DĚKUJUUUUUUUU!!!!
Re: DĚKUJUUUUUUUU!!!!
Milá Kaštan - jedna známá mé sestry na Jobovy zprávy vždy odpovídala konstantní větou: Ale vem si na tom to pozitivní ... takže, vem si na tom to pozitivní! 1) Už nikdy se nebudeš potit pod prsama (a že jsme si to my, obdařenější, letoš dost užily); 2) Už se nebudeš trápit zemskou gravitací (my starší bychom mohly povídat!); 3) Už žádné další přemýšlení nad případnou krášlicí operací!
A vůbec - jsi krásná, když se usmíváš!
Yga to vidí naprosto přesně, stopro s ní souhlasím!YGA píše:Milá Kaštan - jedna známá mé sestry na Jobovy zprávy vždy odpovídala konstantní větou: Ale vem si na tom to pozitivní ... takže, vem si na tom to pozitivní! 1) Už nikdy se nebudeš potit pod prsama (a že jsme si to my, obdařenější, letoš dost užily); 2) Už se nebudeš trápit zemskou gravitací (my starší bychom mohly povídat!); 3) Už žádné další přemýšlení nad případnou krášlicí operací!
Takže Kaštánku, usmívej se takhle krásně na svět a svět (a osud) se bude usmívat na tebe
-
nepřihlášená Apina
Přiznám se, že v posledních týdnech šli Hadopasi i Zvířetník mimo mě (bylo dost jiné práce), a tak jsem ráda, že se jiné Zvířetnice uspořádaly tuto krásnou akci. Kaštan, z dálky jsem pozorovala Tvůj boj a jsem šťastná, že to dobře dopadá.
Držím palce, aby se všechno zdárně ukončilo. Dola mě Tvá fotka plná darů a květin, kde se tak krásně usmíváš. Přeji proto tisíce dalších úsměvů s rodinou a hlavně už žádné další trápení.

No a běh s větším poprsím taky nic mocYGA píše:Milá Kaštan - jedna známá mé sestry na Jobovy zprávy vždy odpovídala konstantní větou: Ale vem si na tom to pozitivní ... takže, vem si na tom to pozitivní! 1) Už nikdy se nebudeš potit pod prsama (a že jsme si to my, obdařenější, letoš dost užily); 2) Už se nebudeš trápit zemskou gravitací (my starší bychom mohly povídat!); 3) Už žádné další přemýšlení nad případnou krášlicí operací!
Kaštan já se dárku neúčastnila. Myslívám na Tebe a moc ráda jsem viděla Tvůj úsměv. Kéž ta zmíněná je poslední blbá zpráva a podaří se Ti vidět věci ala Ygy známá. Někdy je otřesně těžký se usmát, přeju ať Tobě jde úsměv lehce.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
A budeš moct hrát na kytaru...s vyvinutou hrudí to holkám dost dobře nejde..když opřou prsa o tělo kytary, tak si kloudně nezahrajou....

- Vave
- žabí královna/král

Já bych tedy také přidala svou trošku a připomněla polívku, jejíž konzumace také přináší vyvinutějším ženám nemalé obtíže.

A teď mne napadlo - a můžeš se věnovat lukostřelbě. A ještě - při rozhovoru se ti chlapi budou dívat do očí. Anebo - můžeš si půjčit od manžela smokingovou košili, aniž bys měla strach, že se ti bude nevhodně otevírat na hrudním košíku.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
holky, vy se tady všechny tak kráááásně vyjadřujete!!!
já jak jsem se vytlustila
, přibrala jsem i na ňádrech a můžu potvrdit, běh opravdu nic moc, ó jak vzpomínám na své lovečáky
s Kaštan jsme se spolu s Karolínou viděly včera osobně a musím vám říct - ten úsměv skutečně není jen pro fotku, Kaštan se tak krásně usmívá i na živo a pořád, je to opravdu krásná ženská
... a prsa? má teď takovou štíhlou chlapeckou figuru ale ve spojení s výraznou tváří a nádhernýma očima vypadá prostě tak na 17-letou slečnu

Kaštane, jsme s tebou

já jak jsem se vytlustila
s Kaštan jsme se spolu s Karolínou viděly včera osobně a musím vám říct - ten úsměv skutečně není jen pro fotku, Kaštan se tak krásně usmívá i na živo a pořád, je to opravdu krásná ženská
Kaštane, jsme s tebou

Je fajn, že má Kaštan stále úsměv na rtech a přeji, aby byl trvalý. Při každé ztrátě člověk i něco získá, tak přeji, aby v tomto případě bylo toho získaného víc, než toho ztraceného.

-
karolina
Jj, nachechtaly jsme se, pomuchlaly Prašivku, popily skvělou kávičku, bylo to moc príma.
- Vave
- žabí královna/král

Karolínko a Bedulko, to je bezva, že jste za Kaštan zašly.
Dík za to i za dobrou zprávu.

-
karolina
Kaštan je bojovnice, neuvěřitelně silná osobnost, šíří kolem sebe pozitivní náladu a hýří optimismem a plány do budoucna.
Proti tomu, čím si prošla jsou nějaké krachy, nevěry, rozchody apod.naprosté nicoty. Je mi obrovským vzorem. A moc jí to sluší. A těším se, že se brzy uvidíme. Obě jsme si zapomněly něco předat. A hlavně my to k sobě máme opravdu kousíček.
Proti tomu, čím si prošla jsou nějaké krachy, nevěry, rozchody apod.naprosté nicoty. Je mi obrovským vzorem. A moc jí to sluší. A těším se, že se brzy uvidíme. Obě jsme si zapomněly něco předat. A hlavně my to k sobě máme opravdu kousíček.
Naposledy oživil Anonymous v 14.11.2015 22:53:01 0