No, a vidíš, Vave, ne každému se líbí registrovat. Chodila jsem dřív na iDěs, po změně pravidel a nutnosti registrace pod vlastním jménem (dokonce při nesrovnalostech chtěli kopii OP) tam už nechodím....Nikdy jsem nepsala nevhodné příspěvky, vulgární, ale nee.Vave píše:Ano, diskuse o registracích tu byla. Ale mezitím se registruje už všude. A já si myslím, že Zvířetník by měl žít - kvůli paní Míše, kvůli nám, jsme přece Zvířetníci!![]()
30.11.2013 - "čo to jééé?? Čo to jééé ?? Paklenica
- IvaP
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Re: 30.11.2013 - "čo to jééé?? Čo to jééé ?? Paklenica
Naposledy upravil(a) IvaP dne 02.12.2013 11:30:48 0, celkem upraveno 2 x.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
nene, Petro, to přes SMS nutné neníPetrs01 píše:Plné jméno a buď adresa nebo telefon...

- Petrs01
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, skutečnost že tuto registraci obcházíme je díky neoficiálně udělené výjimce speciálně pro Zvířetník, se zákazem diskutovat na jiné části NP. Toto ale nikde není napsáno, ostatně i odsud byla tato informace raději odstraněna. Nově příchozí toto nenapadne. Nebo naopak - lidé to u Zvířetníků uvidí, udělají taky tak a budou přezdívkou vesele diskutovat i jinde, načež bude toto zakázáno a zase budeme stát na rozcestí...
- Vave
- žabí královna/král

*** OSVĚTA *** OSVĚTA *** OSVĚTA*** OSVĚTA***
Znovu opakuju, NEMÁME ŽÁDNOU VÝJIMKU!!!!!! Registrovat pomocí sms se může každý a může si vymyslet jméno, jaké jen chce. Nikomu to nebude nápadné, nikdo na to nepřijde v rámci celých Lidovek. My jsme ovšem chtěli své nicky, což samozřejmě může vzbudit jinde než na Zvířetníku velký zájem.
PROTO JE NEPSANÁ DOHODA, VÍCEMÉNĚ MEZI NÁMI ZVÍŘETNÍKY, ŽE SE ZAREGISTRUJEME SVÝMI NICKY A POD TĚMITO NICKY NEPOLEZEME NIKAM JINAM NEŽ NA ZVÍŘETNÍK. O TÉTO SKUTEČNOSTI BYL ONDŘEJ NEFF INFORMOVÁN DEDE - NIC VÍC A NIC MÍŇ SE NESTALO A NIC JINÉHO DOMLUVENO NENÍ.
Registraci prostřednictvím sms objevila už dávno Jarka F. Dohoda, že si tam dáme písmenko Z (Zvířetník), je pouze naše interní.
Znovu opakuju, NEMÁME ŽÁDNOU VÝJIMKU!!!!!! Registrovat pomocí sms se může každý a může si vymyslet jméno, jaké jen chce. Nikomu to nebude nápadné, nikdo na to nepřijde v rámci celých Lidovek. My jsme ovšem chtěli své nicky, což samozřejmě může vzbudit jinde než na Zvířetníku velký zájem.
PROTO JE NEPSANÁ DOHODA, VÍCEMÉNĚ MEZI NÁMI ZVÍŘETNÍKY, ŽE SE ZAREGISTRUJEME SVÝMI NICKY A POD TĚMITO NICKY NEPOLEZEME NIKAM JINAM NEŽ NA ZVÍŘETNÍK. O TÉTO SKUTEČNOSTI BYL ONDŘEJ NEFF INFORMOVÁN DEDE - NIC VÍC A NIC MÍŇ SE NESTALO A NIC JINÉHO DOMLUVENO NENÍ.
Registraci prostřednictvím sms objevila už dávno Jarka F. Dohoda, že si tam dáme písmenko Z (Zvířetník), je pouze naše interní.

To je právě to...Pokud chceš napsat něco vyloženě soukromého, pod nickem se dá. Pod jménem... když ho mám jediná v republice??? Jako i další v této hospůdce. Leda použít příjmení za svobodna - křestní by se schovalo pod jediné písmenkoPetrs01 píše:...Plné jméno a buď adresa nebo telefon... to chápu u aukra, kde jde o obchodování, o peníze. Ale u našich diskusí? Budeš se svěřovat se svými zdravotními problémy, když u toho bude tvoje jméno? S tím, že tě terorizuje soused, umřela ti kočka,...? Jsou věci, které opravdu nemusí vědět "celý svět"...
