Palečky pro Bedu
Re: Palečky pro Bedu
Bedásku, palce držíme, virtuálně objímáme a doufám, že se brzo obejmeme zase naživo! Ať ti není po chemošce moc špatně!

-
Velká kočka
- žabí královna/král

Palce, packy a drápky držíme průběžně a nepustíme dokud nebude dobře!

-
Mar-ska
Bedulko, moc na tebe myslím, přeji ti aby ti bylo po té léčbě už jen dobře. Asi to neumím tak napsat jako ostatní ale je to od srdce.

Palce i pěsti pořád držim Bedo, tady začíná být chladno. Pořádně se zabal. Kéž je Ti líp. 
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Bedulko, také držím, co to jde.
Přeji spoustu síly a snaž se hlavně jíst. Doufám, že alespoň ta záda jsou lepší.
Přidám sem, s dovolením, info o mámě:
S mámou pokračujeme v chemoškách, teď už absolvovala původně plánovaných 24, zítra jdeme na další teď už bez časového horizontu, prostě dokud to půjde a bude to mít smysl. V úterý se snad dozvíme něco bližšího, je naplánované sono. Je to pro ni všechno náročné, také se kvůli zánětu musel vyndat trvalý port a vsadili jí jiný jinde, takže minulý týden, kdy měla odpočívat, jsme byly u doktorů 2x, předminulý 3x (z toho 2x právě kvůli tomu portu), příští týden 3x, další týden 2x. Ale zatím bojuje, té hydře to nedává zadarmo. Na to, že je jí 90 let, je opravdu obdivuhodná. Mimochodem, byla strašně šťastná, že s námi ty narozeniny letos v létě oslavila. Tak za to jsem fakt ráda.
Přidám sem, s dovolením, info o mámě:
S mámou pokračujeme v chemoškách, teď už absolvovala původně plánovaných 24, zítra jdeme na další teď už bez časového horizontu, prostě dokud to půjde a bude to mít smysl. V úterý se snad dozvíme něco bližšího, je naplánované sono. Je to pro ni všechno náročné, také se kvůli zánětu musel vyndat trvalý port a vsadili jí jiný jinde, takže minulý týden, kdy měla odpočívat, jsme byly u doktorů 2x, předminulý 3x (z toho 2x právě kvůli tomu portu), příští týden 3x, další týden 2x. Ale zatím bojuje, té hydře to nedává zadarmo. Na to, že je jí 90 let, je opravdu obdivuhodná. Mimochodem, byla strašně šťastná, že s námi ty narozeniny letos v létě oslavila. Tak za to jsem fakt ráda.
Apina
Apino na Tebe i maminku, taky často myslím. Kéž léčba pomůže a maminka si udržuje touhu k bytí. Je mi jasné jak to i pro Tebe je náročné a moc Ti přeju dál si udržet nadhled a síly. Co Amálka s kocourkem, už se trošku smířila?
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Bedo, průběžně na tebe myslím! Apino, vím, jak je to pro tebe těžké, protože musíš maminku i sebe udržovat ve stavu dobré mysli....

Apino, maminka je ve svém věku úžasná bojovnice. Vám oběma přeju hodně sil! 
-
Apina z mobilu
radanova píše:Co Amálka s kocourkem, už se trošku smířila?
Za mámu všem děkuji za milá přání. Po pravdě vyhrát už nemůže, tak jsme všichni vděční za každý dobrý moment.
Jinak Amálka na kocoura hučí trochu méně, ale dává mu najevo, že kamarádit se nebude. Ale už dovedou spolu čekat na jídlo bez větších problémů a fackuje ho výrazně méně. A kocour je chudák velmi uctivy. Vždycky když má okolo ní projít, tak se zarazí a jde okolo, prostě na distanc. On by se kamarádil, ale holt vyfasoval Amálku. Ale myslím, že se to ještě trochu zlepší. Milovat se nebudou, ale snáší se. Máma je celá šťastná, že ho má, chová se u ní na klíně a vůbec je to miláček.
- Beda
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Apino, mámě držím palce, v jejím věku je to fakt úctyhodné a má v tobě velikou oporu a podporu, vím jak moc já tohle dokážu ocenit!!! a že je za kocoura
já mám zítra kontrolu, hlídají krevní obraz a průběžně kdyžtak upravují medikaci... a příští středu pak další chemo.... s jídlem je to jak kdy, podle toho zda se vracejí ty nevolnosti nebo ne, je to jako na houpačce
to je naprosto skvělé, přeju jí co nejvíc takových dnů a týdnů i měsíců!!!Apina z mobilu píše: celá šťastná, že ho má, chová se u ní na klíně
já mám zítra kontrolu, hlídají krevní obraz a průběžně kdyžtak upravují medikaci... a příští středu pak další chemo.... s jídlem je to jak kdy, podle toho zda se vracejí ty nevolnosti nebo ne, je to jako na houpačce

Bedo, držím všechny 4 palce, ať kontrola dopadne dobře, ať máš krevní obraz jako víno (raději červené) a ne pod obraz.... Držím palce, ať dobře snášíš nové chemošky a ať Ti je fajn bez bolestí a bez nevolností. Vím, že se to lehce přeje, ale mnohem hůře prožívá. Tak ať je co nejlépe s přáním všeho nej, nej, nejBeda píše: já mám zítra kontrolu, hlídají krevní obraz a průběžně kdyžtak upravují medikaci... a příští středu pak další chemo.... s jídlem je to jak kdy, podle toho zda se vracejí ty nevolnosti nebo ne, je to jako na houpačce
Apina