Karolina odešla za Duhu...
Re: Karolina odešla za Duhu...
Sbohem, Karolíno
Pokoj tvojí duši 
Proboha co se stalo Karolinko 
-
Velká kočka
- žabí královna/král

Dnes jsem na ni myslela a uvědomila jsem si, že jsem s ní ztratila kontakt a že bych to měla napravit. Jako by mi chtěla připomenout ten aparát, který mi sehnala a že bych jej měla zkusit na ty moje bolesti. Ach Karolínko! 
-
Velká kočka
- žabí královna/král

Dnes jsem na ni myslela a uvědomila jsem si, že jsem s ní ztratila kontakt a že bych to měla napravit. Jako by mi chtěla připomenout ten aparát, který mi sehnala a že bych jej měla zkusit na ty moje bolesti. Ach Karolínko! 
Bože, to snad ne. Vůbec jsem ji neznala, jen odtud a z různých variací Zvířetníku, ale je mi to moc a moc líto, moc.
Ach můj bože, to snad není pravda. Byla jsem u ní je to pár dnů. Byla naprosto v pohodě. Měla plány, jak půjdeme ke kadeřnici,na pedikúru. Tam jsem jí objednala a... Těšila se že přijdu s vnučkou se podívat na kožíšky
Karolíno, ať už je jenom dobře
Karolíno, ať už je jenom dobře
Nemám slov! Karolínko naše! R.I.P ,děvčátko se srdcem pro kočky! 
Ne ne - Smrť není spravedlivý! Teď, když už si konečně mohla trošku žít podle svého ... R.I.P.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
už víc než hodinu se z toho nemůžu vzpamatovat, jak mnozí píšete, to se opravdu nemělo stát
Karolíno, byla jsi kočičí maminka, budeš mi chybět - jsem ráda že aspoň těch pár let s kožíšky ti život dopřál
R.I.P.
Karolíno, byla jsi kočičí maminka, budeš mi chybět - jsem ráda že aspoň těch pár let s kožíšky ti život dopřál
R.I.P.

Ach bože, to je strašně nefér! Karolína, která se dokázala prát se životem, zdánlivě tak silná, si zasloužila klid a pokoj ještě tady na zemi, se svými milovanými kočičkami! R.I.P. 
-
Marička Crossette
- žába/žabák

Ach Bože můj, tomuhle nemohu stále uvěřit ! Šarko či jiní, kteří se dozvíte detaily, napište je zde prosím! Je mi to nesmírně líto, Karolína konečně našla v Mostě svoje "místo na slunci", kočičí smečka se jí rozrostla, nový byt milovala a kočičí smečka se jí rozrostla o dva mladé sourozence. A ti všichni teď osiřeli a z našich řad odešla další skvělá Zvířetnice. Ne, nemohu to vstřebat.
Odchod Karolíny je stejně nečekaný jako byl HankyW. U Hanky jsme se nikdy důvod nedozvědeli, snad tady nám to někdo sdělí.
R.I.P. milá Karolíno, věřila jsi ve shledání se svými kožíšky, kteří Tě předešli. Teď už jsi tedy s nimi a moc doufám, že kočičkám, které jsi po sobě zanechala se podaří najít nové domovy.
Odchod Karolíny je stejně nečekaný jako byl HankyW. U Hanky jsme se nikdy důvod nedozvědeli, snad tady nám to někdo sdělí.
R.I.P. milá Karolíno, věřila jsi ve shledání se svými kožíšky, kteří Tě předešli. Teď už jsi tedy s nimi a moc doufám, že kočičkám, které jsi po sobě zanechala se podaří najít nové domovy.
Sharko, jestli některá z nich zvládne život na venkově, vezmu si jí. Nebo i několik, místa máme dostatek.
LA
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Karolína z nich udělal totální bytové kočky, poslední dva přírůstky- Ťapík a Čičulína, venku do nedávna byli. Ťapík je takovej velikej hodnej ťunťa,důvěřivej a Čičulína je jeho sestřička, malinká,hubeňoučká,takový bojácný vyžlátko.....kdyby mohli napřed bydlet uvnitř a postupně se seznámit s okolím a měli v teple spaní a měla jsi čas na ně mluvit a mazlit je i při všech těch zviřátkách,co už máte doma, tak bych byla moc ráda, kdyby sis je vzala, nezasloužej si rozdělit,jsou na sebe fixovaní....Čičulínka je tříbarevka a Ťapík je bílomour... oba jsou snad kastrovaní,to by ,mohla potvrdit Jajka nebo Akden.....LFSH píše:Sharko, jestli některá z nich zvládne život na venkově, vezmu si jí. Nebo i několik, místa máme dostatek.

- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Kočky v noci pochytali policajti a odvezli je do útulku v Rudolicích u Mostu, doufám, že se s nimi domluvím a ještě dneska se přesunou.... musej být chudinky vystresované a nešťastné..
bílou Lady a Melíška II. si podle dohody ,co byla i ve smlouvách,vezme zpět pražské depozitum Tety v akci..mají přeplníno, ale když se nenajde nikdo,kdo by si vzal bílou Lady-soliter kočka,co chce být v klidu, u starších lidí,co nemají rušnej život, bude u nich a bude nabízena k adopci... Lady nemůže být s jinejma kočkama (návrat do depozita j p ro ni trest a stres) - Karolína ji krmila zvlášť a v klidu bez ostatních,ona se jinak nenajedla ani nenapila.Navíc jí stylem-uzobávám po troškách,nezhltne celou misku, granulky pouze maličké a miluje tyčinky měkké,kočičí,z Normy nebo Lidlu.
Melíšek II. byl závislák,ten to bude dávat špatně..ale kdyby si je vzal někdo společně s Damiánem (Damíšek), bylo by to super, jinak se taky vrátí k Tetám v akci a bude nabízen k adopci.
tito tři jsou přísně bytoví....žádné venku není možné...
Damián - má sehnaný bydlení v bytě ve Skřivanech u Hradce Králové.
Cecilka - ač jich mám 8 a tvrdím, že to je moc, tak tu si vezmu k sobě (snad mi to moje smečka promine), pokud jí najdu domov nebo by se rozhodla třeba Akden nebo někdo,kdo s ní bude mít trpělivost, bude na ni mluvit a mazlit a bude ji mít v bytě... byla bych ráda , dám ji vykastrovat (myslím, že to bychom jako Zvířetník mohli proplatit) ...
Pak je tu Ťapík a Čičulína, kdyby si je vzala LFSH- píšu jí to níže, tak jsou tam podmínky vypsané. Tyhle dva nechci dělit od sebe,jsou na sebe závislí . Přišli ke Karolíně společně, žili i venku spolu.
Zatím po převozu,jsem domluvená s Pavlou v Sezemicích,že by tam mohli chvíli být...ale rozhodně to neznamená, že je to vyřešené..
bílou Lady a Melíška II. si podle dohody ,co byla i ve smlouvách,vezme zpět pražské depozitum Tety v akci..mají přeplníno, ale když se nenajde nikdo,kdo by si vzal bílou Lady-soliter kočka,co chce být v klidu, u starších lidí,co nemají rušnej život, bude u nich a bude nabízena k adopci... Lady nemůže být s jinejma kočkama (návrat do depozita j p ro ni trest a stres) - Karolína ji krmila zvlášť a v klidu bez ostatních,ona se jinak nenajedla ani nenapila.Navíc jí stylem-uzobávám po troškách,nezhltne celou misku, granulky pouze maličké a miluje tyčinky měkké,kočičí,z Normy nebo Lidlu.
Melíšek II. byl závislák,ten to bude dávat špatně..ale kdyby si je vzal někdo společně s Damiánem (Damíšek), bylo by to super, jinak se taky vrátí k Tetám v akci a bude nabízen k adopci.
tito tři jsou přísně bytoví....žádné venku není možné...
Damián - má sehnaný bydlení v bytě ve Skřivanech u Hradce Králové.
Cecilka - ač jich mám 8 a tvrdím, že to je moc, tak tu si vezmu k sobě (snad mi to moje smečka promine), pokud jí najdu domov nebo by se rozhodla třeba Akden nebo někdo,kdo s ní bude mít trpělivost, bude na ni mluvit a mazlit a bude ji mít v bytě... byla bych ráda , dám ji vykastrovat (myslím, že to bychom jako Zvířetník mohli proplatit) ...
Pak je tu Ťapík a Čičulína, kdyby si je vzala LFSH- píšu jí to níže, tak jsou tam podmínky vypsané. Tyhle dva nechci dělit od sebe,jsou na sebe závislí . Přišli ke Karolíně společně, žili i venku spolu.
Zatím po převozu,jsem domluvená s Pavlou v Sezemicích,že by tam mohli chvíli být...ale rozhodně to neznamená, že je to vyřešené..
Naposledy upravil(a) sharka.68 dne 14.09.2018 6:41:07 0, celkem upraveno 1 x.

Sharko, vzpomeň si, co Oriáš dělal, když jsem dovedla Adélku, malé naprosto důvěřivé kotě. Další kočky by nevydýchal ani on a ani Mušketýr, přiznejme si to. U nás je vyhlášený stopstav. Navíc kočky jsou u nás pouze doma jen první měsíc, pak chodí ven- a to by velké bytové kočky nemusely při množství myslivců u nás na vsi zvládnout. Je podzim, začíná se střílet... Oriáš je zkušený a opatrný, Adelína málokdy opouští zahradu.
Navrhuju napsat výzvu na Dedeník- na Zvířetník se bez Liky asi nedostaneš, leda napsat Wágnerovi. Proplacení nutných kastrací Zvířetník nepochybně zvládne, od toho ty peníze máme.
Navrhuju napsat výzvu na Dedeník- na Zvířetník se bez Liky asi nedostaneš, leda napsat Wágnerovi. Proplacení nutných kastrací Zvířetník nepochybně zvládne, od toho ty peníze máme.