[/b].
Tady je samozřejmě možností víc - např. babička za svobodna... atd, fantazii se meze nekladou, pokud je to přes SMS a jméno má jakžtakž smysl. Ale registrace pod vlastním jménem - v mém případě nee...
Nicméně si myslím, že i na Zvířetníku se osobní věci ventilovat budou a pro nějaké opravdu zásadní záležitosti tu jsou Hadopasi.
Myslím, že případná diskuse na Hadech k článku na Zvířetníku by asi zašla na nezájem, ale nevím... Jak si to uděláme, tak to budeme mít.
Jediné, čím jsem si jistá, je, že nic na světě jisté není - leda snad, že po noci přijde ráno.
Myslím, abychom to zkusili na NP. Byli jsme tam roky a neměli jsme s tím problém. Osobně jsem skoro ráda, že tam smajlíci nejsou - přijde mi, že už ze samých obrázků přestávám formulovat souvislé věty.
Tady jsme malá uzavřená grupa. každý, kdo odejde nebo nemá čas se bavit, je ztrátou. A lidi občas odcházejí. Na Hadech novou krev nezískáme, časem si nás tu bude povídat deset, pak pět a pak bude stačit si občas napsat mailem.
Tady jsme malá uzavřená grupa. každý, kdo odejde nebo nemá čas se bavit, je ztrátou. A lidi občas odcházejí. Na Hadech novou krev nezískáme, časem si nás tu bude povídat deset, pak pět a pak bude stačit si občas napsat mailem.
zana 
když si vzpomenu na dobu, kdy jsem začala aktivně psát na Zvířetník Psa, tak už redaktořila Dede. Vycházel jeden či dva články (podle fronty), někdy i třetí stručné oznámení (upoutávka na akci). Diskutovalo se málo - a k věci. Přitom aktivních jmen v diskuzi se střídalo poměrně hodně. Ale naznali jsme se osobně a tak to bylo takové "pracovní". Žádné gratulace, držení palců, drbárna mimo téma. Nebylo nic divného, že článek měl třeba 10 reakcí. A nikomu to nevadilo.
Zvířetník jsem chápala jako tak trošku jinou vzdělávací možnost. Články o cestování (i s obřím psem), druzích ptáků na zahradě, Jizerkách... O tom, že život se psem může být sranda a pohoda. I proto se na Zvířetník vrátím.
Hadi jsou naše nutnost - tady vznikala většina zvířetnických akcí. Dokonce bych řekla, že Hadi ze Zvířetníků vytvořili tu bandu, která se zná, diskutuje, navštěvuje, vymýšlí spoustu aktivit. Že Hadi se podílejí na "formování komunity zvířetnické" více, než si myslíme. Články přitáhli lidi. A někteří se aktivně zapojili. Někteří se vytratili. Koloběh... Ale noví lidi nás na Hadech nenajdou (blbě nás hledali i u Dede). A bez nových lidí to fakt nejde. "Kecacích" spolků je na webech mocmoc. Skoro všechny se dřívě či později rozhádají, změní se lidi, změní se trochu směr diskuze. Některé zanikají, jiné vznikají.
Neviditelný pes je něco jiného - jsou to noviny. A Zvířetník byl vzdělávací o přírodě. Jasně - vyvinul se šířeji. Nejen o zvířatech, ale i lidech. Rozhledníky, rozcestníky,... to všechno bylo rozšiřování obzorů. Nejen nás, ale i veřejnosti.
Vrátím se s články na Psa. Nevadí mi malá a strohá diskuze - hlavně, když bude k věci. Jasně - ubyde osobních článků a osobních reakcí - na Psa třeba Viléma s Fáňou cpát nebudu (stejně odkazy nejdou). Rozhodně nepotřebuju, aby mě běžně studentíci zdravili Xerxová
... Na drbárnu si nechám Hady. Ráda - protože smajlíci mi budou chybět.
Zvířetník jsem chápala jako tak trošku jinou vzdělávací možnost. Články o cestování (i s obřím psem), druzích ptáků na zahradě, Jizerkách... O tom, že život se psem může být sranda a pohoda. I proto se na Zvířetník vrátím.
