Karolina odešla za Duhu...

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Apina
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Karolina odešla za Duhu...

Příspěvek od Apina »

Co vím, pohřeb bez obřadu může stát okolo 10 tisíc, v Mostě možná trochu méně. Možná jen sociální pohřby hrazené obcí v papírové rakvi jsou tak za půlku. Nejlevnější dřevěná rakev stála před 11 lety 4 200,- Kč. Od té doby nemám představu. Pohřební služba chtěla ty prachy hned na dřevo, takže asi jediná smysluplná věc je to zaplatit a pak se složit.

Karolíno, Karolíno..... :brecim: :brecim: :brecim: U Kance už je nějak plno....
Apina
Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

ad pohřeb, právě jsem četla tu zprávu v prvním příspěvku - pokud tam na to je, navrhuji zaplatit to z rezervy...a pak kdo chce a kolik může, pošle na účet (buď s označením Rezerva nebo přímo Karolína)
Obrázek
RenataE
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od RenataE »

Ano, pohřeb žehem bez obřadu stojí cca 10 500,- (v Praze). Řešila jsem to před rokem. Vzala bych to z účtu a následně se složíme, pošlu do konce týdne.
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Apina píše:Co vím, pohřeb bez obřadu může stát okolo 10 tisíc, v Mostě možná trochu méně. Možná jen sociální pohřby hrazené obcí v papírové rakvi jsou tak za půlku. Nejlevnější dřevěná rakev stála před 11 lety 4 200,- Kč. Od té doby nemám představu. Pohřební služba chtěla ty prachy hned na dřevo, takže asi jediná smysluplná věc je to zaplatit a pak se složit.

tak orientačně to vím taky, nedávno jsem to platila... jen musím vypátrat to její trvalé bydliště, abych se dohodla s tou obcí, ž eto nebude platit,ale že to je pořešené... buď je to už Most nebo pořád Maršov..
Obrázek
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

děkuju za podporu... já vím, že mě někdy máte dost, ale jsem ráda, že se o Vás můžu opřít..
Obrázek
Matylda
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Matylda »

Od toho jsme tady...
Obrázek
Anča z malé vesničky

Příspěvek od Anča z malé vesničky »

sharka.68 píše:
Apina píše:Co vím, pohřeb bez obřadu může stát okolo 10 tisíc, v Mostě možná trochu méně. Možná jen sociální pohřby hrazené obcí v papírové rakvi jsou tak za půlku. Nejlevnější dřevěná rakev stála před 11 lety 4 200,- Kč. Od té doby nemám představu. Pohřební služba chtěla ty prachy hned na dřevo, takže asi jediná smysluplná věc je to zaplatit a pak se složit.

tak orientačně to vím taky, nedávno jsem to platila... jen musím vypátrat to její trvalé bydliště, abych se dohodla s tou obcí, ž eto nebude platit,ale že to je pořešené... buď je to už Most nebo pořád Maršov..
Tzv. sociální pohřeb platí obec, ve které člověk zemřel, ne obec, kde měl trvalé bydliště.
Apina
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Apina »

Sharko, vždyť vy dvě jste byly fakt ségry, tak držíme za tlapku tu, která z nás to snáší nejhůře, i když já mám oči také plné slz. To se stát nemělo.
Apina
Jitča
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jitča »

Beda píše:ad pohřeb, právě jsem četla tu zprávu v prvním příspěvku - pokud tam na to je, navrhuji zaplatit to z rezervy...a pak kdo chce a kolik může, pošle na účet (buď s označením Rezerva nebo přímo Karolína)
Naprosto souhlasím, můžeme to zaplatit klidně hned a jsem přesvědčená, že během měsíce bude potřebná částka zase na účtu... Určitě něco pošlu - to je to nejmenší, co pro Karolínu můžu ještě udělat... :brecim:
Je mi strašně líto těch kočičáků, ale s tím nepomůžu - mám prima chlapa, ale dvě kočky domácí, pes, a dvě venkovní je maximum, co je schopný přirozeně akceptovat...
Inka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Inka »

Když mi včera volala Žralůčková, nemohla jsem tomu stále uvěřit. A nechce se mi stále, i když vím, že to pravda je.
Snad by měla radost, že o všechno bude postaráno. Jenom si pořád myslím, že když to špatný si musela vyžrat, mohla si alespoň užít to dobré.
Obrázek
Apina
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Apina »

Mně se skoro nechce věřit, že Karolína neměla vůbec žádné pokrevní příbuzné. Většinou bývají alespoň nějací bratranci nebo sestřenice... Takže nakonec jsme to byli my Zvířetníci, kdo jí dělali rodinu a samozřejmě sirotci kočičáci. Ach jo...
Ten dům v Horním Maršově nebo asi spíše Albeřicích už není její? Alespoň mi to tu z jedné poznámky vyplývá...
Apina
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Apino, měl ajen nás a ještě několik dobrých duší mimo Zvířetník....někde má nevlastního bratra,kontakt nemáme a nevíme, jestli ještě žije,byl o mnoho let starší jak ona... ostatní tu teď nechci řešit....
Obrázek
Tečka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Tečka »

Připadá neskutečně nespravedlivé, že si ten nový domov nestačila po všech těch anabázích užít.
Vivi jako by něco vycítila, chodí dneska za mnou jak ocásek, kníká a chce mazlit. Já pořád myslím na to, jak jsme s Karol pro ni jely tu strašnou štreku a pořádně nevidím na to co dělám.
Naposledy upravil(a) Tečka dne 14.09.2018 11:15:28 0, celkem upraveno 1 x.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Anča z malé vesničky píše:
sharka.68 píše:

Tzv. sociální pohřeb platí obec, ve které člověk zemřel, ne obec, kde měl trvalé bydliště.

dík z aopravu, pomotala jsem to s něčím jiným..ale v tom stresu ....
Obrázek
Apina
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Apina »

sharka.68 píše:Apino, měl ajen nás a ještě několik dobrých duší mimo Zvířetník....někde má nevlastního bratra,kontakt nemáme a nevíme, jestli ještě žije,byl o mnoho let starší jak ona... ostatní tu teď nechci řešit....
Tohle tak trochu nahání hrůzu i mně.... Dej vědět, o se kdy vyřídí a myslím, že bychom se měly my Zvířetnice v nějaké dohledné době někde v hospůdce sejít a Karolínu uctít, zavzpomínat na ni.
Apina
Odpovědět