"CO PÍŠE ŽIVOT"
- Karolína
- žabí královna/král

Re: "CO PÍŠE ŽIVOT"
Sharko ty zvířeeeeee, já padla ze židle

- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
no já , že si tě neumím představit, jak máš zvedlý nohy a ruce a trup a děláš kolíbku a cvičíš 

A jak má Beda dělat kolíbku, když jí na jednom konci sedí Nyny a na druhým Zuzu? Samozřejmě, že se vždycky převrhne! 
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
jak to myslíš????sharka.68 píše:no já , že si tě neumím představit, jak máš zvedlý nohy a ruce a trup a děláš kolíbku a cvičíš

- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
urazit asi ne
, vím, ž e jezdíš na rotopedu, ale kolíbku si prostě představit neumím..nebo to mělo být, že jsi holka jako lusk
(velikosti banánu??) 

- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
ne, mělo to opravdu být, že přes ty špeky se takhle nezvednu
hm, "kolíbka", to jsou přece klasické sklapovačky... takže normální cvičení - hele a co třeba jak skáču přes kozu? nebo na tenisovém kurtu? nebo na kánoi? vlastně vůbec třeba jen ve vodě plovoucí? nebo na volejbalovém hřišti? nebo......

hm, "kolíbka", to jsou přece klasické sklapovačky... takže normální cvičení - hele a co třeba jak skáču přes kozu? nebo na tenisovém kurtu? nebo na kánoi? vlastně vůbec třeba jen ve vodě plovoucí? nebo na volejbalovém hřišti? nebo......

- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
mňo, kolíbka se vlastně dělá na břiše, žejo... ale ten banán se "kolíbe" při pokusech o sklapovačky, podle mě... nebo ne????

- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
ne kolíbka na břiše je, že se rukama držíš za nohy..kolíbka na zádech, jsou ruce nohy nad zemí a jen se pomocí svalů houpeš...to je na výdrž a je to horší jak sklapovačka..

- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
aha
... tak takovou kolíbku neznám
- hnedka to někdy dnes zkusím
(a pak podám zprávu)
hele, jsme ještě v tématu?????????

(a pak podám zprávu)
hele, jsme ještě v tématu?????????

Jsme úplně v tématu, takovejhle dialog musí být ze života, to hlavou nevymyslíš!

- Karolína
- žabí královna/král

Jedu včera domů a ve vjezdu k bráně do dvora stojí luxusní vínový mercedes. Otevřu dálkovým ovládačem bránu, ta vyjíždí nahoru, z auta vystoupí týpek v mém věku, tak o hlavu menší než já, přistoupí k mému autu. Teď jezdím soukromým Mitsubishi Lancer, pěkné autíčko, které mám zatím k dispozici, abych mohla vyřizovat nutné věci, spojené s novým autem, které je zatím stále na v servisu a novým dispečinkem. Týpek se ptá: "To vy jste tu otevřela bránu?" Odpovídám, že ano a jak byl arogantní od pohledu, už mě štval. Tak jsem se ještě pro jistotu zeptala, jestli vidí někoho jiného, kdo by to udělal za mě.
"No, já jedu do sauny, takže zaparkuju uvnitř dvora, aby mi auto někdo nepoškodil, no v téhle čtvrti bych se fakt nedivil, jak tady může někdo bydlet? A vy mi teda pak otevřete až budu potřebovat vyjet ven."
Jistý si svojí nadřazeností koukal jak vrána, protože se brána zase kvůli jeho diskusi se mnou začala pomalu zavírat.
Pobaveně jsem čekala, co bude dělat dál. "No tak snad to otevřete znovu, ne?"
Povídám mu: "Víte co? Neotevřu. Nejsem vrátná. Já své auto klidně na ulici stát nechám, protože se mu tady nikdy nic nestalo a nikdy nic nestane. Nevím, kde bydlíte vy, ale lidé zkrátka bydlí tak, jak jim to jejich finanční prostředky dovolují, tudíž i v Libni. A když se rozhlédnete okolo, tak např. nový bytový komplex Sedmikráska prodával luxusní byty za milionové částky, takže to tady asi tak špatné bydlení nebude. Máme tu metro, máme tu nákupní centra, máme tu tramvaj, zmizely fabriky, jsme docela spokojení obyvatelé této čtvrti a snobové nás nerozhodí. Takže jestli chcete dovnitř, budete si muset dojít do sauny k provozovateli, ten vám vydá ovládač, vy si zaparkujete, pak se vysaunujete a můžete si zase celý postup zopakovat. Trocha pohybu před saunou vám určitě nezaškodí. Ostatně lehce nechápu, proč do takové čtvrti jezdíte do sauny, když někde jinde jsou určitě luxusnější a mají i vrátného."
Vycouvala jsem, objela blok, už tam nestál, tak jsem vjela pěkně dovnitř, zaparkovala vedle jeho luxusu a byl klid.
Ani nevím, v kolik odjížděl, to už jsem spokojeně hnípala s kočulemi v posteli.
"No, já jedu do sauny, takže zaparkuju uvnitř dvora, aby mi auto někdo nepoškodil, no v téhle čtvrti bych se fakt nedivil, jak tady může někdo bydlet? A vy mi teda pak otevřete až budu potřebovat vyjet ven."
Jistý si svojí nadřazeností koukal jak vrána, protože se brána zase kvůli jeho diskusi se mnou začala pomalu zavírat.
Pobaveně jsem čekala, co bude dělat dál. "No tak snad to otevřete znovu, ne?"
Povídám mu: "Víte co? Neotevřu. Nejsem vrátná. Já své auto klidně na ulici stát nechám, protože se mu tady nikdy nic nestalo a nikdy nic nestane. Nevím, kde bydlíte vy, ale lidé zkrátka bydlí tak, jak jim to jejich finanční prostředky dovolují, tudíž i v Libni. A když se rozhlédnete okolo, tak např. nový bytový komplex Sedmikráska prodával luxusní byty za milionové částky, takže to tady asi tak špatné bydlení nebude. Máme tu metro, máme tu nákupní centra, máme tu tramvaj, zmizely fabriky, jsme docela spokojení obyvatelé této čtvrti a snobové nás nerozhodí. Takže jestli chcete dovnitř, budete si muset dojít do sauny k provozovateli, ten vám vydá ovládač, vy si zaparkujete, pak se vysaunujete a můžete si zase celý postup zopakovat. Trocha pohybu před saunou vám určitě nezaškodí. Ostatně lehce nechápu, proč do takové čtvrti jezdíte do sauny, když někde jinde jsou určitě luxusnější a mají i vrátného."
Vycouvala jsem, objela blok, už tam nestál, tak jsem vjela pěkně dovnitř, zaparkovala vedle jeho luxusu a byl klid.
Ani nevím, v kolik odjížděl, to už jsem spokojeně hnípala s kočulemi v posteli.