Palečky pro Bedu

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Apina
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Palečky pro Bedu

Příspěvek od Apina »

Bedo, držím všechny palce i s Amálkou a Mourečkem. Ať to všechno dobře zvládneš. Je dobře, ž té mrše nedáváš nic zadarmo, tak hodně síly do dalšího boje. HOdně na Tebe myslím. My s mámou také válčíme a momentálně je to lepší. Uvidím, co řeknou doktoři, až skončí chemošky.
Apina
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

no, tak teda kontrola na onkologii po chemo:

vsechno mam zlepseny
krev - vsechny ukazatele dobry, i markery klesly,
to velky CT s kontrastem - zlepseny, az byla i sama doktorka prekvapena

DOBRY, NE????? :in_love: :clap_hands: :super:

a ted me teda ceka to ozarovani, uz jsem dvakrat byla, uplne nevim jak dlouho to bude, definitivne rozhodne pi. doocentka kocici, prvotni informace byla, ze pet tydnu (kazdy den krome vikendu) :oddech:
Obrázek
YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od YGA »

Bedulko - to ozařování je opruz (každý den). Zrovna nedávno ho ukončil tchán - toho jsme museli každý den dopravit do Brna na Žluťák, kde mu ozařovali hrtan (7 týdnů). A musím zaklepat, poslední výsledky více než dobré! Věřím, že u tebe to bude taky tak vypadat - však už máš dobře našlápnuto! :heart: :heart:
Bláža
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Bláža »

:thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up:
Každý den to je otrava, ale čas uteče, jako voda a doufám, že pak už budeš v pořádku!!! leaf: leaf: leaf:
J A N A
žabí děvče/chlapec
žabí děvče/chlapec

Příspěvek od J A N A »

Nojono :roll: každý den, není nic moc, ale cestou domů by to pak chtělo nějakou odměnu, třeba zmrzku :mnam: nebo dortíček ke :coffee:
ať si ty dny léčby nějak zpřijemníte :in_love:
Držím palce dál, bude dobře :kiss:
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Ráda čtu Bedo co píšeš. Moc přeju a dál na Tebe v dobrém myslím, bych Ti špetku štěstí přikulila. Jasně, že je to otrava. Na druhou stranu je to 5x5 tj 25 dní. Ani měsíc. Kamarádka chodila 47 dní mimo víkendy a uteklo to taky, jakkoli to na začátku vypadalo jako drasťák. A hlavně - pomohlo to. Vlastně už je to snad osm let pryč. Bude dobře. Zvládneš to. Stříhej metr nebo pořizuj magnetky na lednici na každý den nebo tak něco, by se ti to líp posunovalo. Já tehdy kamarádce udělala náhrdelník se 47 kamínkama...mělo to význam i pro mně
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Lika
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Lika »

Bedo, moc ráda o těch výsledcích čtu!!! Tak jen trpělivost, držím palce pěsti :heart:
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 721 570 001
Tečka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Tečka »

Bedo, můj kamarád, spolužák ještě ze základky, bojoval taky. Onemocněl asi o 3 měsíce dřív, než Jiří Pomeje, stejně jako on.
Na ozařování byl 35x, ale určitě nechodil každý den. To neva, všechno chce svoje. Navíc moc rád vaří a dobře, a taky jí. Půl roku se krmil šlaufem do žaludku a nemohl moc mluvit.
Ale je čistej, bude chodit jen na kontroly. Taky byl doktor překvapenej, když po tom ozařování všechno zmizelo.
Palce už mám úplně pomuchlaný, vydrž, někdy život dává člověku zabrat. :thumb_up: :kiss:
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
AlenaŠ
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od AlenaŠ »

Bedi, tak ať to takhle krásně pokračuje a Ty budeš za chvilku OK a budeš si užívat teplíčko a kočičky. Mně tady překáží na klíně kocour a špatně se mně píše. Stále držíme palce a tlapky. :heart: :slunce:
alimo
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od alimo »

Tak to je dobrá a velmi nadějná zpráva :slunce: Vydrž, pořád držím palce :thumb_up:
EvaB.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od EvaB. »

Beda píše:no, tak teda kontrola na onkologii po chemo:

vsechno mam zlepseny
krev - vsechny ukazatele dobry, i markery klesly,
to velky CT s kontrastem - zlepseny, az byla i sama doktorka prekvapena

DOBRY, NE????? :in_love: :clap_hands: :super:

a ted me teda ceka to ozarovani, uz jsem dvakrat byla, uplne nevim jak dlouho to bude, definitivne rozhodne pi. doocentka kocici, prvotni informace byla, ze pet tydnu (kazdy den krome vikendu) :oddech:
skvělé skvělé skvělé !!! držíme tlapky, Bedulko, stále :slunce:
HCHO
žabí slečna/mládenec
žabí slečna/mládenec

Příspěvek od HCHO »

Díky moc za zprávy, palečky přidržujeme :thumb_up:
HCHO
Bláža
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Bláža »

DRŽET PALCE PRO BEDU JE HODNĚ DŮLEŽITÉ, TO JE JASNÉ.

A TEĎ VÝZVA VŠEM Z PRAHY. CO TAKHLE KONKRÉTNÍ POMOC?
Pojďte rozjet akci: VEZU BEDU!!!
BEDA JEZDÍ KAŽDÝ DEN, KROMĚ VÍKENDŮ NA OZAŘOVÁNÍ. POTŘEBOVALA BY, ABY JÍ NĚKDO ODVÁŽEL. SICE KDYŽ NEMÁ ODVOZ, TAK JEZDÍ SAMA MHD, ALE JE DOST ZESLÁBLÁ A UŽ SE NĚKOLIKRÁT STALO, ŽE UPADLA.
NABÍDNĚTE SVÉ VOLNÉ KAPACITY, BEDA JEZDÍ KAŽDÝ DEN DO VINOHRADSKÉ NEMOCNICE NA 15 HODINU.
:thumb_up:
Toto je čistě moje iniciativa, Beda o nic nežádá :)
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

přišla jsem sem zrovna napsat, že Beda sice nepíše, ale čte a děkuje - a teď jsem na rozpacích co napsat :oops: :oops: :oops:
Obrázek
EvaB.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od EvaB. »

Beda píše:přišla jsem sem zrovna napsat, že Beda sice nepíše, ale čte a děkuje - a teď jsem na rozpacích co napsat :oops: :oops: :oops:
svoji adresu Bláže do SZ, pokud už ji nemá :wink: pokud bychom nedali dohromady odvoz za pomoci zvířetnických dopravních prostředků, navrhuji příspěvek na taxík. co vy na to?
Odpovědět