a je tu opět Kočičí přání
Re: a je tu opět Kočičí přání
Bedulko, každý důvod pro to, poslat kočičce dárek je dost dobrý
my pošleme Tygřici dárek a Lexince + Libušce do misky, právě proto, že jsou mourovaté - já bych Luisičce nevysvětlila, že si dovoluji podporovat nějakou jinou strakatou kočičku, protože přece ONA je moje nejkrásnější a nejšikovnější Paní Strakatá
Luisa je wellmi zásadová koč 
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
myslím že podobnou kočičku bys opravdu NEMĚLA podpořit, jestliže to Lájinka Luisička považuje za zradu 

ano, a na podporu svých argumentů má celých 6 kg strakaté kočky a 4 sady pěstěných ostrých drápků
uražený kukuč nepočítám, i když tím pohledem by se dalo řezat sklo
jak jde o konkurenci, Luisička neváhá odložit kinderstube, kterou si osvojila u Jansů a vyrazit do boje za svá nezadatelná práva ( = jedna panička - jedna strakatá Luisička). naproti tomu pan Snížek nikterak neprotestuje, když podpoříme jemu podobně opulentně huňaté čičí 
- Tečka
- žabí královna/král

Tak jsem mrkla, všechny kočičky už dostaly dárek, a teď už jen potřebují dosypat do misek.
Poslala jsem, a počítám a rozpočítávám, tenhle měsíc mi mají přivézt dřevo, sakra ...
Poslala jsem, a počítám a rozpočítávám, tenhle měsíc mi mají přivézt dřevo, sakra ...
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
- Tečka
- žabí královna/král

Ale jo, to já vím, jednomu útulku posílám už roky, ale teď je to takové jiné, aby to kočičkám, co nic nedostanou, nebylo líto 
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
- Tečka
- žabí královna/král

Tak už mi přišla první kočička s dárkem
dostala i do mističky, protože dárek byl levný.
dostala i do mističky, protože dárek byl levný.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
já takyyyyy
... a včera mi přišel radostný - mnou obdarovaná kočička NAŠLA DOMOV
, takže dárek přesunula na jinou