Koníci - vysloužilí dostiháci
Re: Koníci - vysloužilí dostiháci
Přiznám se, že to kontroluju hodně, doufám, mačkám palce i pěsti a snažím se vymyslet, koho ještě můžu obtěžovat se sdílením
. Snad se zadaří
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Tak jsem se zrovna koukla na momentální stav sbírky na Hit hitu a myslím (nechci to zakřiknout), že by to mohlo vyjít (= vybráno je už celkem dost a ještě celkem dost dní zbývá do konce). Tak nezbývá než držet pěsti.
Opět jsem koukla na sbírku a povedlo se (ráno chybělo ještě asi 40 tisíc, teď už je překročeno), viz: https://www.hithit.com/cs/project/9185/ ... oni9L3yJPE" onclick="window.open(this.href);return false; - určitě se nasbírá ještě víc, konec sbírky je za 7 dní. Je to velký úspěch.
aida píše:Opět jsem koukla na sbírku a povedlo se (ráno chybělo ještě asi 40 tisíc, teď už je překročeno), viz: https://www.hithit.com/cs/project/9185/ ... oni9L3yJPE" onclick="window.open(this.href);return false; - určitě se nasbírá ještě víc, konec sbírky je za 7 dní. Je to velký úspěch.
tak to mám radost. Tuhle jsem tam koukla a bála se, jestli se to dotáhne. Tak to je bezva. Pak, že lidi nejsou solidární. Jsou. Ale musí vědět proč a jak.
Taky mám od včera příjemný pocit, že se to povedlo a dokonce v předstihu. Ona teď Ester je trochu vyřízená, na přesun, zařízení a dobudování zázemí pro koníky i všech věcí koňských nebo svých měla nakonec sotva 5 dní, byla jsem trochu vypomoct, ale moc času jsem taky neutrhla. Jeden by ani nevěřil co vše bylo nutné zařídit. Kamarádi, hasiči i starosta pomohli co mohli, ale i tak to bylo náročný. Myslím, že tedˇ pár dnů bude potřebovat na regeneraci.
Bezmála tisíc lidí vypomohlo na hithitu, musím říct, že je to příjemné překvapení a ty lidi jsou fakt moc hodní
Bezmála tisíc lidí vypomohlo na hithitu, musím říct, že je to příjemné překvapení a ty lidi jsou fakt moc hodní
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Já to pořád říkám, že lidi jsou hodní a nakonec všecko dobře dopadne, jen mi nikdo nevěří. 
-
проктолог-эксперт.рф
Варикозное расширение вен прямой кишки — это повсеместная патология, требующая своевременного терапии.
Проктологическое заболевание — это повсеместная проблема, требующая своевременного лечения.
Отсутствие симптомов или отсрочка обращения к врачу может обернуться серьёзными осложнениями, такими как выпадение узлов.
Современная медицина предлагает многочисленные способы лечения: от малоинвазивных вмешательств до консервативной поддержки.
<a href="https://xn----etbhrcdtbbfidklik5p.xn--p ... ">геморрой после родов что делать</a>
Ранняя терапия позволяет быстро купировать дискомфортные ощущения и нормализовать повседневный комфорт.
При появлении первых симптомов (зуд, боль, следы крови) необходимо как можно скорее записаться к врачу-проктологу для обследования.
Правильное воздействие не только избавляет от физического дискомфорта, но и препятствует развитию заболевания и необходимости в оперативном вмешательстве.
Отсутствие симптомов или отсрочка обращения к врачу может обернуться серьёзными осложнениями, такими как выпадение узлов.
Современная медицина предлагает многочисленные способы лечения: от малоинвазивных вмешательств до консервативной поддержки.
<a href="https://xn----etbhrcdtbbfidklik5p.xn--p ... ">геморрой после родов что делать</a>
Ранняя терапия позволяет быстро купировать дискомфортные ощущения и нормализовать повседневный комфорт.
При появлении первых симптомов (зуд, боль, следы крови) необходимо как можно скорее записаться к врачу-проктологу для обследования.
Правильное воздействие не только избавляет от физического дискомфорта, но и препятствует развитию заболевания и необходимости в оперативном вмешательстве.