sobota - kočičí příběh...
Re: sobota - kočičí příběh...
Úžasné. Valinka měla velké štěstí, že potkala zrovna vás.
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
doplnila jsem fotky a video Valinky:
http://sharka-68.rajce.idnes.cz/Valinka/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sharka-68.rajce.idnes.cz/Valinka/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
nádhera, ty fotky - a video úžasné, jak chodí
je to moc statečná kočička a určitě bude v pořádku jen s nějakým malým hadicapem
moc se mi tam líbí v popisku - za hlazení by duši dala

je to moc statečná kočička a určitě bude v pořádku jen s nějakým malým hadicapem
moc se mi tam líbí v popisku - za hlazení by duši dala

Ta je teda šikovná
Moc se mi líbí, jak tu vratkou chůzi vybalancovává ocáskem
(a zdá se mi to, nebo má ten ocásek nějak extra dlouhý? I když na Cecilku asi nemá
)
úúúžasnýýýýý!! díky za video a za fotečky, opravdu skoro zázrak. Valince posíláme hooodně pohlazeníčka po hebkém kožíšku a přejeme brzké uzdravení. 
Nějak pořád nechápu, jak teda vlastně ta nožička funguje, protože tady na ní normáně došlapuje. Je fakt nádherná a statečná. Ona zvířátka všelijaká omezení řeší méně, než lidé. V tomhle je lidský mozek prostě potvora. Nudí se a trápí se hovadinami. Takže Valince držím palečky, ať si užívá života a hlazení. 
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
karakal: ona nemá kloubní hlavici,tak má zabroušenej ten krček pod ní ,aby nedřel a držej to svaly,jako když ve válci běhá píst...a to je hodně zjednodušeně řečeno... a ta zabroušená kost dosedá do té kloubní jamky..no vždyť říkám- LURDY....

- Karolína
- žabí královna/král

Sákryš proč se mi tu nezobrazil příspěvek????
Tak znovu.
Valince jsme drželi tlapičky, je to úžasné jak začala chodit tak brzy po operaci tak závažného poranění, až neuvěřitelné!
Je to nádherná kočička a určitě si zaslouží láskyplný domov a dlouhý život.
Díky moc Zvířetnické pomoci i Šárce a Pavle, že to tak skvěle zařídily.
S délkou ocásku na Cecilku teda má málokterá kočička. Když usedne, otočí si ho kolem půlky kočky, přes přední tlapičky až do druhé půlky kočky. Neuvěřitelné!
Jak roste kočka, roste ocásek!
Jinak je to malý ďáblík, když se mazlí, je to nádherné, ovšem nikoliv kočičově něžné. Teď mám momentálně spodní pysk jak havajský domovník - včera jsme se mazlikovaly a šup - drápanec na rtu. Ještě na tváři, ten je obzvlášť efektní.
Je divoká, všudypřítomná, dravá a žravá, roste a má krásnou srst, heboučkou, kraťoučkou, takový mech. Ale leskne se jí, je sametová, prostě úžasná Cecilka. Já mám štěstí na zvláštní kočičky a Cecilka tedy opravdu zvláštní je.
Takže milá Valinko ať se ti dobře daří a brzy najdeš nový domov, kde tě budou mít rádi.
Tak znovu.
Valince jsme drželi tlapičky, je to úžasné jak začala chodit tak brzy po operaci tak závažného poranění, až neuvěřitelné!
Je to nádherná kočička a určitě si zaslouží láskyplný domov a dlouhý život.
Díky moc Zvířetnické pomoci i Šárce a Pavle, že to tak skvěle zařídily.
S délkou ocásku na Cecilku teda má málokterá kočička. Když usedne, otočí si ho kolem půlky kočky, přes přední tlapičky až do druhé půlky kočky. Neuvěřitelné!
Jak roste kočka, roste ocásek!
Jinak je to malý ďáblík, když se mazlí, je to nádherné, ovšem nikoliv kočičově něžné. Teď mám momentálně spodní pysk jak havajský domovník - včera jsme se mazlikovaly a šup - drápanec na rtu. Ještě na tváři, ten je obzvlášť efektní.
Je divoká, všudypřítomná, dravá a žravá, roste a má krásnou srst, heboučkou, kraťoučkou, takový mech. Ale leskne se jí, je sametová, prostě úžasná Cecilka. Já mám štěstí na zvláštní kočičky a Cecilka tedy opravdu zvláštní je.
Takže milá Valinko ať se ti dobře daří a brzy najdeš nový domov, kde tě budou mít rádi.
To je fantastickýýýýýýý !!!
HOLKY JSTE ABSOLUTNÍ JEDNIČKY

HOLKY JSTE ABSOLUTNÍ JEDNIČKY
Dovolím si tady zaplevelit téma, ale o Silvestrovi byl na Zvířetníku článek
a tady jsou fotky z nového domova - https://www.facebook.com/media/set/?set ... 912&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
šiš, ten je nohatej!!! a na tom zeleným koberci je jako na travičce
vypadá velmi spokojeně

vypadá velmi spokojeně

- Karolína
- žabí královna/král

A bude velký podle pacinek.