Palečky pro Bedu
Re: Palečky pro Bedu
Japa je Bedulko?Sneslo se to?Nebo hur?Drzim palce i pesti,tentokrat i s Ruzenkou je tu na drzeni zase 12tlapek.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
- Vave
- žabí královna/král

Beda byla v pátek na druhé systémové chemoterapii. Pokud vím, dala jí zabrat, je hodně unavená a hodně spí, musí odpočívat. Moc na ni myslím a věřím, že sama napíše víc, až jí bude lépe.

Přidám se k Bláže

Bedo drž se, zase bude dobře, musí!!!
Bedo drž se, zase bude dobře, musí!!!
Zrovna jsem si s ní psala, není jí kdovíjak, ale zvládá to. I já jí držím spoustu palečků

Vždy, když vidím pampelišku (nebo kočku), tak na ni myslím! Drž se, Bedulko a bojuj.
- Tečka
- žabí královna/král

Pro Bedu, jestli sem nakoukne.
Bedo, drž se, bojuj, tu sfini porazíš.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Bedo, moc držím pěsti, určitě zas bude vše dobré!
Bedi, já i všechny kočky

- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
všem kdo posílají palečky moc děkujeme, i za kočky od Tečky samozřejmě též
v pátek jsem měla druhou chemo a ta mi teda uštědřila pořádnou facku, že prý jako abych si nemyslela že to bude jen tak... no, kdesi jsem četla že každá další je pak horší tak potěš pán bůh, moc se mi tím nechce projít znovu, i když čtyři dny, co to je, to je přece brnkačka, žejo (to samozřejmě píšu až dneska)
takže teď už jsem zase ve fázi JDE TO
v pátek jsem měla druhou chemo a ta mi teda uštědřila pořádnou facku, že prý jako abych si nemyslela že to bude jen tak... no, kdesi jsem četla že každá další je pak horší tak potěš pán bůh, moc se mi tím nechce projít znovu, i když čtyři dny, co to je, to je přece brnkačka, žejo (to samozřejmě píšu až dneska)
takže teď už jsem zase ve fázi JDE TO

Ach jo Bedo. A kolik tě jich ještě čeká?
Bedulko, já na Tebe myslím moc a moc. Moje sestra prochází tímtéž a tak vím, že to není procházka růžovým sadem. Ale jsi statečná holka a zvládneš to!