Hadi jsou naše nutnost - tady vznikala většina zvířetnických akcí. Dokonce bych řekla, že Hadi ze Zvířetníků vytvořili tu bandu, která se zná, diskutuje, navštěvuje, vymýšlí spoustu aktivit. Že Hadi se podílejí na "formování komunity zvířetnické" více, než si myslíme. Články přitáhli lidi. A někteří se aktivně zapojili. Někteří se vytratili. Koloběh... Ale noví lidi nás na Hadech nenajdou (blbě nás hledali i u Dede). A bez nových lidí to fakt nejde. "Kecacích" spolků je na webech mocmoc. Skoro všechny se dřívě či později rozhádají, změní se lidi, změní se trochu směr diskuze. Některé zanikají, jiné vznikají.
Neviditelný pes je něco jiného - jsou to noviny. A Zvířetník byl vzdělávací o přírodě. Jasně - vyvinul se šířeji. Nejen o zvířatech, ale i lidech. Rozhledníky, rozcestníky,... to všechno bylo rozšiřování obzorů. Nejen nás, ale i veřejnosti.
Vrátím se s články na Psa. Nevadí mi malá a strohá diskuze - hlavně, když bude k věci. Jasně - ubyde osobních článků a osobních reakcí - na Psa třeba Viléma s Fáňou cpát nebudu (stejně odkazy nejdou). Rozhodně nepotřebuju, aby mě běžně studentíci zdravili Xerxová
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Ale sem nám o Vilíkovi a Fáňovi psát budeš, ne?
Jinak jsi to napsala pěkně a srozumitelně....
Jinak jsi to napsala pěkně a srozumitelně....

Šišmarja,už som zase "mimo mísu"-musím dožiť do brnenia,tam mi to všetko vysvetlíte,zaregistrujete ma,len preboha zostaňme!!!!!Ja dokonca sľubujem,že napíšem i članok!!!Nejaké v hlave mám,len jednak sa stydím,druhák to neviem poslať.Len prosímk zostaňme!!!!
A ešte sa požalujem-rozdeľujem tie ozdôbky do sáčkov,značím menami,ale voľajak mi to nevychádza-buď sa babenka zmýlila,alebo ja,či čo.No neva,podľa mňa Vás to poteší tak či tak.LEN ZOSTAŇME!!!!!!!
A ešte sa požalujem-rozdeľujem tie ozdôbky do sáčkov,značím menami,ale voľajak mi to nevychádza-buď sa babenka zmýlila,alebo ja,či čo.No neva,podľa mňa Vás to poteší tak či tak.LEN ZOSTAŇME!!!!!!!
-
tosca
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Xerxová, moc hezky napsané. Stručné, jasné 
Verenka ... klid
) Ono se to utřepe. Ne, nezůstane celá skupina pohromadě, za ty roky, co pamatuji, se obměnila tolikrát, že to už ani nespočítám
Pamatuji Zvířetník ještě vedený paní Míšou. Takových je nás tu už jen pár. Ještě míň nás je, co v té době i aktivně diskutovali. A jen malý počet lidí je aktivní celou dobu, co Zvířetník vede Dede. I já se na čas stáhla. A nic se nestalo. Zvířetník to přežil 
Lidé přicházejí a odcházejí. Zůstávají ti, co se jim momentálně líbí. Někteří odejdou na čas, jiní natrvalo. Přijdou noví. Už roky to tak funguje. Kdo chce, zůstává (vrací se), kdo nechce, odejde. Je to tak už roky. Zvířetník na NP bude viditelný pro mnohem víc lidí. A kdo bude chtít, přijde i sem.
Verenka ... klid
Lidé přicházejí a odcházejí. Zůstávají ti, co se jim momentálně líbí. Někteří odejdou na čas, jiní natrvalo. Přijdou noví. Už roky to tak funguje. Kdo chce, zůstává (vrací se), kdo nechce, odejde. Je to tak už roky. Zvířetník na NP bude viditelný pro mnohem víc lidí. A kdo bude chtít, přijde i sem.
Jééé, Verenka slíbila článek
Prosila bych brnící, aby to Verence nějak jemně se šarmem sobě vlastním
důrazně
připomněli! Děkuji 
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001