Moji milí,
Re: Moji milí,
Asteris těžko pomoct ve zlých časech, myslím na Tebe, drž se Arinky i vzpomínek. R.I.P
Radka
Radka
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Asteris, hodně síly k překonání toho jediného, co v životě nemůžeme změnit. Upřímnou soustrast!
Upřímnou soustrast a hodně síly. R.I.P. 
Upřímnou soustrast. Myslím na tebe.
Upřímnou soustrast 
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Asteris
, dělíme se o radosti,starosti i smutky.... když budeš potřebovat , jsme tu pro Tebe... budem s Tebou brečet, budeme Ti dodávat sílu,kdyby Ti ta Tvoje docházela..budeme s Tebou...a ty se s námi budeš zase časem i smát...
Je mi to líto, upřimnou soustrast...Jardovi
Je mi to líto, upřimnou soustrast...Jardovi

- Jitča
- žabí královna/král

Asteris, to je mi strašně líto! Upřímnou soustrast... Bude to těžké, drž se, hodně síly Ti přeji, a kdyby ti bylo smutno nad unesení, tak se tady vypiš, ono to někdy pomůže... 
Asteris, přijměte moji upřímnou soustrast baba
Upřímnou soustrast, dozvěděla jsem se to až teď, přes víkend jsem na netu skoro vůbec nebyla. R.I.P.
Milá Asteris, dovol mi prosím, abych se vyplakala u tvého tématu i já.
Účastníci setkání v Daňkovicích a Losince si možná vzpomenou na mého Petra. Dnes dopoledne po třech týdnech v umělém spánku odešel k našemu nebeskému Otci.
Účastníci setkání v Daňkovicích a Losince si možná vzpomenou na mého Petra. Dnes dopoledne po třech týdnech v umělém spánku odešel k našemu nebeskému Otci.
MaRi, upřímnou soustrast
Achjo, jestli on není podzim...
Achjo, jestli on není podzim...
MaRi,
Upřímnou soustrast!

Upřímnou soustrast!