Palcodržna pro Rpuť
Re: Palcodržna pro Rpuť
Pro mě hrozně nečekané.......část duše Zvířetníku a Hadopasů je navždy pryč.....strašně smutné.
Rputinko, R.I.P.
Rputinko, R.I.P.
- Vave
- žabí královna/král

Je mi to líto. Rpuť rputivá už baví společnost v hospodě u Kance. Pozdravuj tam, Rputinko, budeš tu chybět.

- Vave
- žabí královna/král

Halladin bez hesla píše:Ten Návštěvník jsem já.
Halladine, zmiňovala se o tom v této diskusi, která je věru dnes až mrazivě aktuální: viewtopic.php?f=78&t=2923&hilit=funus&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
Zkusím napsat Louk, zda o tom neví víc, svého času byly se Rputí hodně v kontaktu.
.... já mám hlavu děravou. Něco mi říká, že bych měla vědět, kdo to je, ale nejsem si jistá.

- Vave
- žabí královna/král

EDIT: .... teď jsem tu odkazovanou diskusi pročetla celou ... a musela jsem se smát i brečet ... Rpuť by chtěla být dubem ... nevím, jak jí to splnit, ale snad by to mohlo jít?Vave píše:Halladin bez hesla píše:Ten Návštěvník jsem já.
Halladine, zmiňovala se o tom v této diskusi, která je věru dnes až mrazivě aktuální: viewtopic.php?f=78&t=2923&hilit=funus&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
Zkusím napsat Louk, zda o tom neví víc, svého času byly se Rputí hodně v kontaktu.
.... já mám hlavu děravou. Něco mi říká, že bych měla vědět, kdo to je, ale nejsem si jistá.

- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Vaví, nechtěla jsem to tady rozebírat veřejně, ale budiž - on mě tím tehdy pověřilaVave píše:EDIT: .... nevím, jak jí to splnit, ale snad by to mohlo jít?
a obě jsme tehdy mlčky věděly, že to myslíme vážněRpuť píše:Bedulko, tak fajn, já to mám za pár, tak tě vezmu za slovo.
Když jsem se, (nejen) před tou svou místní přítelkou, zmínila, že si přeji, aby můj popel smíchali se zeminou, vykopali jámu na břehu Smutného potoka, vsypali směs a do ní zasadili strom, tak na mě koukali, že už jsem se dočista pomátla.
Tobě se to, pokud se pamatuji, velmi líbilo, když jsem se tu zmínila, tak mě máš na triku. A běda jestli ne, tak mě máš na triku! Budu tě chodit strašit!
jen může být problém s tou nepříbuznou osobou, ale to asi skutečně probereme třeba mailem, Halladin se už mezitím se mnou spojil

- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
tak já to tady prásknu - naposledy jsme o tom spolu mluvily asi před týdnem a Rpuť se hrozně řehtala, když jsem jí ličila svoji představu, jak jedu vlakem a vezu s sebou strom a lopatuRpuť píše:Bedo, tak malý semenáček se nedá zapíchnout k potoku. To chce vzrostlejší stromek a normální jámu. Já zas nejsem tak náročná.![]()
myslím, že to tady na nás teď rputí zpoza Duhy

- Vave
- žabí královna/král

Pamatuju se, že jsme si pak o tom i trochu psaly. (s Tebou)
Bedulko, kdybychom v tom mohli jako Zvířetníci být nějak nápomocni, viď že řekneš? Myslím, že Zvířetník byl pro Rpuť něco jako rodina.
Bedulko, kdybychom v tom mohli jako Zvířetníci být nějak nápomocni, viď že řekneš? Myslím, že Zvířetník byl pro Rpuť něco jako rodina.

- Vave
- žabí královna/král

Tím mám na mysli, že máme rýč i auto ...a dub by Rputi mohli koupit Zvířetníci.

-
Halladin bez hesla.
Takmě napadlo - co takhle dát Rputiny článečky na Zvířetníku a tady dohromady ,a udělat z nich ebook ?
Něco jako Rputiny sebrané spisy....
Něco jako Rputiny sebrané spisy....
-
Alena Bytomská
- žabí princezna/princ

A víte i kde je ten Smutný potok? Myslím, že Rputi šlo taky o to místo.Vave píše:Tím mám na mysli, že máme rýč i auto ...a dub by Rputi mohli koupit Zvířetníci.
-
Halladin bez hesla
Už jsem koukal, pod zámkem se vlévá do LužniceAlena Bytomská píše:A víte i kde je ten Smutný potok? Myslím, že Rputi šlo taky o to místo.Vave píše:Tím mám na mysli, že máme rýč i auto ...a dub by Rputi mohli koupit Zvířetníci.
Říčka Smutná,je na wiki
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Rputi, R.I.P.