zlokalizuju.
když se pokračuje od ní, v podstatě se ke Smutnýmu potoku dojde... najdeme tam nějaké hezké místečko
Rpuť píše:Budu si šumět ve větru a ptáčkové na mně budu zpívat - docela hezká představa.

Sice mi prijde, ze to neni mozny a ze na nas Rput kazdou chvilku nekde vybafne...presto na zviretnik poslu prispevek na dub a moc rada dam dokupy Rpuťoviny,pokud uz je nekdo netvori. Anebo proto?Bych si u ni pripadne splhla. Doprcic.Tohle je strasny jaro
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
-
Eva Schlittermann
R.I.P. ... pro mě bude nafurt každá kočka pod autem Rputí Bjůbak ... http://neviditelnypes.lidovky.cz/setkan ... etnik_kosa" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Velká kočka
- žabí královna/král

Moc bych si přála být jako Rpuť, ale nejsem. Její odchod za Duhu mě zaskočil, ona přece byla nesmrtelná. Ona ovšem JE nesmrtelná. Rputinko! Držíš nás aktivní i po svém odchodu, jsi tu dál s námi a rputíš jako vždycky. 
Zuzko, Pán Bůh Tě opatruj a doufám, že jsi před nebeskou bránou vtipkovala se svatým Petrem.
- Jitča
- žabí královna/král

Bože, ta zpráva je jako rána palicí do hlavy...
Nějak to nemohu vstřebat, nevím co psát... snad jen, že už ji teď nic netrápí a je snad v dobré společnosti.... A jsem moc pro, aby se doubek zakoupil z našich fondů - Rpuť si to mimořádně zaslouží!!! 
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Rpuť kdysi rozumně usoudila,že Beda ten strom nedovleče a bůhví jak by to bylo s tou jámou pro něj, tak jsme se domluvily,že ten Doubek bude od nás ze semtínské dubinky a že Bedě pomůžu...Rpuť tehdy s černým humorem podotkla,že Beda by byla schopná do jámy vhodit urničku a na ní zasadit dub, ale prý si oddechla,že mě určitě napadne ji do jámy vysypat...
tehdy ještě řešila,co s Evelínem..slíbila jsem jí,že o Evelína se postarám, pronesla jen: Tak jo a teď jsem teprvá klidná...
no a teď tam je Číčula...
tehdy ještě řešila,co s Evelínem..slíbila jsem jí,že o Evelína se postarám, pronesla jen: Tak jo a teď jsem teprvá klidná...
no a teď tam je Číčula...

Jsem všemi deseti pro dub od Hadopasů - a pořádný, ať se uchytí. Ale on se uchytí, bude mít stejnou duši jako Rpuť! Nezlomí se a nesehne.
P.s. opravdu nevím, co s Číčulí - přímo Rputí nebyla a má svůj domov - ale určitě je nešťastná, se že se okýnko k Rputi neotevírá
P.s. opravdu nevím, co s Číčulí - přímo Rputí nebyla a má svůj domov - ale určitě je nešťastná, se že se okýnko k Rputi neotevírá
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
achjo, Čičulínka
... a už zase bulím
pokusily jsme se aspoň zařídit, aby nezůstala zavřená sama v domě, Rputí odjezd byl dost narychlo
sharko, Čičulína by asi v bytě být zavřená nemohla, je to dokonce - Rpuť na tom trvala - pravá kočka divoká, Felis silvestris
pokusily jsme se aspoň zařídit, aby nezůstala zavřená sama v domě, Rputí odjezd byl dost narychlo
sharko, Čičulína by asi v bytě být zavřená nemohla, je to dokonce - Rpuť na tom trvala - pravá kočka divoká, Felis silvestris

-
Halladin bez hesla
No, ti její původní majitelé moc často doma v blízkém domě nejsou..... co vím od Rputi.
- P I T R Ý S K O V Á
- žabí královna/král

Rputi, je mi, za Tebou, smutno. Na Tvou počest a vzpomínku rozsvítila jsem smuteční bílou svíčičku.
Za chvíli pošlu Tvou adresu z adresáře za Tebou. Vím jistojistě, že nebudu vidět přes brýle.
Také posílám příspěvek na doubeček.H.