Palcodržna pro Rpuť
Re: Palcodržna pro Rpuť
Halladine a radanovo - to bude velice záslužný čin. Rputí příspěvky byly úžasné a bylo by škoda, kdyby zapadly. Stejně jako TJF a WWW je Rpuť jedinečná a nenapodobitelná ...
Halladine koncept máš promyšlenej o moc líp než já. Požádám Dede o články z původně náš zvířetník co jsou v archivu na dnešním Dedeníku. Zkusím tam v archivu najít i rpuťopříspěvky. Jak to tak píšu, je mi jako bych psala nekrolog a chce se mi zase hýmat.
Edit: Tím jsem jen chtěla sdělit, že moc ráda se zabývám rpuťovinami, ale moc mě mrzí ta příležitost.
Asi to nedokážu říct líp, tak už toho nechám. Chjo.
Edit: Tím jsem jen chtěla sdělit, že moc ráda se zabývám rpuťovinami, ale moc mě mrzí ta příležitost.
Asi to nedokážu říct líp, tak už toho nechám. Chjo.
Naposledy upravil(a) radanova dne 22.03.2017 9:03:09 0, celkem upraveno 1 x.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
radanova píše:Halladine koncept máš promyšlenej o moc líp než já. Požádám Dede o články z původně náš zvířetník co jsou v archivu na dnešním Dedeníku. Zkusím tam v archivu najít i rpuťopříspěvky. Jak to tak píšu, je mi jako bych psala nekrolog a chce se mi zase hýmat.
Prima !
Radko, taky jsem si říkala, že zkusím vyzobat rpuťoviny z diskusí (slzy i smích v jednom), kam Rputinka své příspěvky velkoryse trousila. Potěšilo mě, že už jsi to nastartovala. Začneš od novějších nebo starších článků? Ať neprolézáme totéž...
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
holky a kluku, jsem moc ráda že se toho takhle ujímáte, jen vězte (pokud jste si to dosud neuvědomili) že to bude opravdu MNOHO práce, neboť Rpuť pobývala na Zvířetníku mnoho let - kdepak ten soupis pod odkazem autorským, ten ZDALEKA není kompletní... no a o diskusích už ani nepíšu - což o to, člověk se jistě začte rád, ale je třeba počítat s opravdu mnoha hodinami práce, to není něco, co by se dalo "sfouknout" za pár dní či večerů
já ani ze zdrav. důvodů to udělat nejsem schopná, proto opravdu VELIKÉ DÍKY vám, kteří se toho ujmete
já ani ze zdrav. důvodů to udělat nejsem schopná, proto opravdu VELIKÉ DÍKY vám, kteří se toho ujmete

Bedo, s těmi diskuzemi to vidím černě.
To by bylo neúnosně moc práce.
Bude dost práce se samotnými články.
Právě proto, že je to moc práce, jsem naplánoval ty díly - každý díl věnovaný jednomu serveru , a postupně......
Ať pamětníci moc dlouho nečekaj, až to bude hotové komplet
To by bylo neúnosně moc práce.
Bude dost práce se samotnými články.
Právě proto, že je to moc práce, jsem naplánoval ty díly - každý díl věnovaný jednomu serveru , a postupně......
Ať pamětníci moc dlouho nečekaj, až to bude hotové komplet
Ale bedo, pomoct bys mohla... Jsi tady admin, máš nějakej přehled o článečcích, co napsala tady?
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
no jo vidíš Hale, ona poslala pár článečků i sem, hlavně když byl založen Kiosek - ještě jsem do ní "vrtala", že když ne ona, tak není pro daný den žádné povídání
tady se ale dají "vyjet" jenom všechny příspěvky (holt to je fórum), a ty si může najít pod jejím uživatelským profilem každý - jen si dovolím podotknout, že jich je něco přes tři tisíce
memberlist.php?mode=viewprofile&u=122" onclick="window.open(this.href);return false;
tady se ale dají "vyjet" jenom všechny příspěvky (holt to je fórum), a ty si může najít pod jejím uživatelským profilem každý - jen si dovolím podotknout, že jich je něco přes tři tisíce

Bédo,no Tě pic.....
- Tečka
- žabí královna/král

Rpuť napsala taky pár článků na Kočky-online, nevím, jestli se opakovaly taky na Zvířetníku, ale její Plaváčci mě tenkrát moc vzali. A Poopíš s čumáčkem od segedínu.
http://www.kocky-online.cz/jportal/sear ... submit=jdi" onclick="window.open(this.href);return false;
Víc jsem toho nenašla.
http://www.kocky-online.cz/jportal/sear ... submit=jdi" onclick="window.open(this.href);return false;
Víc jsem toho nenašla.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Díky, Tečko.Tečka píše:Rpuť napsala taky pár článků na Kočky-online, nevím, jestli se opakovaly taky na Zvířetníku, ale její Plaváčci mě tenkrát moc vzali. A Poopíš s čumáčkem od segedínu.
Víc jsem toho nenašla.
O tomhle zdroji jsem nevěděl
Zatím jsem jen z Náš zvířetník archivu (teď dedenik) vytahla 5 článků ( Rpuť i Zuzana Chlumská) a do diskuzí se ještě nedostala, nejsem na dedeniku v registru, ani nevím jestli tam je, ale předpoklládám že víc jejich článků tam není, za to bude v diskuzív v archivu, ty jsou tam nějak pokrácený, uříznutý, musím to ještě prozkoumat....MaRi píše:Radko, taky jsem si říkala, že zkusím vyzobat rpuťoviny z diskusí (slzy i smích v jednom), kam Rputinka své příspěvky velkoryse trousila. Potěšilo mě, že už jsi to nastartovala. Začneš od novějších nebo starších článků? Ať neprolézáme totéž...
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Hezká práce. Může se to doplňovat postupně, když vymyslíme systém jak nedvojit - najít snadno v už hotovém co pokládám za nově nalezené. A může se to doplňovat třeba měsíce a roky, napsala toho Rpuť hafo a stojí to zatoHalladin píše: To by bylo neúnosně moc práce.
-
Kaa
Nějak mi to nedalo a vyhrabala jsem pár příspěvků z komentářů na Dedeníku. Ale teda nevím... hm, vlastně nevím dvě věci: jednak to, co bych teď s těmi vykopírovanými texty měla udělat, a jednak mi začalo vrtat hlavou právě ten "systém jak nedvojit". Tak toho pro tu chvíli nechám... ale kdyby bylo potřeba něco konkrétního, přispěju, i když už teď nemám tolik času co dřív.