A my jsme pátým rokem v Modřanech...letí to. A bohyška od tebe nad žlutými kosatci v občasném rybníčku bujíVave píše: 26.09.2024 14:39:47 0 Na Karolínu jsem myslela pár dnů před výročím. Odkudsi na mě vyběhla vzpomínka. Neuvěřitelné je, že už je to 6 let. A my budeme koncem roku 7 let tady na venkově.
Karolina odešla za Duhu...
Re: Karolina odešla za Duhu...
- Vave
- žabí královna/král

Já mám od Tebe lilie, sněženky, netřesky, talovín a možná ještě něco a taky "jajkovec". Loni překrásně kvetla hortenzie, kterou jsi mi dala jako miminko, ale bohužel letošní jarní mráz ji zahubil. Obrečela jsem ji.

Na jaře ti ji nařízkuji nebo spíš kus odkopnu. Domluvíme se, neboj.Vave píše: 26.09.2024 19:57:39 0 Já mám od Tebe lilie, sněženky, netřesky, talovín a možná ještě něco a taky "jajkovec". Loni překrásně kvetla hortenzie, kterou jsi mi dala jako miminko, ale bohužel letošní jarní mráz ji zahubil. Obrečela jsem ji.
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Zítra to bude 7 let...
7 let mám Cecilku a ty si 7 let si sedíš U kance...
7 let mám Cecilku a ty si 7 let si sedíš U kance...

Utíká to...
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
dneska vyšlo tohle:
https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpr ... zpravy_tuu
Karol měla tenhle zámek velice ráda a hlavně, vize, že v něm bude pracovat jako ředitelka domu pro seniory...(ty bohatší), jí převážila nad rozumem a svěřila peníze podvodníkovi-gamblerovi..pak zámek koupil někdo jiný, pak tam hořelo...Karol nikdy peníze neviděla, gambler zmizel ze světa..znala ho spousty let a netušila ,že hraje..byl to cizinec...
myslím, že by měla radost...že to, co viděla v zámku ona- domov pro seniory, z něj nakonec bude....i když mu nebude šéfovat...
https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpr ... zpravy_tuu
Karol měla tenhle zámek velice ráda a hlavně, vize, že v něm bude pracovat jako ředitelka domu pro seniory...(ty bohatší), jí převážila nad rozumem a svěřila peníze podvodníkovi-gamblerovi..pak zámek koupil někdo jiný, pak tam hořelo...Karol nikdy peníze neviděla, gambler zmizel ze světa..znala ho spousty let a netušila ,že hraje..byl to cizinec...
myslím, že by měla radost...že to, co viděla v zámku ona- domov pro seniory, z něj nakonec bude....i když mu nebude šéfovat...

Tu reportáž jsem viděla a okamžitě si na Karolínku vzpomněla....
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
28.3.2026 by bylo Karoline 70.... milovala oslavy..uzila by si ji..no, tak mozna je velka party U kance....