Palcodržna pro Rpuť

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Palcodržna pro Rpuť

Příspěvek od YGA »

Halladine a radanovo - to bude velice záslužný čin. Rputí příspěvky byly úžasné a bylo by škoda, kdyby zapadly. Stejně jako TJF a WWW je Rpuť jedinečná a nenapodobitelná ... :heart:
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Halladine koncept máš promyšlenej o moc líp než já. Požádám Dede o články z původně náš zvířetník co jsou v archivu na dnešním Dedeníku. Zkusím tam v archivu najít i rpuťopříspěvky. Jak to tak píšu, je mi jako bych psala nekrolog a chce se mi zase hýmat.

Edit: Tím jsem jen chtěla sdělit, že moc ráda se zabývám rpuťovinami, ale moc mě mrzí ta příležitost.

Asi to nedokážu říct líp, tak už toho nechám. Chjo.
Naposledy upravil(a) radanova dne 22.03.2017 9:03:09 0, celkem upraveno 1 x.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

radanova píše:Halladine koncept máš promyšlenej o moc líp než já. Požádám Dede o články z původně náš zvířetník co jsou v archivu na dnešním Dedeníku. Zkusím tam v archivu najít i rpuťopříspěvky. Jak to tak píšu, je mi jako bych psala nekrolog a chce se mi zase hýmat.

Prima ! :clap_hands:
MaRi
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od MaRi »

Radko, taky jsem si říkala, že zkusím vyzobat rpuťoviny z diskusí (slzy i smích v jednom), kam Rputinka své příspěvky velkoryse trousila. Potěšilo mě, že už jsi to nastartovala. Začneš od novějších nebo starších článků? Ať neprolézáme totéž...
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

holky a kluku, jsem moc ráda že se toho takhle ujímáte, jen vězte (pokud jste si to dosud neuvědomili) že to bude opravdu MNOHO práce, neboť Rpuť pobývala na Zvířetníku mnoho let - kdepak ten soupis pod odkazem autorským, ten ZDALEKA není kompletní... no a o diskusích už ani nepíšu - což o to, člověk se jistě začte rád, ale je třeba počítat s opravdu mnoha hodinami práce, to není něco, co by se dalo "sfouknout" za pár dní či večerů

já ani ze zdrav. důvodů to udělat nejsem schopná, proto opravdu VELIKÉ DÍKY vám, kteří se toho ujmete
Obrázek
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

Bedo, s těmi diskuzemi to vidím černě.
To by bylo neúnosně moc práce.
Bude dost práce se samotnými články.

Právě proto, že je to moc práce, jsem naplánoval ty díly - každý díl věnovaný jednomu serveru , a postupně......
Ať pamětníci moc dlouho nečekaj, až to bude hotové komplet
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

Ale bedo, pomoct bys mohla... Jsi tady admin, máš nějakej přehled o článečcích, co napsala tady?
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

no jo vidíš Hale, ona poslala pár článečků i sem, hlavně když byl založen Kiosek - ještě jsem do ní "vrtala", že když ne ona, tak není pro daný den žádné povídání

tady se ale dají "vyjet" jenom všechny příspěvky (holt to je fórum), a ty si může najít pod jejím uživatelským profilem každý - jen si dovolím podotknout, že jich je něco přes tři tisíce :mrgreen:
:arrow: memberlist.php?mode=viewprofile&u=122" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

Bédo,no Tě pic.....
Tečka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Tečka »

Rpuť napsala taky pár článků na Kočky-online, nevím, jestli se opakovaly taky na Zvířetníku, ale její Plaváčci mě tenkrát moc vzali. A Poopíš s čumáčkem od segedínu.
http://www.kocky-online.cz/jportal/sear ... submit=jdi" onclick="window.open(this.href);return false;
Víc jsem toho nenašla.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Halladin
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od Halladin »

Tečka píše:Rpuť napsala taky pár článků na Kočky-online, nevím, jestli se opakovaly taky na Zvířetníku, ale její Plaváčci mě tenkrát moc vzali. A Poopíš s čumáčkem od segedínu.
http://www.kocky-online.cz/jportal/sear ... submit=jdi" onclick="window.open(this.href);return false;
Víc jsem toho nenašla.
Díky, Tečko.
O tomhle zdroji jsem nevěděl
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

MaRi píše:Radko, taky jsem si říkala, že zkusím vyzobat rpuťoviny z diskusí (slzy i smích v jednom), kam Rputinka své příspěvky velkoryse trousila. Potěšilo mě, že už jsi to nastartovala. Začneš od novějších nebo starších článků? Ať neprolézáme totéž...
Zatím jsem jen z Náš zvířetník archivu (teď dedenik) vytahla 5 článků ( Rpuť i Zuzana Chlumská) a do diskuzí se ještě nedostala, nejsem na dedeniku v registru, ani nevím jestli tam je, ale předpoklládám že víc jejich článků tam není, za to bude v diskuzív v archivu, ty jsou tam nějak pokrácený, uříznutý, musím to ještě prozkoumat....
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Halladin píše: To by bylo neúnosně moc práce.
Hezká práce. Může se to doplňovat postupně, když vymyslíme systém jak nedvojit - najít snadno v už hotovém co pokládám za nově nalezené. A může se to doplňovat třeba měsíce a roky, napsala toho Rpuť hafo a stojí to zato
Asteris
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Asteris »

Jste zlatí, moc všem děkuju, že jste se do toho pustili
Asteris
:dog:
Kaa

Příspěvek od Kaa »

Nějak mi to nedalo a vyhrabala jsem pár příspěvků z komentářů na Dedeníku. Ale teda nevím... hm, vlastně nevím dvě věci: jednak to, co bych teď s těmi vykopírovanými texty měla udělat, a jednak mi začalo vrtat hlavou právě ten "systém jak nedvojit". Tak toho pro tu chvíli nechám... ale kdyby bylo potřeba něco konkrétního, přispěju, i když už teď nemám tolik času co dřív.
Odpovědět