Palcodržna pro Rpuť

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Re: Palcodržna pro Rpuť

Příspěvek od Halladin »

Kaa
Myslíš rputiny komentáře k něčemu jinému ? ke článku,který napsal někdo jiný ?
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Rekla bych,ze presne to Kaa mysli. Mohlo by na nedvojeni pomoct jednotne dane datumovani prispevku a treba vkladani do excelovy tabulky,tak aby data navazovala? Neco najdu "ucelenou rpuťovinu" podotykam, ze to splnuje spousta prispevku jak pod Rputinymi clanky tak i pod clanky nekoho jineho, vejdu do tabulky najdu prislusne datum a zjistim jestli uz je zarazeno nebo zaradim.

Tva trpelivost Kaa s mnoha bajecnymi povidanimi od www je pro me vzorem.Kolikrat jsem uvazovala Wwwecko iny vytisknout pro tatku,on "elektronicky" necte a vzdycky jsem dala jen cast.Je toho takova spousta a preci, kdyz se zactu vim u vsech ze je znam a prala bych si dalsi.To me bravalo snad jen u zaklinacskych povidek od Sapkowskiho.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

radanova píše:Rekla bych,ze presne to Kaa mysli. Mohlo by na nedvojeni pomoct jednotne dane datumovani prispevku a treba vkladani do excelovy tabulky,tak aby data navazovala? Neco najdu "ucelenou rpuťovinu" podotykam, ze to splnuje spousta prispevku jak pod Rputinymi clanky tak i pod clanky nekoho jineho.

Tva trpelivost Kaa s mnoha bajecnymi povidanimi od www je pro me vzorem.Kolikrat jsem uvazovala Wwwecko iny vytisknout pro tatku,on "elektronicky" necte a vzdycky jsem dala jen cast.Je toho takova spousta a preci, kdyz se zactu vim u vsech ze je znam a prala bych si dalsi.To me bravalo snad jen u zaklinacskych povidek od Sapkowskiho.
Je nějakej odkaz na to weweéčko, abych koukl ?
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Je to jako jeden soubor.To se asi nehodi. Jen tehdy Kaa projevila velkou trpelivost s vyzobavanim a upravovanim.To je podobne.
Jsou treba odkazem u Vave na strankach nebo a asi u Dede.Zkusim to najit
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
návštěvník

Příspěvek od návštěvník »

... nevím zda máte na mysli toto :
http://ocikvideni.cz/WWWckovy-cloveciny ... veciny.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

To je ono.Jsou i tady na hadech v osobnich strankach
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

takhle to vypadá jako souvislé povídky v Pdf.
A vůbec to není špatný.
To nebylo napsáno jako souvislé povídky ?
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Vubec ne. Vetsinu napsal wwwecko jako prispevek pod jiny clanky. Byl bajecnej.
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

S úctou smekám..
To musela být práce....
Na to bych si netroufl.
Ale pokud by po Rputi zůstaly podobné kusy komentu,které by se daly zpracovat podobně, vůbec by to nebylo špatné.
No,začnu od jednoduššího - použít celé články, a když se zadaří,a bude hotovo.... A dožijeme....
Proč ne.
Naposledy upravil(a) Halladin dne 22.03.2017 22:10:04 0, celkem upraveno 1 x.
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Tam byla trochu vyhoda ze zdrojem byl jen Zviretnik na NP.Aspon myslim.Mozna pak jeste Nas zviretnik uz mimo NP.To uz nevim.
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

Zkopíroval jsem 11 článků z NP,a uložil jako doc.
Dnes už končím.
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Mam neprijemny zvyk editovat sve prispevky do toho s dataci a excelovou tabulkou jsem jeste neco vepsala Halladine.Myslis ze by to tak mohlo jit? Veci co psala Rput jako clanky vytahat na jedny webovky jak jsi uz psal. A komentarovy prispevky postupne doplnovat do nekde povesenych excelovskych souboru.Treba by mohl byt vzdy jeden na jeden rok.Jen nevim jak technicky s tou tabulkou jestli to jde nekam dat aby se tam dalo vkladat postupne vic lidi. Bylo by heslo aby nas tam nezlobili zlobivaci trolovaci treba.
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Ok.Tak zas jindy. Bjde to na dlouho :D .Udelame to tak aby bavilo.
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

Radanovo,
koukám, ale z excelu nic nevidíím....
Já měl naplánovanej normální ebook pro čtečky.
Ale není problém, abychom to společně postahovali , podělili se o stažené a pak každý udělal svou verzi.
stará FALLOWA

Příspěvek od stará FALLOWA »

Pár dní jsem tu nebyla a teď zírám a nevěřím...
Rputinko, poprvé jsi mně zarmoutila :brecim: :brecim: :brecim: :svicka:
Odpovědět